- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета по време на секс :)
Абе момичета,искам да ви питам,вие по време на секс обичате ли да се стимулирате сами по някакъв начин.Имам впредвид като сте много възбудени стимулирате ли клитора си сами примерно?Или чакате приятеля си да върши всичко? Харесва ли ви да си помагате сами?
Интересно ми е,щото моята приятелка много по-бързо свършва ако аз си играя с разни нейни..."части",обаче никога сама не си помага,което понякога става малко сложно за менВие как мислите?
Аз ли4но понякога си "помагам" и сама. Особено ако позите са такива, 4е няма как приятелят ми да го прави. Ина4е когато може, винаги предпо4итам неговите пръстиНе знам, някак си ми действа по-възбуждащо, когато не го правя аз.
![]()
Робинята на Quench
Ами да и аз,ако позата е такава,че да мога си помагам и сама,въпреки че и на мен ми е по възбуждащо когато приятеля ми ми помага,но все пак не може само той-нали трябва и малко разнообразие![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ми аз обикновено не бързам да свършвам- следователно мн рядко прибягвам до такива неща. Много според зависи
Да,и моята приятелка явно не бърза да свършва,затова и тя не приябагва до такива неща,обаче аз не съм безсмъртенПросто аз свършвам по-бързо от нея(а не свършвам бързо) в повечето случай,освен ако не и помагам с клитора.А мен адски много ми харесва да я гледам как се възбужда максимално!
доста е трудно да се концентрираш върху двете дейности, деаПървоначално написано от Някой си
Абсолютно,мен затова ми е интересно дали другите момичета правят нещо по въпроса![]()
Мен ме възбужда пове4е когато усе6там неговата ръка, много по-интензивно е усе6тането, пък моята ръка не ми е интересна. ..
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ааз не водя полов живот ама много ясно 4е като той го направи е по добре...това е все едно сама да си се погалиш някъд епо тялото ми нямва ли да ти стане по приятно ако той те погали...това е пределно ясно 4е е работа на мом4ето! (мъжа)
и аз съм така......с моята ръчичка, само когато няма друг около менПървоначално написано от leti_cherry
![]()
Daaa mislim ednakwoПървоначално написано от leti_cherry
![]()
Zavisi ot pozata,ot nastroenieto........ama vse pak si q po qko toi da go pravi![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Предпочитам да го оставя сам да свърши тази работа. Много по-приятно е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+ 1Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Love you Kris !!!
Amiiii nie s priqtelq mi ot skoro pravim sex,moje bi 5-6 puti..no vchera kato bqhme zaedno,toi se opita da me stimulira,i uspq razbira se..no shteshe da e malko naglo az da si leja i da se kefq,a toi da vurshi vsichko...za tova vzeh tazi chast v moi ruce :P Puk i sled kato toi svurshi i si pochinahme malko..toi sam me dovurshi![]()
Аз понякога си помагам...коагто позата е неудобна та да ми помага той![]()
Леле момичета големи сме мързели![]()
Абсолютни мързели сте,верно си е!!!
Първоначално написано от SINDEL
Приятелят ми не ми дава да си помагам сама. Щото все едно не си върши работата качествено. А той е перфекционист.., както знаете.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Той иска да го направи, не аз сама.А пък и като пипне той е много по-хубаво.![]()