- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срам ме е мамка му
ti si....ima specialni intimni gelove kurpi4ki gluposti...otiva6 i si vzima6 ne stava samo s topla vodi4ka...hahaha i si mahni ''intimnata pri4eska''![]()
mi mila kakto kazvat drugite ima gelove karpi4ki losioni!zami se ponamaji malko moje i da ne miri6e![]()
'' kato se brukna miri6e''![]()
![]()
![]()
![]()
oh male fuck mi ne si burkai![]()
![]()
![]()
i izpolzvai intimno gel4e![]()
![]()
![]()
Виж какво .. не се притеснявай, ти просто миришеш на себе си. Всеки мирише по различен начин. И ако си хигиенична, това няма защо да те притеснява. Едва ли ще го е гнус момчето ти, пък и щом иска, няма от какво да те е срам.
П.П. За твое лично удобство и успокоение, ако искаш си махни космите. Не казвам бъди гладка като бебе (това рядко се постига), но просто бъди без косми .. И непросредствено преди френската си бъди минала през баня, за да можеш да си по-отпусната и да се насладиш.
Айде .. да ти е хубаво и спокс![]()
след като мирише вземи окоси тази растителност или отиди на козметик да го направи ... купи си някакъв интимен гел и ве4е ще мирише на хубавоили пък си решила да трепеш мухите у вас ?
![]()
ебах му СЪЪЪЪКС измии си катеричката ма ..... даеа ,маика ти не те ли е учила се чипаш... даеа гнусливата..л. акто цигане си вааааа![]()
ако искаш мога додиа с телената четка да те опрая
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми нормално е да мирише, "ароматни сокове" все пак. Свиква се, дай му на човека като иска. В началото може да не е от най-приятните усещания за момчето, но се свиква... става приятно. Късмет!
А за всички останали с глупавите им постове, момичето иска помощ, а не обиди... ограничени идиот/ки такива.
+1 :]Първоначално написано от ThePainIsReaL
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}