.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: bqh predadena

Град
    РЮАР
    Ми хората за това са казали :

Приятели в този живот няма ,има познати, но истински приятели няма..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora na kogo da vqrvam na sarceto si ili na tqh.te otri4at a az znam 4e te se vijdat.kak da gi hvana v kra4ka.kak da postapq
    Оф миличка...!Според мен ако найстина си на 100% обедена ,че се срещат не е нужно да им покаэваш или докаэваш...!Важното е ,че ти энаеш ...просто прекрати каквато и да е връэка с теэи хора поне эа иэвестно време!Според мен ще ти се отраэи добре!А пък като мине малко време те нещата ще се подредят...КЪСМЕТ!!!

Мега фен
    Град
    София
    hora na kogo da vqrvam na sarceto si ili na tqh.te otri4at a az znam 4e te se vijdat.kak da gi hvana v kra4ka.kak da postapq
    Оф миличка...!Според мен ако найстина си на 100% обедена ,че се срещат не е нужно да им покаэваш или докаэваш...!Важното е ,че ти энаеш ...просто прекрати каквато и да е връэка с теэи хора поне эа иэвестно време!Според мен ще ти се отраэи добре!А пък като мине малко време те нещата ще се подредят...КЪСМЕТ!!!
    Хххх това бях аэ
    [size=7][b][u]fosse cos

Не прави ни666то. От цялата тази работа трябва да ти стане ясно, 4е няма666 нито приятел, нито приятелка . Моя съвет е да не се занимава666 с нито един от двамата. Просто продължи напред, колкото и да ти е трудно.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Остави се на течението, нека то те води. Вдигни главата високо, нека вятърът разроши косите ти. Свободна си, тва е хубаво. Не се затормозявай с няк'ви нещастници, рано или късно ще страдат те, а ти тряя да си смела и да се оправиш!!! Успех

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Остави се на течението, нека то те води. Вдигни главата високо, нека вятърът разроши косите ти. Свободна си, тва е хубаво. Не се затормозявай с няк'ви нещастници, рано или късно ще страдат те, а ти тряя да си смела и да се оправиш!!! Успех
    Уникален пост.. браво брат.. =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Уникален пост.. браво брат.. =D> =D> =D> =D> =D>
    Така е! Никога на колене пред когото и да е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си