- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са тъпи
ot tova izre4enie opredeleno razbiram,4e TI si tupaiq!!!!!!!!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
nai-to4no kazano![]()
Еми момичета...
2 мили думи 1 цвете и сте в леглото. Човека просто си е търсел момиче за разпускане , момиче в което да освободи духа на бушуващите хормони и да мила ти доста си му помогнала .
Това че ти не си се досетила за нещо за което почти всички във форума знаят си е твой проблем . Не момчето е виновно а ти. Но това така или иначе трябвае да се случи . Сега се надявам да ти е като Нота Бене и повече да не повтаряш грешката си .
За мене умното момиче винаги би могло да се предпази от такава грешка , но за съжаление ( щастоие ) такова момиче няма \/ .
evala =D>Първоначално написано от maini4ka_sladka
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Вече се замислям за заглавието на темата ... та кой бил тъП?
Другият път да знаешверно че има момчета боклуци, но не всички са такива.![]()
Значи има и момчета боклуци, но не всички са такива..Първоначално написано от BAYO
А има и момичета боклуци, но пак не са всички такива...
Извод-> има хора боклуци - но не всички хора са такива...
![]()
ЗдрастиПървоначално написано от Анонимко
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Chukai sa kurvo, praskai si putkata i da neti puka!! Ti veche si v igrata, pozdravi !!!![]()
Ako trebva she ti obgorim putkata s zapalka da nete cheshi poveche!
tapi sa mn qsno
trai be sirakПървоначално написано от Анонимко
btw gornite mneniq s putkite sa moi
Хах защо той да е тъп ??? Ти ако си нямаш глава на раменете да мислиш - кой да мисли вместо теб ?
И не слагай всичко момчета под един знаменател
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Дам.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
грешка, грешка, голяяяяма грешка....![]()
мъжете са с пъти по-умни от жените..., затова не се връзват на тъпи номерца и не подбират от намеци...ех, ще ми се и момичетата да бяха такива...
а ние какви сме - като децата..., емоционални, дори наивни, ако щеш...за една усмивка и добра дума се "бием" в живота...
офф..., пак не мога да заспя..., няк'ва чалга се върти на auto reverse....., не мога да разсъждавам мн трезво в момента, но това е мнението ми...до сутринта да сте коментирали))
цункай ме.Първоначално написано от be_true
![]()
Бодна те и замина еми това да ти е за урок такива сте момичета намирате най неподходящия и се хващате с него и като те бодне аре чао а такива като мене дето те обичат нема им пуснете!!!
Vladoka rulzzz
Ама на нея й е харесало ма са я кефи да реве.Първоначално написано от the_marshal
![]()
are po-spokoino s ubidite!na horata,koito pone malko se interesuvat ot nau4ni izsledvaniq im e izvestno,4e e dokazano,4e koeficienta na jenite e po-visok ot tozi na myjete.a tva,4e momi4etata sme po-4uvstvitelni,po-naivni,po-vlub4ivi i po vs tezi pri4ini vi se vryzvame na gluposti,tva si e samo na6a gre6ka.ima adski malko myje,koito zaslujavat damska sylza i vypreki tova i nai-golemiq idiot q polu4ava,i to v golemi koli4estva.a na tebe,momi4e,moga da ti kaja,4e naistina si sbyrkala,kato si spala s nego i to 2 pyti samo za edin mesecПървоначално написано от be_true
mila,opravqi se i tva da ti e za urok.idiota e toi,a ne ti,ne se kosi
![]()
Има и глупави и умни хора. Полът няма значение. Имайте предвид, че аз съм момиче и все пак мисля по този начин.
Поговори с него.Може да има основателна причина за да те напусне![]()
are po-spokoino s ubidite!na horata,koito pone malko se interesuvat ot nau4ni izsledvaniq im e izvestno,4e e dokazano,4e koeficienta na jenite e po-visok ot tozi na myjete.a tva,4e momi4etata sme po-4uvstvitelni,po-naivni,po-vlub4ivi i po vs tezi pri4ini vi se vryzvame na gluposti,tva si e samo na6a gre6ka.ima adski malko myje,koito zaslujavat damska sylza i vypreki tova i nai-golemiq idiot q polu4ava,i to v golemi koli4estva.a na tebe,momi4e,moga da ti kaja,4e naistina si sbyrkala,kato si spala s nego i to 2 pyti samo za edin mesecmila,opravqi se i tva da ti e za urok.idiota e toi,a ne ti,ne se kosi
[/quote]
Milichka v ujasna greshka si, momichetata imat po-golqm koeficient na inteligientnost do 18-19 godini, sled koeto momchetata minavat momichetata s koeficient na inteligientnost 5. Razbirash li me? Az se zanimavam s medicina, tova neme pravi tolkova znaesht,no sym chel mnogo knigi ot mnogo izvestni hora, v zdrave bg i bgfactor org sym chel syshto i po dr saitove takache molqte da zamalchish,za da govorish takiva gluposti ne vqrvam koeficienta ti da e nad 105!![]()
Не можеш да слагаш всички момчета под един знаменател.Това, че твоето гадже е тъпо, не значи че моето или на някое друго момиче е такова...различни хора, различни характери...![]()
Ха недей обвинява момчето ти като се жлюбваш толкова бързо![]()
Нов бисер - коефициента на жените е по-висок от този на мъжете.Първоначално написано от plah4eto_
К'во точно се опитваш да кажеш, че жените са повече или какво?
Спри да четеш за научни изследвания и си направи домашните за училище, па като порастнеш пак опитай да станеш умна.![]()
Хубаво ги храниш, колега. Радваш ме, продължавай в същият дух.Първоначално написано от Няк'къв Гост