.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: VUPROS?

HGED_f
    Guest

VUPROS?

ISKAM DA POPITAM AZ SUM OTVORENA (SAMA SE OTVORIH) I DA VI POPITAM SEGA AKO PROBVAM ZA 2RI PUT KVO LI 6TE STANE KAJETE MI?NE E BAZIK KAJETE PLEASE 4AKAM

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: VUPROS?

Цитирай Първоначално написано от HGED_f
    ISKAM DA POPITAM AZ SUM OTVORENA (SAMA SE OTVORIH) I DA VI POPITAM SEGA AKO PROBVAM ZA 2RI PUT KVO LI 6TE STANE KAJETE MI?NE E BAZIK KAJETE PLEASE 4AKAM
    Кво ще пробваш да се отвориш пак ли...едва ли ще стане след като вече си се отворила...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Шсе затвориш, на третия път пак шсе отвориш и така...

Guest
    ako se opita6 vtori pat nadali 6te ima6 vazmojnost za 3ti.badi sigurna

Ти си знаеш най добре и можеш да прецениш!
    Всичко е възможно, трябва само желание!

Guest
    hah mnogo me radvat otgovorite
    ami ako probva6 vtori pat da se otvori6 ima 6ans da si brukne6 4ak v qi4nicite i da spuka6 kanala ot kadeto izlizat qicekletki, da ostane6 sterilna i da si non stop v menzis => nqma da vidi6 seks

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hah mnogo me radvat otgovorite
    ami ako probva6 vtori pat da se otvori6 ima 6ans da si brukne6 4ak v qi4nicite i da spuka6 kanala ot kadeto izlizat qicekletki, da ostane6 sterilna i da si non stop v menzis => nqma da vidi6 seks
    Третия път сигурно сливиците си ше извади..

HGED_f
    Guest
    Нищо не ми стана

Фен
    Град
    Sofia

she ti padne kura

Няма ли толкова кой да те отвори,ами ти сама се "отваряш"?!За мен даже това не се брои за отваряне,ако не ти е потекло кръв

Guest
    emi to i az sama se otvorih ... ama be6e adski zabavno .. nz .. ne sum si mislila dali ne6to 6e mi stane ili nekvi takiva .. to ednakvo dali 6e si navira6 krastavica ili 6e te otvori mom4e ...samo deto kato e mom4e e dosta po zabavno i e mn qko ... makar 4e az o6te do mom4e ne sum stignala ima vreme :P

?

AKO PROBVAM ZA 2RI PUT ? luda li si be to tva e samo po vednuj
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вероятно пак няма да ти е много комфортно, може да усетиш болка, но това е нормално.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi to i az sama se otvorih ... ama be6e adski zabavno .. nz .. ne sum si mislila dali ne6to 6e mi stane ili nekvi takiva .. to ednakvo dali 6e si navira6 krastavica ili 6e te otvori mom4e ...samo deto kato e mom4e e dosta po zabavno i e mn qko ... makar 4e az o6te do mom4e ne sum stignala ima vreme :P
    Имаш потенциал за бъдеща "жрица на любовта"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Какво да ти стане? Нищо няма да ти стане, няма да умреш. Няма да ти е приятно със сигурност.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Нищо не ми стана
    Еми добре, ама следващия път опитай с момче
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си