.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    hi6tna hiena
    Guest

na kolko za 1vi p1t se naebahte???s kolko godishen/a?

interesno mi e na kolko godini za p1rvi p1t ste se naebali,i s kolko godishen zashtoto tuka ima edno mom4e i samo iska...ama nz mai s1m o6te malka

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az na 17.. s momche na moqta vyzrast.. Ama go napravih zashtoto go obichah.. Ne bih legnala s nqkoi koito prosto iska da me izchuka.. Napravi si sama izvoda!

Тва е за съседния раздел.
    А иначе то е ясно - ако не искаш, не го прави.

Ми докато мислиш само за едното на*баване ще те спукват от казаното от теб и тва е.., мъка мъка мъка.... бахти как се изрази, чак не ми се пише

Тцтцтц...вече почнах да се плаша
    Повечето тука който са,питат въпроси от всякакъв тип(в това лошо няма),обаче ся к'фо да ти кажа ...?
    Аз откъде да знам дали да спиш с него ?!Ако се чувстваш готова да го направиш направи го !!!Не виждам смисъл да слушаш тука няколко човека,който примерно е бил на 12,друг на 15-16 и т.н за пръв път с момче/момиче.
    Т'ва са определя индивидуално,също така и от човека отсреща.
    Ако се чувстваш готова за това и го искаш толкова силно...просто го направи.В това няма точно възраст !
    ~~~Примерно като стана на 18 год. и ще ли легна на РД-то си с приятеля си...няма такива глупости.Не се съобразявай с другите за това нещо.Щом си решила да го направиш го направи!!!
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Повече от фен
    Град
    Варна
    hi6tna hiena , не знам дали ми е правилна интуицията,ама повече от 15 не ти давам . Секс се прави когато искаш и когато си готова,а не когато трябва.Както каза nedelina тряа да е по любов.

Първият ми път беше на 16-ия ми РД,когато братовчедка ми ми доведе к*рва , под предлог ,че тряало да ставам мъж.Защо споделям ли? Защото никой тука не ме познава

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Ми докато мислиш само за едното на*баване ще те спукват от казаното от теб и тва е.., мъка мъка мъка.... бахти как се изрази, чак не ми се пише
    Абс съм съгласна........
    [size=7][b][u]fosse cos

Re: na kolko za 1vi p1t se naebahte???s kolko godishen/a?

Цитирай Първоначално написано от hi6tna hiena
    interesno mi e na kolko godini za p1rvi p1t ste se naebali,i s kolko godishen zashtoto tuka ima edno mom4e i samo iska...ama nz mai s1m o6te malka
    osven 4e si razgonena si i cini4na i vulgarna naprao ne zaslugava6 da ti se 4ete temata
    Testis unus,testis nullus...

Guest
    Първо незнам за какво трябва да се изказвате така " na kolko za 1vi p1t se naebahte???s kolko godishen/a?" ... Знам, 1е това е форум за teens, но малко гадно си се изразила...
    Иначе по темата не е важно кой кога! Ти си знаеш горе долу кога го правят хората пак и всеки на различни вазрасти т.е. 12-13-14...-17-18-19... и т.н...Искам да кажа, че е мнгоо индивидуално, важното е ти да се чувстваш готова... Да не ти пука кое момче како иска от теб...Много момчета са искали и искат са спят с мен, но това не значи, че с всички сам го правила, нали ?
    Просто помисли и виж дали си готова..и дали той си заслужаа, няма смисал да го правиш за първи път с някакъв олигофрен, който просто иска секс.

Re: na kolko za 1vi p1t se naebahte???s kolko godishen/a?

Цитирай Първоначално написано от hi6tna hiena
    Mila moq temata ne e za tozi razdel nau4ete se nai-nakraq kude da si puskate temite

Голям фен
    Боже да ти имам детския акъл. На колкото си готова на толкова. С който обичаш с него. И ако мислиш само да се наебете можеш да пуснеш обява в интернет. Лошо няма. И все пак за да не бъде флууд ще кажа, че го направих на достатъчно зряла възраст със достатъчно много акъл в главата си с човек, който обичах, обичам и ще обичам ужасно много. И не се наебах, а правих любов. Нещо КОРЕННО различно от това, за което ти питаш....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Когато го направих за първи път бях на 14, а приятеля ми на 16. Но това го направих, защото много го обичах. Според мен когато си готова тогава, но не лягай с такъв дето иска само това от теб щото после ще ти е гадно, че първия път ти е бил точно с такъв човек. Направи го с някой който обичаш и естествено, който те обича.
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Аз бях на 15 той на 20 .... е да сега съжалявам .... ама който не си носи главата на раменете е така
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

kazano 4esto po na4ina po koito si se izrazila e mn trudno razbiraemo kfo to4no iska6 da pravi6 6toto kakto kazva Queen_Victorya m/u ebane i lubov ima stra6no golqma razlika.Ako govori6 za purvoto si ot oneq ob6testvenite deto se ebat s koito i kogato im padne

Мега фен Аватара на koalka
    Има много(не много, хиляди) такива теми.Вземи потърси преди да пуснеш тема, а и си в грешния раздел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си