- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOQ e nai priqtnata 4ast ot SEXA?????
iskam da mi kazete koq e nai priqtnata 4ast ot sexa spored mom4etata i spored momi4etata are vie ste pi6ete
vsqka 4ast ot sexa e priqtna.![]()
Обожавам кулминацията!
то не е точно част от секса, но най-приятното за мен е когато свършим и се притиснем голи 1 до друг-уморени, но щастливи.
Цигарата \/
гушкането след това! абсолютно подкрепям Крем4ето! =D>
![]()
Робинята на Quench
ЯденетоПървоначално написано от judas
![]()
![]()
![]()
Да! И разбира се, когато той свършва - обожавам звуците и изражението на лицето му.Първоначално написано от krem4et0
Определено. Но като цяло всичко е прекрасно, когато си с любимич човек.Първоначално написано от `Death`Whore`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
"Играта" преди самия секс! Обожавам да му се умилквам, да го галя по врата, да го целувам и лекичко да го хапя. Както и той да ми отвръща подобаващо с целувки и стимулация.В такъв момент и двамата сме възбудени на макс.
![]()
пфф...ходете да пиете по бира с приятеля ми...Първоначално написано от 182+44_4adel
Металика или Helloween![]()
Иначе най-приятната ...вс е адски приятно..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
много ясно, секс ли е, значи е кеф до дупка.. до всяка дупкаПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
vsqka 4ast s lubimia 4ovek e priatna
И аз обичам всичко, но най-много самото начало на секса и кулминацията.. адски готино е и после гушкането след баня.. както казаха др преди мен![]()
obi4am kogato me drazni predi da vleze v menno moje bi nai qko e kogato toi svur6va i sled tva se gu6kame zaedno i zaspivame..neshto nezabravimo
Ne pozvolqvai strahut ot greshki da te izvadi ot igrata.
Всичко с нея ми харесва най ми харесва като почне да ме драска не много силно но не и много леко
също после докато си хвърляме студения душ продължаваме да си играем![]()
После много ме прави щаслив като се събудя тя все така сме си се гушнали както преди да заспим
Просто ние си правим почти всичко така че да ни е кеф![]()
Просто ние си правим почти всичко така че да ни е кеф Smile
taka trqbva da e![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Trudno za kazvane..No neka i az kato drugite da kaja Celiqt Sex![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
\Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
/
Началото и края са най-яки![]()
На мене всяка част във секса и преди него си ми харесва !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!