- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са тъпи
Само не ми казвай, тва на скайпа ти _rz е Разлог, щот ще ми станат много ясни нещата , за тва как се държиш, как говориш и прочие... ай със здраве.Първоначално написано от Питър4о
П.Т. Няма вече такава тема, по-добре се махне, щот само простотийте на хората изплуват от дълбините на тяхното бавно развитие. Amen!
да то понеже ние сме много умни нали ? не ги защитавам ни най - малко . те са прасета , ние сме курви. трябва да има равновесие все пак![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
1. Никога не можеш да си сигурна. Той може да е сгоден и пак да те размотава с месеци само за да спи с теб. Не времето е определящо.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
2. Ако в началото на връзка мотаеш мъжа и мислиш само как да не му пускаш само защото ще те зареже, имаш страхотни връзки. Горките момчета.
3. Не много, предполагам. Много ми е интересно как девойките в този форум уж са зрели, уж правят секс, обаче те като че ли нямат нужда от него - за тях 3-4 месеца е нормално да се стои на сухо, за да не ги зарежел мъжа. Кой зрял човек ще стои 3 месеца без секс и няма да полудее?
Не са тъпи.И приятеля ти не е тъп.Пуснала си му 2 пъти ли?..И кфо искаш да остане завинаги при теб ли?...Извинявай ако те обижда ама ти си глупавичката в тоя случай.Всяка връзка в крайна сметка приключва на тая възраст.А и не знаем за какво точно те е зарязал така че немога да те подкрепя..Сорка
just a kid۵
Достатъчно се нафлудихте вече, заключвам темата.Нито карате по същество, нито нищо.Темите не са само, за да си пълните мненията.![]()