.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    za6to si mislite 4e sam 'gadna i tapa ku4ka'

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata_891
    не всички си мислят така...

Просто си още глупавичка, ти едва сега навлизаш в живота и ти предстоят много нови запознанства... помежду тях съм съгурен че ще откриеш човек които да бъде само с теб...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    kukli4ka, щастлива ли си от факта, че живееш в лъжи?
    Не карай момичето да следва твоя път, едва ли ще получи нещо добро от това
    много добре казано =D> =D> =D> =D> =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ако както казваш ти си го забравила и няма му се месиш в живота, обвиненията падат, иначе в противен случай остават

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    a ti na kolko godini si?!? a mislish li che ako i toi te obichashe kakto ti nego nqmashe da e samo s teb?!?
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Там, където е сърцето...
    Ако толкова те обичаше и не беше щастлив е можел да се разведе, но друг е въпроса че явно те има за играчка за запълване на времето. Помисли реално смяташ ли че той би напуснал семейството си?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не съм била, нямам и такова намерение..
    Колко свободни момчета има .. на моята възраст ...
    ще се занимавам аз с некъв старец
    Нищо лично, но .. тази връзка(ако изобщо има връзка между вас) си е обречена..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ujas mn kofti e v takova polojenie i az bqh hlatnala po edin i toi e jenen i ima dete...

разликата ни е само 10 год.ние много се обичаме,той не е щастлив със семейството си затова съм с него.
    Само 10 години ?!! малко ли ти се виждат? ти на колко години си?
    според мен никак не е редно да си с него, колкото и да не е щастлив със семейството си.Ако искаш да си чиста пред съвестта ти по-добре го остави, защото е намесено и дете..
    А и предполагам,че си млада.Пред теб има още много неща,които да изживееш с много хора.Моят съвет е да престанеш да бъдеш 2ра цигулка и да не съсипваш живота ти!
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

sladuranata_891 Znaesh li, nE zaradi drugo, no zaradi samoto dete se razdeli s nego!Lichno az prejiwqt towa no s maika si che imashe i wse oshte ima priqtel.. Oprawdaniq kakto wsichki znaeme wseki moje da si nameri! Az lichno ne wqrwam w towa chudo, koeto wsichki narichate liubow, no Priwlichaneto koeto e wse nqkoga shte se izpari.... No Jiwota e twoi prawi s nego kakwoto poiskash!
    aKo mOJeh dA kAJa kOgA i kAk Da zAobicHam sHtQh dA sYm mAsHinA oT lEd!BeZ bUrQ w OcHitE nO prEd twOq obRaz Ne MileQ!DocHuwAm zAshTo MiLcHisH.. ProsHepwAm ObicHam tE,otgOwArQsH nEznAm! I oStAwaM w LiubOwta sI sAm!

Голям фен
    Град
    София
    chudno mi e kak shte gradish shtastieto si vurho chujdoto neshtastie kak moje da razvalish edno semeistvo izvinqvai mnogo no po dobre go zabravi pomisli za tova dete na koeto shte mu se razbie psihikata i napravo celia jivot a ne e li malko tupo da si 2rata
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от frozen^rose
    И аз не съм се занимавала с женен,няма и да се занимавам Но когато някое момче не е подходящо за мен-например просто си има приятелка се отказвам от него,дори да е трудно,защото не ми се развалят връзки,да не говорим семейства.. Така че просто го забрави,защото в твоята ситуация общо взето вариантите са 3-
    1.Дълго време да му бъдеш любовница,получаваща оскъдно внимание и тайни срещи,докато на теб самата не ти писне(надявам се това да не е твърде късно да намериш подходящия)
    2.Да се позабавлява с теб ,да те зареже и ти да страдаш много
    3.Това е малко вероятно,но все пак...да зареже семейството си и да заживее с теб-няя го коментирам,само ще те кажа =D> за кучката,която успя да развали семеейството![/img]
    Браво!Това твое изказване ме изкефи защото и аз съм на тва мнение не е хубаво да се развалят връзки камули семейства само заради нещо странично.За тва и аз като видя че някое момиче е заето се отказвам от него.И трудно или лесно продължавам нататака.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Не съм била с женени и неискам ! Моя съвет е да го забравиш по някакъв начин колкото и да го обичаш.Все пак е женен - помисли за детето му ! Намери си някой който не е обвързан ....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си