Здравейте,харесвам едно момче,което е с 6 години по-голямо от мен....Преди да се запознаем се засичахме като ходехме по кафета и си разменяхме погледи,но знаех че е прекалено голям и нямам шанс с него...След известно време той ме потърси,оказа се че ме харесвал много.Трагнахме и ходехме 1 седмица през която сме се виждали само 1 път защото той е в казармата...Докато ходехме той не беше казал на нито един от своите приятели,че ходим,и се зачудих срамува ли се че ходи с мен...А според мен няма от какво да се срамува от мен защото много от неговите приятели ме харесват и тн.....попитах го и той ми каза,че съм му била много малка,аз му казах че ако наистина ме харесва толкова много това не трябва да му пречи...Опитах се да го забрава,но не успях и реших да си го върна пак докато все още има чувства към мен както той казва....Срещахме се в една компания 2 пъти след това и той проявяваше интерес и продалжаваше да ми дава надежди...вчера му писах смс че искам да си се видим само двамата,той ми каза,че ще се видим и ме попита защо искам да сме само двамата...И аз го попитах дали има нещо против от това да се видим двамата,а той не ми отговори,това как да го разбирам че не иска да се виждаме ли...Най-добрата ми приятелка ми казва,че според нея го е страх да се привърже към по-малка и затова сме скъсали...Та искам да ви попитам и вие ли бихте постъпили така на негово място...и за вас ли тези 6 години биха били проблем?Моля ви дайте ми съвет...Да продължа ли да се боря за него...? [/i]