- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са тъпи
abe kvo napadate momi4eto be 6toto vie vsi4kite ste takiva tolkova vi e trqsnal hormona na taq vazrast 4e tarsite samo kade da si ragnete patkata i ni6to dr ne vi interesuva,posle tq bila tupa,ami vlubilo se e momi4eto kvo tolkova tova da ne zavisi ot neq 4ovek ne si izbira v kogo da se vlubi i ne mi razpravqite 4e za 1 mesec ne mojelo da se zaobi4a nqkoitova 4e vie ne ste go 4uvstvali ne ozna4ava 4e e nevazmojno taka 4e malko mislete predi da govorite,mn vi e lesno taka da q obijdate i da izkarvate neq tupa to otsrani vinagi e taka no kato vi doide do glavata 6te vi vidq togava,za6toto na tozi svqt rano ili kusno vsi4ko se vra6ta,az go razbrah i vie 6te go razberete!
![]()
Не мога да разбера аз къф е проблема зарязал те е и толкоз.Разбирам да ти е бил първият да се засегнеш повече.Ео, 2 хубави спомена от връзката!
Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!
Влюбването може и да не зависи от нея, ама да не мислиш, че момчетата са виновни за тва, че ги треска хормонаПървоначално написано от Анонимко
![]()
ami kato gi treska hormona a ne sa gotovi za ne6to serizono ima mn momi4eta deto se e**t za po edna vodka v diskoteka deto se kazva,da otidat pri nqkoq takava i da si uspokoqt strastite,a ne da lajat nqkoe svqstno momi4e da go nakarat da se vlubi da go iz4ukat i da g zarejat,tai moje da napravi samo nqkoi absoluten kompleksar,koi si vaobrazqva 4e kato postapva taka ve4e e velikiq playboy nai-golemiq svalq4 i tn te go priemat naprao kato titla,pak tq kak se 4uvstav nqma zna4enie,toi nali q e "minal" ve4e kvo go interesuva.Ei za tfa sa vinovni!!!Първоначално написано от My_Way
![]()
Sajalqvam,no v slu4aq tova 4e ti si mu pusnala oshte na 1viq mesec si e tvoi problem.1vo trqbva da opoznaesh 4oveka i sled tova da pravish kakvoto i da bilo s nego.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ами мом4ета скъпа ти от небето ли падаш?
ami prosto e razo4arovana teb ako nqkoi te zareje po toq na4in edva li 6te se 4uvstav6 po-dobre,vapreki 4e ne pada6 ot nebetoПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
праж си би ми била страшно кофти...но проблема ще бъде мой защото аз съм го избирала не съм внимавала дала съм му това което иска без да се замислям и айде...Първоначално написано от Анонимко
трябвало е да мисли ппове4е
xax tuk vsi4ko e vapros na aktiorski umeniqПървоначално написано от bqsna_teenagerka
tq kato e bila s nego ne e znaela 4e taka 6te stane po princip i da se e nadqvala na 4udo,ne e tolkova trudno da se izlaje edno momi4e stiga mom4eto da znae kak da se darji s neq,vse pak tq ne moje da mu 4ete mislite a ako deistviqta mu s ni6to ne sa pokazvali kakvi namereniq ima,tq nqma kak da znae osobeno kogato e vlubena v nego...emi zabludila se e slu4va se vseki dopuska gre6ki,nikoi ne se e rodil nau4en!Edinstvenoto koeto moje da napravi e da se opita da go prevazmogne i da prodalji napred i tova da i ostane kato urok
no ne si mislete 4e na vas ne moje da vis e slu4i kogato sa nameseni 4uvstvata nikoi ne e zastrahovan!
