.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Dve momi4eta...

Razdvoen...
    Guest

Dve momi4eta...

Mн харесвам две момичета,знам че и те ме харесват,но не знам какво да правя...Когато не си мисля за едната,си мисля за другата и не знам коя да избера,с коя да тръгна,защото когато има подходяш момент да предложа на едната се сещам за другата и ми става някфо гадно...Страх ме е че ако тръгна с едната постоянно ще си мисля за другата и ше стане мн прецакано...
    Дайте съвети,били ли сте в такава ситуация...?

В такъв случай е хубаво да се отдръпнеш и от двете та да не нараниш някой.

Dawai i s dvete, bez da razberat ednata za drugata de

hahah a бе най на края ще се окажат приятелки и че теб са те разигравали...! очите на четери!

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих се занимавала и с двете.

Помисли добре, 100% харесва666 едната пове4е от другата... Внимавай само да не остане666 от 2 стола - на земята
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Помисли си наистина, коя харесваш повече, не може да харесваш и двете по равно...едната от двете 100% ти е по-симпатична от другата!Помисли добре и в крайна сметка избери...пък ако не можеш да избереш по-добре наистина не се занимавай с нито едната...така все ще се чувстваш прецакан, с която и да си

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ediniq varqnt e da izberesh ednata ot tqh,no shtom taka shte mislish za drugata 6te se polu4i kofti drugiq varqnt e da ne trygvash s nito edna ot dvete.ti si reshavash
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

hah bqh v sashtoto polojenie nakraq se reshih i tragnah s edniq hodihme mesec i polovina az go zarqzah i sled 2-3 sedmici tragnah s drygiq...no ne zashtoto primerno az sam my se natiskala prosto taka se poly4i...tei 4e moq savet e da riskyvash izberi ednata ot tqh dvete kolkoto i da e ednata q haresvash pove4e prosto razberi koq USPEH
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Guest
    Тръгни и с 2те и след 1 месец зарежи едната. Не е толкова лошо или поне аз го правя и не смятам, че "наранявам" нечий чувства. На 16-7 години няма за какво да му мислите толкова, а просто да се забавлявате!

Град
    Sofiq
    Da i az imah takav problem,samo 4e trqbva6e da izbiram mejdu dve mom4eta.Dalgo vreme mi be6e mn kofti i neznaeh koi da izbera,daje ima6e slu4ai v koito izlizah i s dvamata (ne ednovremenno estestveno),no v kraina smetka re6ih da izbera tozi,koito pove4e mi be6e na sarceto i ne sajalqvam

има само 1 момиче което, не си заслужава да нараняваш - момичето което обичаш (то ти като не я нараниш, тя ше те нарани ама тва е друга тема).. а сички останали, които само ти допадат или "харесваш" можеш да си ги въртиш, както си намериш за добре... та искам да кажа карай с двете па времето ше покаже

С нито една. Щом харесваш и двете- значи се стига само до харесване.
    Друг е въпроса,ако се чувстваш самотен-тогава може да си хванеш едната,за да не си сам.Но ако нямаш нужда от човек до себе си по-добре не наранявай никого.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

ami izberi tazi koqto naistina ti haresva mni ne mu misli puk gledai drugata da ne q vijda6 mn 4esto i gotovo

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Голям фен
    Ти незнаеш какво искаш та ние ли да знаем

Най-добре се отдръпни и от двете.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Най-добре се отдръпни и от двете.
    И аз тва казах

Но кат се замисля - или с 2те или без 2те щом се чуди толкова.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами...сам трябва да прецениш коя харесваш повече..НО в никакъв случай не се обвързвай с двете едновременно, защото първо ще стане по-трудно за теб и второ, когато разберат (а това ще стане все някога), ще са много наранени.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    purvo trugni s taq det haresva6 po-malko.onaq drugata she strada i sled vreme zareji purvata i trugni s taq det haresva6 pove4e i tq nqma da iska da te pusne :P:P

интересни са момчетата...освен първосигналното харесване няма ли някоя с която имаш чувство че ще ти е приятно и за повече време...или викаш не ти тря за дълго
    every monkey'd like to be
    in my place instead of me
    coz I'm the king of bongo.baby,
    I'm the king of Bongo

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Помисли си наистина, коя харесваш повече, не може да харесваш и двете по равно...едната от двете 100% ти е по-симпатична от другата!Помисли добре и в крайна сметка избери...пък ако не можеш да избереш по-добре наистина не се занимавай с нито едната...така все ще се чувстваш прецакан, с която и да си
    абсолютно вярно или си изясни коя ти е по-симпатична или не се занимавай!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Амии има две възможности.Едната е да ги оставиш и двете, а другата е да прецениш коя ти харесва повече, с коя си допадате повече.. имате повече теми на разговор и т.н.. ,защото да не стане накрая от два стола на земята
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Guest
    да не стане както си седиш на два стола и от двата да паднеш ?

Голям фен
    Град
    София
    of neznaesh kakvo iskash ostavi gi i dvete namira shtoto shte gi naranish
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

morta ragazza
    Guest
    ostei gi i dvete sled vreme 6e gi zabravi6..be kakto si re6i6..no v nikak1v slu4ei ne tr1gvai i s dvete..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си