.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107

Re: Момчетата са тъпи

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми какво да ви кажа аз съм момиче на 16 и имах гадже също на 16 бяме заедно един месец,аз му пуснах два пъти и той ме заряза.Защо за толкова тъпи тия момчета а аз много го обичх
    Не всички са такива! Просто си попаднала на тъпанар.Следващия път внимавай на кой се пускаш

Цитирай Първоначално написано от Питър4о
    Ми пиЩете ми на скайп да прайм улигофрении lucifer_rz
    Само не ми казвай, тва на скайпа ти _rz е Разлог, щот ще ми станат много ясни нещата , за тва как се държиш, как говориш и прочие... ай със здраве.

П.Т. Няма вече такава тема, по-добре се махне, щот само простотийте на хората изплуват от дълбините на тяхното бавно развитие. Amen!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    да то понеже ние сме много умни нали ? не ги защитавам ни най - малко . те са прасета , ние сме курви. трябва да има равновесие все пак
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Е кво нема да легна с некой дет не съм сигурна, че няма да ме зареже след тва... Ае скрий се Петърчо!
    1. Никога не можеш да си сигурна. Той може да е сгоден и пак да те размотава с месеци само за да спи с теб. Не времето е определящо.
    2. Ако в началото на връзка мотаеш мъжа и мислиш само как да не му пускаш само защото ще те зареже, имаш страхотни връзки. Горките момчета.
    3. Не много, предполагам. Много ми е интересно как девойките в този форум уж са зрели, уж правят секс, обаче те като че ли нямат нужда от него - за тях 3-4 месеца е нормално да се стои на сухо, за да не ги зарежел мъжа. Кой зрял човек ще стои 3 месеца без секс и няма да полудее?

Цитирай Първоначално написано от TARAN4O
    Ние сме тъпи, вие па сте прости
    Kak ti go rodi glavata tva

Не са тъпи.И приятеля ти не е тъп.Пуснала си му 2 пъти ли?..И кфо искаш да остане завинаги при теб ли?...Извинявай ако те обижда ама ти си глупавичката в тоя случай.Всяка връзка в крайна сметка приключва на тая възраст.А и не знаем за какво точно те е зарязал така че немога да те подкрепя..Сорка
    just a kid۵

Мега фен Аватара на koalka
    Достатъчно се нафлудихте вече, заключвам темата.Нито карате по същество, нито нищо.Темите не са само, за да си пълните мненията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си