...как за толкова години не си разбрала, че заради сексът се върти света...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Как за толкова години не си разбрала, че всеки ден в света умират по около 9000 души от СПИН ? А знаеш ли колко още страшни полови болести има ? За тва изрази като "света се върти около секса" ги запази за курвенската компания и жалкото ти съществуване за вбъдеще.
hah nzm zashto vinagi tyrsim vinata v drugiq...ti zamislqla li si se dali ne si sgreshila s neshto?!? dali ne si pribyrzala sus sexa?dali puk ne si napravila stypka v strani koqto da e promenila neshtata?zashto toi da e vinoven?!? a dali ne e bilo po-dobre za teb taka?!?
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Не знам кой за какво е виновен,ама в тази ситуация си е повече от ясно,че ти си прецакана.Момчетата са тъпи. Ама станаха тъпи след като те зарязаха нали? Преди това бяха перфектни.
Въпросът тук е в селекцията ти и главно в наивността ти. Не си ли чувала,че трябва поне да познаваш човека с когото си лягаш.Под пзнаваш нямам предвид да му знаеш името и любимия цвят. Е,след дъжд- качулка. Сега и занапред ще знаеш да не се доверяваш толкова лесно.
Колкото до момчето- ами ти не си му дала шанса да изпита очакването от първия път с теб.Не си му дала да те опознае като човек,а след това като тяло,а точно обратното....Момчетата може да са тъпи, ама ние момичетата не им отстъпваме...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Абе, ако хората чакаха месеци да правят секс, изобщо нямаше да има човечество. Не се правете на много морални, 1 месец не е толкова малко за девствени партньори. А за недевствени даже е много.
Може да ме помислиш за старомодна ,но въпреки това ще си кажа мнението..Първоначално написано от `Death`Whore`
Разбирам,че за един човек на (примерно) 20 години, му е по-трудно да изчаква месец,тъй като организма му се нуждае от секс. Но нека го приемем- тя е на 16. Съвсем нормално (дори наложително) е за тийновете на нейната възраст да познават добре партньора си. Момичето все още не е изживяло почти нищо (в общия случай) и е по-наивна. Замисли се ти каква беше на 16 и каква си сега. Откриваш разликата,нали?
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Az I da Go Obicham Tolkova Mnogo 4e Pove4e i Ot Jivota Si dOkato Ne Mine Pone POlovin Godina Da Usetq 4e Mu Dreme za Mene Nqma da Mu PusnA!Naivni4ka si i nerazumna v golqmo koli4estvo!
честито.. спечели награда за най-малоумно мнение в темата(което си е бая постижение)...наградата е правото на студен душ...Първоначално написано от Guarana
не само в България е така... тука поне не чакат да забременееш за да те заеб*т ... невидяла свят па мноу знае... мн ме дразните еЙ!
а по темата.. ми кво очакваш ?? на 16 да е влюбен до уши и да сте си заедно до 26 когато ше си народите 12 деца?? ако тва ще те успокой и да не му беше пуснала пак щеше да те зареже за да си намери някоя която ще му пусне![]()
Нека това ти е за урок... не го оправдавам че те е използвал, но от сега нататък си отваряй очите повече...Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Доста .. крайно и неоснователно изказване ...
1. Ти си си виновна, че си му пуснала така бързо и си му показала, че си неква лесна ..
2. Това, че ти си била влюбена в него, не значи, че и той е бил в теб ..
3. Не прави такива изказвания и не слагай всички под един общ знаменател![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Зависи от момчето. Не всички момчета са тъпи, просто ти си попаднала на такъв. Следващия път бъди по-внимателна при избора си. Не се отчайвай, знай само, че има момчета, които наистина си заслужават.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Човек може да бъде с някого години и да осъзнае, че е сгрешил и човекът не е такъв, за какъвто се представя, на мен ми се случи и то скоро, така че дали си на 16 или на 20...не е от голямо значение. А и нещата не зависят от теб, другият или е сериозен, или не. Той може да те размотава с месеци...Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
сама си прави децата като сме тъпи, ма! На мен деца не ми тряят.Първоначално написано от Анонимко