.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Постоянно е заобиколена от приятелки...

Хaresvam edno momi4e,zapoznaxme se v 4ata i posle se sre6tmaxme.Na p1rvata ni sre6ta tq be6e zaobikolena ot priqtelki i ne uspqxme da si pogovorim kato horata,mislex si 4e tova 6te e samo edin p1t no to e postoqnno,a mn rqdko imam vreme da q pokanq na sre6ta,pa i prez delni4nite dni ne staa 6tot sme razli4no smeni,kakvo da pravq?

Guest
    ъъъ сори че написах 3 пъти темата,без да искам

Град
    bulgaria
    Spodeli i ,4e iska6 da izlezete sami.Moje bi se pritesnqva,zatova vodi priqtelki.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако се случи и втори път й кажи, че искаш да останеш насаме с нея.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако се случи и втори път й кажи, че искаш да останеш насаме с нея.
    Направо не чакай втори път!Кажи и го директно.Поне аз съм на това мнение и смятам, че така ще е по - добре.

www.jokiart.web.data.bg
    Бъди себе си, за да те уважават за това, което си.
    skype me: jopeeel

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Kaji i 4e iskash da izlezete samo dvamata
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Кажи й, 4е иска666 да си сам с нея . Дано да се съобрази с желанието ти
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми сигурно е срамежлива и затова си води приятелки.А относно темата - просто и кажи, че искаш да сте само двамата

Питай "Аз със теб ли да флиртувам или да си избера някоя от харема, който ми водиш?"

emi az imah sashtiq problem i govorih s priqtelq mi za tova i izlizahme nqkolko pati sami i beshe super tapo posle sama poiskah pak da izlizame s priqtelite my 6toto e po qko....tei 4e probvai po nekaf na4in da se spriqtelish s priqtelkite i i da ne ti pre4at i da se pritesnqvahs ot tqh....se pak da se celyvate i govorite pred priqtelkite i ne e tolkova sramno pak i za edno momi4e e normalno sled tfa da ide i da razkaje vsi4ko na ostanalite tei 4e...ne e koi znai kaf problem... pak i pomisli malko realno ako ste samo dvamata she se celyvate celyvate i she si govorite i she e super tapo pak kogato ste s fr i shte se zabavlqvate super mn koeto e mn vajno za zapomnqneto na edna dori malka vrazka
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Абе набутай се малко по нахално м/у тълпата и й прошепни : Искам да се видим, но само двамата, желаеш (искаш) ли? Ще те чакам там и там, и споко, няма да закъснея

Повече от фен
    Град
    Варна
    Bayo,пак депешарски изказвания брат,не знам коя ше е тая мацка,дет ше се съгласи на такъв вид покана.

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Питай "Аз със теб ли да флиртувам или да си избера някоя от харема, който ми водиш?"
    ей тва е приказка!

Та значи,ти тая мацка имаш нищожен шанс да я изкараш от групата ако просто седите и си говорите в някое кафе.Те приятелките й няма изведнъж да кажат "ние ше се разходим ,вие си поговорете сами".
    Ето няколко примера:

Ако сте в заведение: Ела до бара да си взема нещо
    В дискотеката : Ела да танцуваме
    Където и да е: Ела да си поговорим,имам да ти споделям нещо на 4 очи
    Преди да си тръгнете: Искам да ти кажа няколко думи насаме

Каквото и да е,без значение умно или тъпо,накарай я да излезе настрани(поне за малко)и да ПРАВИТЕ нещо сами. Не е задължително да сте на 10км разстояние от групата,важното е другите да не ви чуват,за да не се притесни ТЯ от ДРУГИТЕ.

Нещо да не е ясно?

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Bayo,пак депешарски изказвания брат,не знам коя ше е тая мацка,дет ше се съгласи на такъв вид покана.

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    ей тва е приказка!

Та значи,ти тая мацка имаш нищожен шанс да я изкараш от групата ако просто седите и си говорите в някое кафе.Те приятелките й няма изведнъж да кажат "ние ше се разходим ,вие си поговорете сами".
    Ето няколко примера:

Ако сте в заведение: Ела до бара да си взема нещо
    В дискотеката : Ела да танцуваме
    Където и да е: Ела да си поговорим,имам да ти споделям нещо на 4 очи
    Преди да си тръгнете: Искам да ти кажа няколко думи насаме

Каквото и да е,без значение умно или тъпо,накарай я да излезе настрани(поне за малко)и да ПРАВИТЕ нещо сами. Не е задължително да сте на 10км разстояние от групата,важното е другите да не ви чуват,за да не се притесни ТЯ от ДРУГИТЕ.

Нещо да не е ясно?
    Е тфа беше майтап баце. Не съм го казал на сериозно.

Отностно тва дет си написал ;

В заведение : Мацко, свободна ли си , да те черпя едно (ако не пие нищо) или ако има и е сама казваш; Гледаш ми се мноо самотна нещо тая вечер, искаш ли малко компания.

В диското: Маце нещо не се кефиш на дансинга, ае ела да поденсим малко

А където и да е: Искам да ти кажа нещо за 2мин, може ли? И после вече говориш кфото имаш.

Тва мисля.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Заобиколена е от приятелки, защото явно не те познава добре и се страхува...все пак сте се запознали в чат и предполагам, че не знае почти нищо за теб.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си