.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не той,а ти си тъпата. Следващия път внимавай с кой си прекарваш времето. Тва че си наивна никой си е твой проблем.Пък ако не нещо друго,поне сте се напраскали.Ео, 2 хубави спомена от връзката!

Некви други смислени въпроси?
    Не е той тъпия ... кой ти е виновен ,че си попаднала на някъф бот мъжка курва. =D>

Guest
    abe kvo napadate momi4eto be 6toto vie vsi4kite ste takiva tolkova vi e trqsnal hormona na taq vazrast 4e tarsite samo kade da si ragnete patkata i ni6to dr ne vi interesuva,posle tq bila tupa,ami vlubilo se e momi4eto kvo tolkova tova da ne zavisi ot neq 4ovek ne si izbira v kogo da se vlubi i ne mi razpravqite 4e za 1 mesec ne mojelo da se zaobi4a nqkoi tova 4e vie ne ste go 4uvstvali ne ozna4ava 4e e nevazmojno taka 4e malko mislete predi da govorite,mn vi e lesno taka da q obijdate i da izkarvate neq tupa to otsrani vinagi e taka no kato vi doide do glavata 6te vi vidq togava,za6toto na tozi svqt rano ili kusno vsi4ko se vra6ta,az go razbrah i vie 6te go razberete!

Град
    Русе
    Ео, 2 хубави спомена от връзката!
    Не мога да разбера аз къф е проблема зарязал те е и толкоз.Разбирам да ти е бил първият да се засегнеш повече.
    Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!

abe kvo napadate momi4eto be 6toto vie vsi4kite ste takiva tolkova vi e trqsnal hormona na taq vazrast 4e tarsite samo kade da si ragnete patkata i ni6to dr ne vi interesuva,posle tq bila tupa,ami vlubilo se e momi4eto kvo tolkova tova da ne zavisi ot neq 4ovek ne si izbira v kogo da se vlubi i ne mi razpravqite 4e za 1 mesec ne mojelo da se zaobi4a nqkoi tova 4e vie ne ste go 4uvstvali ne ozna4ava 4e e nevazmojno taka 4e malko mislete predi da govorite,mn vi e lesno taka da q obijdate i da izkarvate neq tupa to otsrani vinagi e taka no kato vi doide do glavata 6te vi vidq togava,za6toto na tozi svqt rano ili kusno vsi4ko se vra6ta,az go razbrah i vie 6te go razberete!
    Влюбването може и да не зависи от нея, ама да не мислиш, че момчетата са виновни за тва, че ги треска хормона

Guest
    Цитирай Първоначално написано от My_Way
    Влюбването може и да не зависи от нея, ама да не мислиш, че момчетата са виновни за тва, че ги треска хормона
    ami kato gi treska hormona a ne sa gotovi za ne6to serizono ima mn momi4eta deto se e**t za po edna vodka v diskoteka deto se kazva,da otidat pri nqkoq takava i da si uspokoqt strastite,a ne da lajat nqkoe svqstno momi4e da go nakarat da se vlubi da go iz4ukat i da g zarejat,tai moje da napravi samo nqkoi absoluten kompleksar,koi si vaobrazqva 4e kato postapva taka ve4e e velikiq playboy nai-golemiq svalq4 i tn te go priemat naprao kato titla,pak tq kak se 4uvstav nqma zna4enie,toi nali q e "minal" ve4e kvo go interesuva.Ei za tfa sa vinovni!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Sajalqvam,no v slu4aq tova 4e ti si mu pusnala oshte na 1viq mesec si e tvoi problem.1vo trqbva da opoznaesh 4oveka i sled tova da pravish kakvoto i da bilo s nego.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ами мом4ета скъпа ти от небето ли падаш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ami prosto e razo4arovana teb ako nqkoi te zareje po toq na4in edva li 6te se 4uvstav6 po-dobre,vapreki 4e ne pada6 ot nebeto

ami prosto e razo4arovana teb ako nqkoi te zareje po toq na4in edva li 6te se 4uvstav6 po-dobre,vapreki 4e ne pada6 ot nebeto
    праж си би ми била страшно кофти...но проблема ще бъде мой защото аз съм го избирала не съм внимавала дала съм му това което иска без да се замислям и айде... трябвало е да мисли ппове4е

