Първо благодаря за отговора. Сигурно ще остане единствен, но е доста изчерпателен. Благодаря!

Аз съм изчела доста литература на тази тема, от години ме интересува, още повече, че много хора споделят, че моите картини, проекти и т.н. много приличат на халюцинации. Един приятел дори се учуди доста като ги видя и разбра, че аз не съм употребявала нищо... докато съм ги рисувала. Да кажем съм получавала инспирации само от музика.

Анкетата я сложих просто така, тя не е основната ми цел, просто реших да я сложа, макар и проста и некоректно зададена.

Ти би ли споделил конкретен трип... ?
Аз за жалост съм чула за сега само два (от които останах с отворена уста меко казано )... което ми е недостатъчно, много бих искала да подплатя стабилно дипломната си работа и с разкази (комисията не е благосклонно настроена към подобен род тема, дори одобриха проекта ми с неохота, защото това било прекалено страшно ала бала...)
Имам по пълна информация за халюцинациите получавани от шизофрениците, което е малко по различно.

Иначе едва ли бих пробвала само за да напиша труда си... нали знаеш, че единия от начините за достигане до някаква истина е метода на интервюто... нещо подобно на това което аз правя. Твърде съм консервативна в това отношение за да мога да си позволя да опитам. По скоро съм склонна да разговарям с хора, които знаят за какво иде реч и са готови да помогнат.

Благодаря!