- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са тъпи
Az she im eba maikata na jeniciteshto nesa izmislili te kompiutara? Shto nesa IZMIsLIlI TE nISHTO ? dA IM gOrq pUtKitE s fAKLA!! uuu!
![]()
![]()
Първоначално написано от Няк'къв Гост
хахахахаха
Давай, пич. Само така![]()
ми ние не сме тъпи ... човека си е направил кефа и тва е ... тъпата си ти че си се поддала на бозавите му думи и манипулации и си му пуснала .... още 1 месец ... малко са момичетата дет го правят и повечете после пишат тук как са ги захвърлили кат буклуци ,.... кофти е но ти си си виновна ...
Първоначално написано от Aleandra
дам!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Момчил съм аз, а вие момичета сте пълни бози, крави, неандреталки, нестига че сте тъпи, но сте и прости мааму! Абе ако не ви бех ебал майката немаше да сте се метнали на мен ^^ !!!
и мЕЖДоДругОТо !!! ПЪрвиЯ мЪж Не Е аДам А МоМЧиЛ От Разлог !!Първоначално написано от Анонимко
Е стига де това си беше брутално.Първоначално написано от Chukacha
![]()
Казва се "едноцифрен коефициент на интелигентност и мозък на херинга ударена с парен чук". Кой чете Тери Пратчет ?Нов бисер - коефициента на жените е по-висок от този на мъжете.![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Аз съм чел няколко. Тоя е нечовек \Първоначално написано от Digital
/
Бтв, сега ще ти кажа кой постове са мой - Петър Тумбев, тоя с горящата путка с запалка, и темата за тъпите момичета, ако искаш да са нахилим заедно в скайп ми пиши lucifer_rz !
Винаги си имай едно наум, когато си с някой - не се знае какъв гаден номер може да ти врътне...Иначе не се отчайвай има и свестни ама са рядкост - се пак да не слагаме всички под общ знаменател...
Ти си болна крава ма, да ти го сложа когато неискаш, дали сега искаш?Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Е кво нема да легна с некой дет не съм сигурна, че няма да ме зареже след тва... Ае скрий се Петърчо!![]()
Казах ти, ти си болно същество ма кучко помярска курво ми ядеш ташаците с чили !!![]()
![]()
Мога да ти предложа да те ритам в путката ?
Виждам, че си много мил и възпитан - май си загорял а?![]()
Кат те гледам кво си зомби ми иде да ти пръсна горзния череп с АКЧесно казано предпочитам да ти набутам смрадливата путка в някоя канавка, да се изсереш,може и да ти олекне ?!
Пич, успя да ме развеселиш и то доста, евала ти правя![]()
Фак. Тоя Петърчо е по-брутален от мене.До него се чувствам като покорна 8-мокласничка която кисне по цял ден и помага на приятелите си от форума. Нещо като koalka но в мъжки вариант.
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Май е гладен - яде му се БАНАН!Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Ми пиЩете ми на скайп да прайм улигофрении lucifer_rzПървоначално написано от Digital
![]()
тиси..тиси.. едно определение от питър4о:Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
За червена путка космата - кур с турска салата!
....
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Не, неееее, неееееееееееееееееееееее умираааам![]()
=D>
Както казва питърчо: Не е важно да си цар, а пумака има приятели !Първоначално написано от puhkav_mecho
Малко е безсмислено, както вашето съществуване господине ?
Добре бе ма*ка му деа... на к'ви се правите ?
Опитвате се да б1дете забавни ?
Не ви се отдава... Хората питаш в този форум за с1вети било то да дадат или да им трябва ,да споделят с другите проблемите се и да се решават проблеми...![]()
Вие единствено в този форум си показвате простотията и запореден п1т доказвате една б1ларска поговорка :
" Простотията ходи по хората ,а не по д1рветата.. "
macka sorka,ma ti si si vinovna v slu4aq,ne toi
dr put pomisli malko pove4e,kazva6 4e mom4etata bili tupi,a nie kakvi sme?i nie sme su6tite samo 4e v dr situacii.
PS:ne iskam da obidq nikoi s tva izkazvane,no i az sum momi4e i mn dobre si se znaem kakvi sme