Guest
    праж си би ми била страшно кофти...но проблема ще бъде мой защото аз съм го избирала не съм внимавала дала съм му това което иска без да се замислям и айде... трябвало е да мисли ппове4е
    xax tuk vsi4ko e vapros na aktiorski umeniq tq kato e bila s nego ne e znaela 4e taka 6te stane po princip i da se e nadqvala na 4udo,ne e tolkova trudno da se izlaje edno momi4e stiga mom4eto da znae kak da se darji s neq,vse pak tq ne moje da mu 4ete mislite a ako deistviqta mu s ni6to ne sa pokazvali kakvi namereniq ima,tq nqma kak da znae osobeno kogato e vlubena v nego...emi zabludila se e slu4va se vseki dopuska gre6ki,nikoi ne se e rodil nau4en!Edinstvenoto koeto moje da napravi e da se opita da go prevazmogne i da prodalji napred i tova da i ostane kato urok no ne si mislete 4e na vas ne moje da vis e slu4i kogato sa nameseni 4uvstvata nikoi ne e zastrahovan!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ...как за толкова години не си разбрала, че заради сексът се върти света...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Как за толкова години не си разбрала, че всеки ден в света умират по около 9000 души от СПИН ? А знаеш ли колко още страшни полови болести има ? За тва изрази като "света се върти около секса" ги запази за курвенската компания и жалкото ти съществуване за вбъдеще.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    hah nzm zashto vinagi tyrsim vinata v drugiq...ti zamislqla li si se dali ne si sgreshila s neshto?!? dali ne si pribyrzala sus sexa?dali puk ne si napravila stypka v strani koqto da e promenila neshtata?zashto toi da e vinoven?!? a dali ne e bilo po-dobre za teb taka?!?
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Не знам кой за какво е виновен,ама в тази ситуация си е повече от ясно,че ти си прецакана.Момчетата са тъпи. Ама станаха тъпи след като те зарязаха нали? Преди това бяха перфектни.
    Въпросът тук е в селекцията ти и главно в наивността ти. Не си ли чувала,че трябва поне да познаваш човека с когото си лягаш.Под пзнаваш нямам предвид да му знаеш името и любимия цвят. Е,след дъжд- качулка. Сега и занапред ще знаеш да не се доверяваш толкова лесно.
    Колкото до момчето- ами ти не си му дала шанса да изпита очакването от първия път с теб.Не си му дала да те опознае като човек,а след това като тяло,а точно обратното....Момчетата може да са тъпи, ама ние момичетата не им отстъпваме...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Мега фен
    Абе, ако хората чакаха месеци да правят секс, изобщо нямаше да има човечество. Не се правете на много морални, 1 месец не е толкова малко за девствени партньори. А за недевствени даже е много.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Не той,а ти си тъпата. Следващия път внимавай с кой си прекарваш времето. Тва че си наивна никой си е твой проблем.Пък ако не нещо друго,поне сте се напраскали.Ео, 2 хубави спомена от връзката!

Некви други смислени въпроси?

Съгласен съм =D>
    i az

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Абе, ако хората чакаха месеци да правят секс, изобщо нямаше да има човечество. Не се правете на много морални, 1 месец не е толкова малко за девствени партньори. А за недевствени даже е много.
    Може да ме помислиш за старомодна ,но въпреки това ще си кажа мнението..
    Разбирам,че за един човек на (примерно) 20 години, му е по-трудно да изчаква месец,тъй като организма му се нуждае от секс. Но нека го приемем- тя е на 16. Съвсем нормално (дори наложително) е за тийновете на нейната възраст да познават добре партньора си. Момичето все още не е изживяло почти нищо (в общия случай) и е по-наивна. Замисли се ти каква беше на 16 и каква си сега. Откриваш разликата,нали?
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Az I da Go Obicham Tolkova Mnogo 4e Pove4e i Ot Jivota Si dOkato Ne Mine Pone POlovin Godina Da Usetq 4e Mu Dreme za Mene Nqma da Mu PusnA!Naivni4ka si i nerazumna v golqmo koli4estvo!

Цитирай Първоначално написано от Guarana
    съжалявам скъпа, била си прецакана от обикновен български олигофрен... така се втълпява на българите, че връзките са за по един месец и само за секс, от чалга, вестници, телевизия и т.н.
    честито.. спечели награда за най-малоумно мнение в темата(което си е бая постижение)...наградата е правото на студен душ...
    не само в България е така... тука поне не чакат да забременееш за да те заеб*т ... невидяла свят па мноу знае... мн ме дразните еЙ!

а по темата.. ми кво очакваш ?? на 16 да е влюбен до уши и да сте си заедно до 26 когато ше си народите 12 деца?? ако тва ще те успокой и да не му беше пуснала пак щеше да те зареже за да си намери някоя която ще му пусне

Град
    Varna

Re: Момчетата са тъпи

Еми какво да ви кажа аз съм момиче на 16 и имах гадже също на 16 бяме заедно един месец,аз му пуснах два пъти и той ме заряза.Защо за толкова тъпи тия момчета а аз много го обичх
    Нека това ти е за урок... не го оправдавам че те е използвал, но от сега нататък си отваряй очите повече...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Доста .. крайно и неоснователно изказване ...
    1. Ти си си виновна, че си му пуснала така бързо и си му показала, че си неква лесна ..
    2. Това, че ти си била влюбена в него, не значи, че и той е бил в теб ..
    3. Не прави такива изказвания и не слагай всички под един общ знаменател
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Зависи от момчето. Не всички момчета са тъпи, просто ти си попаднала на такъв. Следващия път бъди по-внимателна при избора си. Не се отчайвай, знай само, че има момчета, които наистина си заслужават.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    мале. на 16 и веч пускат за 1 месец 2 пъти. какво стана с днешната младеж. абе, мила наистина както ти казаха по-горе, това, че ти си мислиш че си го обичала не означава че и той те е обичал. подбирай партньорите си. това е моят съвет. верно че има момчета боклуци, но не всички са такива.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Може да ме помислиш за старомодна ,но въпреки това ще си кажа мнението..
    Разбирам,че за един човек на (примерно) 20 години, му е по-трудно да изчаква месец,тъй като организма му се нуждае от секс. Но нека го приемем- тя е на 16. Съвсем нормално (дори наложително) е за тийновете на нейната възраст да познават добре партньора си. Момичето все още не е изживяло почти нищо (в общия случай) и е по-наивна. Замисли се ти каква беше на 16 и каква си сега. Откриваш разликата,нали?
    Човек може да бъде с някого години и да осъзнае, че е сгрешил и човекът не е такъв, за какъвто се представя, на мен ми се случи и то скоро, така че дали си на 16 или на 20...не е от голямо значение. А и нещата не зависят от теб, другият или е сериозен, или не. Той може да те размотава с месеци...

Guest

Re: Момчетата са тъпи

Еми какво да ви кажа аз съм момиче на 16 и имах гадже също на 16 бяме заедно един месец,аз му пуснах два пъти и той ме заряза.Защо за толкова тъпи тия момчета а аз много го обичх
    сама си прави децата като сме тъпи, ма! На мен деца не ми тряят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си