- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da dokaza:
kak da dokaza na gajeto mi 4e s men 6e i bude priqtno dokato go pravim??are vie ste xora pi6ete![]()
Of..![]()
![]()
4e tq ako misli,4e nqma da i e hubavo zna4i ne6to izob6to ne e nared v1v vr1zkata vi
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
haha brukni i s prus v pytkata da se yseti
Според мен, при това условие, ще и най-приятно да се застреляш...Първоначално написано от judas
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Как да и докажеш - ами направете го и нека после тя сподели.Ба ти тъпия въпрос![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Let The BEAT Control Your Body
Ami ako gadjeto ti e malka i neopitna...shte trqbva da govori6 mnogo s neq .... ot lichen opit ti kazvam po dobre e da govorish s neq kolkoto poveche q uspokoqvash tolkova po lesno shte i bude da go napravi s teb...a ako tq ne e sigurna dali go iska...prosto q izchakai ako naistina q obichash i darjish na neq nqma da q karash da pravi neshta za koito ne e gotova...:}
I az sum na towa mnenie...Първоначално написано от radito
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
..oligofren.. ni6o razli4no![]()
![]()
![]()
nqmam dumi
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Slushai sq bratz, ako Sam ne Si pomogneSh nii nqma kak da ti pomognem- v prednata ti tema veche ti dadahme Syveti, za tfa i o6te 10 takiva (podobni) da puSneSh - Smisal i efekt=0Първоначално написано от judas
ok?
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Ami DOKAJI go ! Demek deistwai i tq sama shte se useti,che ewentualno i e hubawo ... pa moje i da ne i stane hubawo,nemojem sme sigurni :P huauaxa
Доказва се не с думи, а с действия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!