- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomo6t vednaga kajete
EI vijte na 16 sum i zapo4nah da masturbiram s krastavica devstvena sum i zapo4nah da si q vkarvam i sled malko vreme usetih leka bolka i ppregrada i mi pote4e kruv ne me boli v momenta no kajete kakvo e mnogo vi molq budete i to4ni pomognete mi temata nee buzik 4estnokajete kakvo stana please
![]()
![]()
![]()
Имаш страшен вътрешен кръвоизлив!!!
Жива ли си още? Ако да - веднага звъни на Бърза помощ, трябва веднага да те вкарат в реанимацията, иначе ще ритнеш камбаната!
![]()
![]()
![]()
хахахахахахахахха![]()
![]()
Е ми честито, краставицата ти направи сефтето.Първоначално написано от hle_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ма слуша главата ко да прая???
emi 4estito ve4e ne si devstvena...ve4e si jena!xaxaxax s krastavica...OMG
4estito ve4e ne si devstvena hah.skasala si himena(devstvenata cipa)![]()
мдааа, честито, поне няма да те боли като решиш да правиш секс с първия тиПървоначално написано от gu6ter
![]()
da pone nqma da et boli
OoOo bojeEeEe moOoOi! tii tii tii SerioznoOoo li govoriSh????![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
HUuhaxhuxa wariqnta da se otworish s krastawica e neweroqten ... samo che iskam te popitam,kurnishoni li izpolzwa?
Няма да боли грънци!Първоначално написано от gafinka
Ne e jena krastavica e!Първоначално написано от gafinka
![]()
![]()
![]()
Пхахаха и да си родите малки корнишончета![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Шок и ужас всички рибки на данцингаа![]()
![]()
Защо така тея деца ...... леле нямам думи
![]()
Дам ! хахахаххахаххаххх не е лесно ейййПървоначално написано от gafinka
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Mомиче ти мозък имаш ли????Малеее пак добре ,че не си си пъхала краставицтата в ушите..ахахах!![]()
![]()
![]()
![]()
Абе,момиче!Как може да си на 16 и да не знаеш какво е станало?Толкова ли си необразована?Ти никакво сексуално образование ли нямаш?Разкъсала си си химена.Първоначално написано от hle_f
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Macka Ot tva Deto Go KazVa6 mi Se StRuVa 4e Si Se CePnAla SaMi4Ka S KrAsTavi4Kata![]()
![]()
Ama Ima edin Golqm + 4e Kato Pravi6 Seks Za purvi put hem nqma da Te boli Hem mom4eto 6e misli 4e ne Si devstvena
![]()
Ами, както вече ти казаха си загубила девствеността си от една краставица. Повече нищо няма да кажа, за да не те обидя.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
<Mомиче ти мозък имаш ли????Малеее пак добре ,че не си си пъхала краставицтата в ушите..ахахах! > pravilno osven tova <Пхахаха и да си родите малки корнишончета
> a dano !!!![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Не, че нещо, ама тоя дето е пуснал темата е доста по-хитър от всичи, които му се връзват![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Am cheStno kazano ako e ebavka temata Shte Se chuvStvam pone malko po dobre... Shtot ako e iStina tfa.... ti.... ti... predStaqSh li Si na kade otiva toS Svqt......Първоначално написано от jony
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Ти мислиш, ли, че някой който се отвори с краставица, ще знае какво е компютър т.е. ще е с всичкия си?Първоначално написано от Sisilota
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!