- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- VUPROS?
ISKAM DA POPITAM AZ SUM OTVORENA (SAMA SE OTVORIH) I DA VI POPITAM SEGA AKO PROBVAM ZA 2RI PUT KVO LI 6TE STANE KAJETE MI?NE E BAZIK KAJETE PLEASE 4AKAM
Кво ще пробвашПървоначално написано от HGED_f
да се отвориш пак ли...едва ли ще стане след като вече си се отворила...
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Шсе затвориш, на третия път пак шсе отвориш и така...Първоначално написано от HGED_f
ako se opita6 vtori pat nadali 6te ima6 vazmojnost za 3ti.badi sigurna
Ти си знаеш най добре и можеш да прецениш!
Всичко е възможно, трябва само желание!
hah mnogo me radvat otgovorite![]()
![]()
![]()
![]()
ami ako probva6 vtori pat da se otvori6 ima 6ans da si brukne6 4ak v qi4nicite i da spuka6 kanala ot kadeto izlizat qicekletki, da ostane6 sterilna i da si non stop v menzis => nqma da vidi6 seks![]()
Третия път сигурно сливиците си ше извади..Първоначално написано от Анонимко
Нищо не ми стана![]()
Първоначално написано от HGED_f
she ti padne kura
Няма ли толкова кой да те отвори,ами ти сама се "отваряш"?!За мен даже това не се брои за отваряне,ако не ти е потекло кръв![]()
emi to i az sama se otvorih ... ama be6e adski zabavno .. nz .. ne sum si mislila dali ne6to 6e mi stane ili nekvi takiva .. to ednakvo dali 6e si navira6 krastavica ili 6e te otvori mom4e ...samo deto kato e mom4e e dosta po zabavno i e mn qko ... makar 4e az o6te do mom4e ne sum stignalaima vreme :P
AKO PROBVAM ZA 2RI PUT ? luda li si be to tva e samo po vednuj![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Най-вероятно пак няма да ти е много комфортно, може да усетиш болка, но това е нормално.
Имаш потенциал за бъдеща "жрица на любовта"Първоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Какво да ти стане? Нищо няма да ти стане, няма да умреш. Няма да ти е приятно със сигурност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми добре, ама следващия път опитай с момчеПървоначално написано от HGED_f
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!