.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: zadrustena li sum?

Hybrid View

Естествено, че не си - задръстени са онези, които твърдят обратното. Най-накрая сродна душа - писна ми да търпя подигравки от "отворените" мадами, дето не могат да си изброят бройките на пръстите на четирите си крайника и ме гледат снизходително-съжалително. Интересно ми е, сега като се държат така (на около 1, как ще се държат след десетина-петнайсет години и най-интересното - как ще изглеждат след толкова употреба...
    Не е като да съм нямала оферти и възможности, при това не от лоши момчета - проблемът беше само, че никой не можеше да ми осигури това, от което се нуждая - малко истинска човешка топлина, отвътре, а не породена от търкането на телесни части...
    Ето и още една интересна темичка за размисъл - когато момчетата станат мъже и започнат да мислят за дом и семейство, какво момиче ще предпочетат за спътница в живота си?! Едва ли ще са купонджийките с навъртян километраж по канапетата...

Da ... ili Ne.. ae moje i da ne si zadrastna ama si glupava... napalno ubedena si v re6enieto koeto si vzela...spored teb to e pravilno a ti puka kfo mislqt horata.. nali ti samata za sebe si si prava i kfo zna4enie ima kfo 6te kajat nqkfi si tam (ne govorq za priqtelite ti poneje te edva li 6te te mislqt za zadrastena samo zaradi mnenieto ti) ai sys zdrave

pak_me_murzi_da_se_logna
    Guest
    Мисля че няма нищо задръстено в това да не правиш секс преди да си готова за него

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Вярно е, че разлика м/у 18 и 17 и половина няма, но има разлика с 15 определено. И аз не смятам, че ако намериш подходящ човек трябва да чакаш непременно да мине определена дата, но и не смятам, че трябва на възраст от рода на 14 да правиш секс. Не мисля, че имаш някакъв проблем и дори мисля почти като теб, но ти пожелавам да намериш подходящия за теб човек, да имаш желание да го направиш с него и всичко да е наред.

=D> i az mislq taka..... momi4etata kato teb sa ve4e na iz4ezvane... dne6nite teenager -i pravqt sex o6te po na 13-14 god... spored men e tvyrde rano.... na takava vyzrast ...
    Saska

аз пък те подкрепям... въпрос на личен избор... и този избор според мен трябва да се уважава от всеки... тъпо е за такова нещо да се взима лекомислено решение... или да го правиш, защото др-те го правят... или защото някой иска да го направиш... трябва да си готова не само физически, но и психически... а и трябва да си готова за най-важното...евентуалните последствия... хубавото е, че осъзнаваш сериозността... така че... т'ва да го направиш след навършени 18години далеч не те прави задръстена...а доста по-мъдра от останалите лапетиии дето се плющят на по 13-14-15 и не знаят и те к'во правят...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    София
    mi ne si zadrustena nikoi nishto nqma da ti kaje ako shte i na 50 godini da pravish sex
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Аз определено бях и съм на мнение, че сексът е отговорност и не ти е работа да правиш секс ако не си готова да поемеш възможните последствия от действията си. Започнах полов живот на 19 като доста преди това бях решила, че докато не завърша гимназия не бих могла да поема нужната отговорност, в случай, че се наложи. В повечето случаи не съм съгласна с любимата тийн фраза "когато се почувстваш готова" и смятам, че след навършване на пълнолетие сексуалния живот може вече да се приеме за нещо нормално...
    И за Бога, в нито един момент не съм си задавала въпроса "Задръстена ли съм?", напротив - смятам, че просто проявявах нужното уважение и отговорност към тялото и бъдещето си.

ти пък как можа да си помислиш 4е си задръстена...напротив ти имаш много пове4е мозък от някои хора...ще го направиш тогава когато искаш!

Guest
    ako se 4uvstav6 gotova nqma smisal da 4aka6 18,tva se nekvi babe6ki gluposti!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ako se 4uvstav6 gotova nqma smisal da 4aka6 18,tva se nekvi babe6ki gluposti!
    абе нз кви глупости са, ама е мн по-голяма глупост да го правиш на 13 примерно...

Това си е лично твой избор и само задръстени хора ще решат, че това е задръстено
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всеки човек има право на личен избор. Няма защо да се притесняваш, че си задръстена. Никой няма право да те обвинява и съди за решението, което си взела.
    Така е, сългасна съм с това мнение.

Guest

Re: zadrustena li sum?

Цитирай Първоначално написано от naqq
    nachi imam (bih go narekla psihicheski) problem.Az sam na 17, septemvri navurshvam 18.nqam gadje ot pochti edna godina nasam,ne shtot ne moga da si namerq.. a shtot ne iskam..ne mi se zanimava..ili ne moga da namerq podhodqsht.imala sam dosta gadjeta do sq(ne se fukam s tova,prosto iskam da kaja che nqam problemi s momchetata po princip) i edin seriozen (hodihme 9 meseca) ne sme go pravili, no toi pochna da nastoqva,a az ne iskah i skasah s nego.posle imashe oshte nqkolko sdobrqvaniq ama bezuspeshni. ta iskam da popitam, mnogo li sam zadrustena..shtot mislq da ne go pravq predi 18(daje i da namerq podhodqsht chovek) shtot mislq che togava i da se sluchi nqkoi gaf.moje da se opravish sama.ima li takiva momicheta vyv foruma koito mislqt kato men?
    ти си мноу злето, ама тоя твои4кия е хептен... баламур!

ако не пусне до 7 дни Н С занимаам!!!

nepovtorim
    Guest
    А си мисля че въпросното момиче не е на 17 а на 12-13 години щото помя като по малък мои приятелки разправяха същото че до 18 години няма да правят секс че няма да правят свирки и тем подобни а като станаха на по 16-17 се ебът като разпрани.Инче ако си на 17 наистина то си е твоя работа кога ще правиш секс според мен се пази за 1-та брачна нощ или ако искаш го направи като станеш на 65 за 1-ви пър

Guest
    ако 4ака да стане на 40 и тогава да по4не, може и да не до4ака..
    зле!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си