- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо реално.
4ista pubertetska depresiq... 6te ti mine spoko vs sme minsli prez tova... samo gledai da ne napravi6 nqkoq glupost...![]()
opravi se malko naglasise i sichko shte staneПървоначално написано от kPuCkA
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
За съжаление не всички хора са еднакви нагласял съм се макар и да не ми допада това и парфюми глупости там разни дрехи........... това онова няма ефект от това далеч съм от мисълта и продължавам да твърдя това за мен не е моментно състояние но наи при повечето от вас е било моментно състояние иначе всеки един човек е единствен и неповторим колкото и жалко колкото изтъркано да звужи е вярно за съжаление.Вече започвам да се чудя дали ще се оправя някога знам че постояно хората пишат подобни теми като моята за самоубииство и така знам че моята е подобна но ако някои ми даде добри съвети ще бъда много благодарен.Първоначално написано от leko_otkachena
malko po-samouverenost i ne6tata 6te se podredqt,vreme e za promqna
Самочувствие братко, самочувствие , тва ти куца, оправи го и ще се оправиш, и тялом и духом![]()
То в живота нищо не идва на готово трева малко инициатива от твоя страна. Забелязах че нямаш кои знае какво самочувствие тва не е мн добре. Първо трябва да повярваш в себе си и в уменията си. Все за нещо ще те бива![]()
2.Не се самосъжалявай. Потруди се за нещо и когато го постигнеш ще видиш колко добре ще се чувстваш
3.Размърдайй се.![]()
тва е засега от мене после като се сета още нещо ще пиша
![]()
za gajdetata ne se pritesnqvai 6e si nameri6
a za esetata i su4ineniqta ami nz 6e se nau4i6 spoko
Човек се учи цял живот за есета и съчинения не мисля че ще отделя цял живот аи те са елементарни и щом не мога да ги науча аз съм си виновенПървоначално написано от Baby_b
и за любовта е така
аз съм си виновен за всичко
иначе не мога да постигна нищо нямам умения опитвал съм доста неща и пак няма полза .
О господи к`фи са тея депресии бе...младо момче...!Сиг ти е кофти,ама вината си е саво в тебе..!Постарай се да се премениш и да си по-общителен..!А и дай си скайпа да те поуспокоя ,че ше уча психология![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Вземи се в ръцеееееееее![]()
skype nick foreverlvПървоначално написано от Presley`n`Sum
Istinata che mnogo malko hora mogat da gi pishat tiq suchineniq,ckata e chetesh gotovi temi i zapomnqsh analizite na dadeni citati ili po daden vupros ot dadeno proizvedenie,az lichno ucha celiq analiz na edno proizvedenie i na suchinenie piusha absolutno sichko za celiq analiz i vinagi si izkarvam 5-cata;],prosto trqq da nauchish analizite,inache tva az sam da izmislq neshto zabravii zakvo sa tiq knijki s analizi q;pПървоначално написано от Наранено същество
Otnosno lubovta hm poznato;] dz... abe sigorno se namirat ama na tebe ne ti haresvat.. ;] Lichno az iziskvam mnogo ot momicheto do mene i mai mai neshto s takia iziskvanq 3 godini nemoa si namera moma;p shte trqq da svalqm letvata dignal sum q visoko,a qvno momite sa s kusi kraka![]()
еми тва,че не можеш да пишеш есета и съчинения /можеш да преписваш/ говори,че ти не можеш да се съсредоточиш или не можеш да си подредиш мислите. сигурно мислиш за другите си проблеми. излизай повечко и се забавлявай, намери си компанийка,надявам се там да намериш и някое момче.
няма любов
Темата ' За Депресираните' в клуб ' У Дома' . Там има информация ,която според мен може РЕАЛНО да ви помогне. Ако искате и хвърлете един поглед.
И горе главата.
Опа депресия депресия,ама май още не е обърнал реэбатаПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Още не е късно за момчето, има живец в него, само тряя да осъзнае, че не е толкова смотан, колкото си мисли че е. Вдигни самочувствието, излизай, търси.... нали знаеш, който търси намира! Чукни на 10 врати, поне 1 ще се отвори. Айде.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Tва си го сложи в подписа, да не го повтаряш всеки пътЧукни на 10 врати, поне 1 ще се отвори...
А иначе към автора - е батка защо така бе? Стегни се малко. Ако се оставяш на течението без нищо да правиш няма да стане работата. Са кой ти е виновен, че няма да завършиш, или че нямаш гадже - ти каза, че не си бил грозен, другото зависи от теб.
Хаха и аз съм забелязал, че го казвам честичко, ама просто животът ме е научил така и знам че действа, та за туй искам да налея малко акъл на подрастващитеПървоначално написано от My_Way
Да не се обиди ся някой
![]()
Така е!И не вярвам да нямаш нито един приятел така че излез позабавлявай се малко.Ще видиш как ще намериш нови приятели а и момичетаПървоначално написано от POLA^_^
![]()
just a kid۵
mii i az sum taka .. i az ne se imam za grozna obache qvno drugite me imat za takava.. na 14 sum i sum otchaqna ot jivota..
Рано ти е.
Кат' станеш на 30 по-може да се отчайваш. Ама на 14![]()