.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Рак?

Guest

Рак?

Хора, искам да ви попитам, от какво може човек да се разболее от рак? Който е чел или знае нещо да пише плс!

Град
    У дома пред компютъра
    Oт пушенетео-рак на белите дробове.

Знам само това.

Голям фен
    Има различини теории за това. Една от тях е, че на някои видове причинителя е вирус. Защо ти е да знаеш това, може би имаш предвид нещо конкретно.

deem(unregistered)
    Guest
    Vazmozhna prichina sa i mislovnite virusi na SES (Sindroma na Emocionalniq Sriv). Harakterniqt mu beleg e cherveno petno na tila, ponqkoga v okosmenata chast)

Guest
    zna4i vseki 4ovek nosi rakovi kletki v tqloptoto si ne govorq konkretno ot koe moje da se razbolee6 ot tam neznam si kude zavisi kak si jivee6 jivota kapi6 zdravoslovno ili ne ili prosto ti e bila takava sadbata rakovite kletki si jiveqt v tebe i se razvivat nqkoi moje da se razviqt i da se razbolee6 ot dobroka4estven rak ili ot ... znae6 gadniq dety ima tyjen krai ne se pritesnqvai jivei zdravoslovno ne se pla6i

Цитирай Първоначално написано от deem(unregistered)
    Vazmozhna prichina sa i mislovnite virusi na SES (Sindroma na Emocionalniq Sriv). Harakterniqt mu beleg e cherveno petno na tila, ponqkoga v okosmenata chast)

БРАТЛЕ МНООООГО СИ ЗАБЛУДЕН!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Извинявай, не те ли е малко срам да пишеш по този начин след като в клуб 'У дома' ти зададох няколко въпроса и ти не отговори нищо? Нищо лично, но нека да сме обективни в думите си.
    А това,което съм написал, го знам и то много добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си