- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ъъъ серозно ли?
значи днес си говорим в даскало (аз съм моимче) бяхме подхванали темата за килограмите, и едно момче вика ако е над 60 кила аз даже няма да и знам иметои аз си викам значи всяка трябва да е 50 кила 170 и с руса коса, аз лично съм 58 килца имам си приятел от година и нещо и се чудя абе момчета представете си да се влюбите в по-пълничко момиче и кфо?! заради външния вид няма да бъдете с него.... баси изцепката
айде дайте мнения
Тоя е пълвн кретен бе!!!Ужас!Е кво аз като съм 1,76см и тежа 60 килца дай приятеля ми да ме зареже...още повече че на мен ханшът ми е широк...Ей така като вземат да мислят момчетата напрао ме пукат.Какво значение има колко кила е, ако е по закръгленичка дай да не й обръщаме внимание и да я отписваме.Абе мила кажи на този да се гръмне чесно![/b]
![]()
любовта е сляпа,а пък това за килограмите не се ли отнася и за момчетата????? за това твоя съученик е в голяма заблуда!!!![]()
Че аз съм ходил с подводница даже
Има и по-ядващи се, и рядко с манекенки
За жалост повечето момчета (кретени) мислят така... Когато бях 62 кг и висока 154-155 см, никой не ме и поглеждаше, въпреки че съм отличничка, не съм няква затворена и залюхана, и т.н.! Сега съм 158 см и тежа 53 кг , и в момента не ме оставят! Затова, за съжаление наистина външноста има значениеНо това не прави тази дискриминация правилна! Напротив! Това е направо долно и ужасно! Такива хора (които преди ми се присмиваха, а сега уж ме "харесват") просто не ги търпя! Кажи на приятеля си, да се постави в положението на дадено момиче, и да видим как ще се почувства(въпреки че предполагам и той е кретен, и това няма да е от голяма полза...)
Точно такива хора заслужават да са дебели и грозни!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
bah ti si basi bi4metoПървоначално написано от aniezina
![]()
Апф, външният вид не винаги е от значение.
Той е от значение, само, когато няма акъл в главата, който да тежи![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
по принцип не е са важни само килограмите а външноста като цяло. нормално е хора с по-добра външност(под което не се разбира гелосани индивиди с ланци и некакви с по 1-2 кила грим) да си избират подобни. хубавото е че сега е времето да си моделирате външноста с тренировки и хранене. спорта е важен независимо дали искате да отслабнете или да качите килограми. другия фактор е храната, като се разбира не да ядете само от определн вид неща, а от каквото искате в по-малки или по-големи количества, в зависимост дали искате да сваляте или да качвате и да се набляга на определени неща... не му е мястото в тоя раздел да пиша за това...Първоначално написано от Анонимко
това е пълна простотия за килограмите.Това са момчета които нямат грам мозък, имат много голямо (прекомерно) самочувствие иии са си изградили някви идеали.То излиза че няма да хареса момичето за това което е,а ще търси по външността.Не е особено умно![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Хахах, вчера си говорих с даскала ми по история, който всъщност е супер як пич и той ми каза: "Жената трябва да е леко тлъстичка, за да има какво да се пипне"![]()
Истината е, че никой не иска да прегръща торба с кокали, но пък и да пипаш сланина и да се чудиш т'ва цица ли е, шкембе ли е, също не е много много приятно![]()
Повечето момчета, които търсят момиче, като тия по списанията си остават само с мечтите и ръчното самозадоволяване.
Пък ти си карай работата и не се замисляй чак толкова. Важното е човек да се харесва такъв, какъвто е, а ако не - да се промени. Какво значение имат коментарите на някакви си недорасляци, които още не знаят онова в гащите им за какво служи![]()
4e te nqma da te 4ukat v belejnika a v debeliq guz, zatva ne te i poglejdat.q se zasrami prase i begai v fitnesaПървоначално написано от aniezina
![]()
Нормално е всяко момче да търси момиче с хубава външност.Незнам защо се очудвате толкова.На вас ако ви дойде някакъв дебелак ще му обарнете ли внимание.Не се правете че външноста няма значение какви са тия глупости!Естествено че има огромно значение , вие като сте толкова отворени що не ходите с някви грозни задрастеняци защото имали добра душа....
Госте, що си мислиш, че слабите винаги са хубави???Познавам много слаби момичета, които в лице приличат на гЪз! Разбира се, че външността е важна, но не само тя. Има къде къде по-важни неща... спрете да бъдете толкова повърхностни
![]()
cool girl ti 65kg li tejish?
Пфф! Тва с килограмите е пълна глупост! Познавам много готини моми4ета, за които сигурно пове4ето ще кажете, 4е са леко пълни4ки, но изглеждат супер. Няколкото килца отгоре изобщо не ги загрозяват. И обратното - знам и щеки, които оба4е в лице мязат на кобилки, така 4е колкото и да са слаби, пак никой няма да ги погледне.
![]()
Робинята на Quench
Не, всъщност тежа 54, но гаджето ми не е с мен само заради секса и заради килограмите. Трябва да си много много пропаднал, за да си търсиш момиче по теглото. Т'ва да не ти е стока... пффффф недорасляци такива. Ето защо момичетата търсят по-големи... вече ми стана ясно!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
аз обичам пълните жени! прелестни са!
не се ебавам,знаете ме,не се ебавам
Не става въпрос за пълни, а за нормални момичета, които като ги прегърнеш да не ги счупиш. Прекалено слабото и прекалено пълното никога не е красиво. Важно е да има чар и излъчване. Пък и 60 кг не са чак толкова много... какво ще кажеш за 80 примерноПървоначално написано от quench
![]()
Аз също съм на мнение, че за момиче под 1.70, 60кг. са множко (между другото съм 1.70 - 53кг).Тва не значи, обаче че трябва да си някъв скелет и да гладуваш, за да си горе-долу в границите.Пък и няма какво да се лъжем - опаковката е важна колкото и да не ви се ще да го признаете.
Не за вражда, за обич съм създадена!
evalata,radeto to4no taka!
vse pak po ulicata hodish pod ruka s obvivkata a ne s haraktera!!
170 см и 53 кг си е баш скелет, ама щом те влече...
Смятам да пропусна колко тежа и колко прелестно изглеждам, защото не му е мястото да се фукаме тука, да се лъжем и ..подобните ...
!!!Но подчертавам, че има момичета, които тежат много, а в същото време изглеждат идеално. Дават им по... десет килограма по-малко, примерно. Има момичета, които смятат че са зашеметяващи със своите 50 и нещо килограма, а са пълни на вид, увиснали, с грозна структура, голяма глава и малко тяло, къси ръце и криви крака... и.. не си мият зъбите ... примерно отново
Още ли определяте колко сте съвършени по ръстта и теглото?![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Всъщност влече ме да.И не се смятам за скелет - напротив - има какво още да се желае ама да не се престараваме.Пък и що да не му е мястото тук - та нали затова е тая тема?
Не за вражда, за обич съм създадена!
Първоначално написано от Radeto_
Грозно е!За мен поне е грозно!Даже отвратително .. дори на манекенките им наложиша вече граница от 50 ли колко там кг бяха ... То като си легнеш до жената тя ще ти убива ...
P.S. Всеки си има вкус, но принципно повечето мъже харесват средни на размери момичета ;) Ама първо им гледат акЪла ;)
debelite da mal4at i da umirat v depresiqta.garva do posledno za si4ki deto ne gi biva![]()