- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл???
Много го искам, ама гаджето ми се дърпа понеже не му било приятно (ама му беше приятно, когато кървях също толкова първия път).
Накарах го да идем в банята, много го исках не го бях виждала сигурно от 2-3 седмици и не ми дремеше че съм в цикъл... ама той пак не ще. Какво му е толкова гадното не мога да разбера, при положение че съм чела, че докато се прави секс по време на менструация кръв почти не тече.Та какъв му е проблема???
Еми не на всеки му е приятно ... макар че на някои момчета им харесва, при други и дума не може да става затова
С какво асоциираш 6-8-1 ?
Бяло зелено червено герб с три лъва и три корони за България – нищо друго освен любов на преклонен патриот !!!
i az sam iskala da pravq sex po vreme na cikal,no znam 4e te4e mnogo.nakai go da go napravite i posle razkaji kak e bilo![]()
![]()
Е не можеш ли да изтърпиш 2-3 дена ? Няма как да го накараш, ако не иска.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Тва за мене е абсурдно...той, моят приятел, също иска, ама аз тогава се гнуся от себе си, камо ли да се чувствам комфортно...не го разбирам тва! И тва за по- малкото кръв не ми се струва достоверно, а напротив- мисля, че би следвало да е обратното.
Оле моя е същият преди малко тъкмо за това спорихме.Мен вече ми е 6-ти ден и не ми тече, съвсем малко може да има и то не е кръв а едно светло кафяво и той ми вика докато си в цикал секс няма да правим.Пък мен супер много ми се прави секс а той само си измисля причини да не го правим писна ми вече.Ще го оправя аз винаги изпълнявам той каквото иска а сега ми прави на интересен усещам че ще стоим на сухо да видим кой е по-голям инат.
Еми ко толкова се чудиш, че не иска...всеки си има право на мнение и щом не му харесва няма какво да го насилваш, така че се съобрази с него..все пак има всякакви хора - може да го е гнус - все пак нe e неговатa кръв нали ? Нищо няма да ти стане да почакаш няколко дена...![]()
Много ми е интересно. Вие дето "ТОООЛКОВА МНОГО" ви се иска, правили ли сте го някога? Ако сте, нямаше да искате толкова![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
RAZBERI GO VSE PAK MOM4ETO MOJE DA MISLI ZA ELEMENTARNATA HIGIENA ZA RAZLIKA OT TEB ,NALI?
vseki ima pravo na mnenie....saobrazi se se s nago![]()
ako ti neiska6e da pravi6 ne6to,a toi te kara kak 6te6e da se po4uvstva6![]()
![]()
![]()
Явно му е неприятно.Остави го-щом не иска не можеш да го накараш на сила.Изчакай като ти свърши.
emm kvo da ti kaza napravete go dokato si v zikul no posle 6e ima kruv i po tavana taka 4e moze i da se zamislite malko![]()
Щом не иска не можеш да го накарашСпоред мен не е много хигиенично... нищо няма да ви стане ако изчаката още 1-2 дена
![]()
'че то това значи никога да не правите секс, бе. ти винаги си в цикъл, докато не дойде менопаузата. Научете се вече какво е цикъл и какво е менструация. Момичета сте-срамно е!Първоначално написано от Котарана
Научни термини...мн ясно всички знаем, че като се каже, че ми "идва цикъла" се има предвид менструацията....Първоначално написано от krem4et0
Има разлика и тя трябва да се знае от момичетата поне. И да са научни термини пак трябва да им се знае точното значение и да не се смесват или да са взаимозаменяеми. Все едно да замениш менструация с овулация!
Абе аз съм съгласна, че трябва да се знаят. Но това за "цикъла" се е наложило като разговорно. И наистина да не се прави разлика попринцип е лошо, така е.Първоначално написано от krem4et0
кое не е хигиенично бе, нали е кръв в началото, чиста. Кое не е хигиенично? Още една течност долу просто. Още една сред многото.Първоначално написано от Jose
да, по стените на комшиите ше има кръв... глупостиПървоначално написано от judas
Аз съм правил секс с приятелката ми по време на секс няколко пъти.То си зависи от човека,обаче не бих казал че е особено гадно...пък и момичето като има толкова мерак защо не?!Нито тече като чешма нито нищо-малко кръв,голяма работа.Е тва не е първия ден от цикъла естествено! Слагаш един кондом и си пушка!
и аз съм правил секс с приятелката ми по време на секс
Може би по време на цикъл съм имал впредвид,ама кво да правим,само секс ми е в главата![]()
еми има и хора които държат пове4е на ли4ната хигиена@
И защо? Каква е разликата освен, че тогава там е по-чувствително и се изпитва по-голямо удоволствие?Първоначално написано от jony
На мен ми е по 7-8 дена, до 4-тия не си позволявам да правя, а вече 5,6,7 няма никакъв проблем.Много сте гнусливи момчетата в днешно време.