- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zadrustena li sum?
Естествено, че не си - задръстени са онези, които твърдят обратното. Най-накрая сродна душа - писна ми да търпя подигравки от "отворените" мадами, дето не могат да си изброят бройките на пръстите на четирите си крайника и ме гледат снизходително-съжалително. Интересно ми е, сега като се държат така (на около 1, как ще се държат след десетина-петнайсет години и най-интересното - как ще изглеждат след толкова употреба...
![]()
Не е като да съм нямала оферти и възможности, при това не от лоши момчета - проблемът беше само, че никой не можеше да ми осигури това, от което се нуждая - малко истинска човешка топлина, отвътре, а не породена от търкането на телесни части...
Ето и още една интересна темичка за размисъл - когато момчетата станат мъже и започнат да мислят за дом и семейство, какво момиче ще предпочетат за спътница в живота си?! Едва ли ще са купонджийките с навъртян километраж по канапетата...
Da ... ili Ne.. ae moje i da ne si zadrastna ama si glupava... napalno ubedena si v re6enieto koeto si vzela...spored teb to e pravilno a ti puka kfo mislqt horata.. nali ti samata za sebe si si prava i kfo zna4enie ima kfo 6te kajat nqkfi si tam (ne govorq za priqtelite ti poneje te edva li 6te te mislqt za zadrastena samo zaradi mnenieto ti) ai sys zdrave
Мисля че няма нищо задръстено в това да не правиш секс преди да си готова за него
Вярно е, че разлика м/у 18 и 17 и половина няма, но има разлика с 15 определено. И аз не смятам, че ако намериш подходящ човек трябва да чакаш непременно да мине определена дата, но и не смятам, че трябва на възраст от рода на 14 да правиш секс. Не мисля, че имаш някакъв проблем и дори мисля почти като теб, но ти пожелавам да намериш подходящия за теб човек, да имаш желание да го направиш с него и всичко да е наред.![]()
=D> i az mislq taka..... momi4etata kato teb sa ve4e na iz4ezvane... dne6nite teenager -i pravqt sex o6te po na 13-14 god... spored men e tvyrde rano.... na takava vyzrast ...![]()
Saska
аз пък те подкрепям... въпрос на личен избор... и този избор според мен трябва да се уважава от всеки... тъпо е за такова нещо да се взима лекомислено решение... или да го правиш, защото др-те го правят... или защото някой иска да го направиш... трябва да си готова не само физически, но и психически... а и трябва да си готова за най-важното...евентуалните последствия... хубавото е, че осъзнаваш сериозността... така че... т'ва да го направиш след навършени 18години далеч не те прави задръстена...а доста по-мъдра от останалите лапетиии дето се плющят на по 13-14-15 и не знаят и те к'во правят...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mi ne si zadrustena nikoi nishto nqma da ti kaje ako shte i na 50 godini da pravish sex
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от Barbie
![]()
ти пък как можа да си помислиш 4е си задръстена...напротив ти имаш много пове4е мозък от някои хора...ще го направиш тогава когато искаш!
ako se 4uvstav6 gotova nqma smisal da 4aka6 18,tva se nekvi babe6ki gluposti!
абе нз кви глупости са, ама е мн по-голяма глупост да го правиш на 13 примерно...Първоначално написано от Анонимко
Това си е лично твой избор и само задръстени хора ще решат, че това е задръстено![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Така е, сългасна съм с това мнение.Първоначално написано от Aleandra
ти си мноу злето, ама тоя твои4кия е хептен... баламур!Първоначално написано от naqq
ако не пусне до 7 дни Н С занимаам!!!
А си мисля че въпросното момиче не е на 17 а на 12-13 години щото помя като по малък мои приятелки разправяха същото че до 18 години няма да правят секс че няма да правят свирки и тем подобни а като станаха на по 16-17 се ебът като разпрани.Инче ако си на 17 наистина то си е твоя работа кога ще правиш секс според мен се пази за 1-та брачна нощ или ако искаш го направи като станеш на 65 за 1-ви пър![]()
![]()
![]()
ако 4ака да стане на 40 и тогава да по4не, може и да не до4ака..
зле!