.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Град
    на плажа =)
    4ista pubertetska depresiq... 6te ti mine spoko vs sme minsli prez tova... samo gledai da ne napravi6 nqkoq glupost...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Мъчно ти е за Вкъщи? Пудинг?! ха...сега по темата: еми миличък,стегни се... облечи си новите дънки и тениската и излез се разходи,срещни се с нови хора,забавлявай се...абе be cool
    opravi se malko naglasise i sichko shte stane
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Наранено...........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Мъчно ти е за Вкъщи? Пудинг?! ха...сега по темата: еми миличък,стегни се... облечи си новите дънки и тениската и излез се разходи,срещни се с нови хора,забавлявай се...абе be cool
    opravi se malko naglasise i sichko shte stane
    За съжаление не всички хора са еднакви нагласял съм се макар и да не ми допада това и парфюми глупости там разни дрехи........... това онова няма ефект от това далеч съм от мисълта и продължавам да твърдя това за мен не е моментно състояние но наи при повечето от вас е било моментно състояние иначе всеки един човек е единствен и неповторим колкото и жалко колкото изтъркано да звужи е вярно за съжаление.Вече започвам да се чудя дали ще се оправя някога знам че постояно хората пишат подобни теми като моята за самоубииство и така знам че моята е подобна но ако някои ми даде добри съвети ще бъда много благодарен.

Град
    bulgaria
    malko po-samouverenost i ne6tata 6te se podredqt,vreme e za promqna

Самочувствие братко, самочувствие , тва ти куца, оправи го и ще се оправиш, и тялом и духом

То в живота нищо не идва на готово трева малко инициатива от твоя страна. Забелязах че нямаш кои знае какво самочувствие тва не е мн добре. Първо трябва да повярваш в себе си и в уменията си. Все за нещо ще те бива
    2.Не се самосъжалявай. Потруди се за нещо и когато го постигнеш ще видиш колко добре ще се чувстваш
    3.Размърдайй се. тва е засега от мене после като се сета още нещо ще пиша

za gajdetata ne se pritesnqvai 6e si nameri6
    a za esetata i su4ineniqta ami nz 6e se nau4i6 spoko

Наранено.......
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    То в живота нищо не идва на готово трева малко инициатива от твоя страна. Забелязах че нямаш кои знае какво самочувствие тва не е мн добре. Първо трябва да повярваш в себе си и в уменията си. Все за нещо ще те бива
    2.Не се самосъжалявай. Потруди се за нещо и когато го постигнеш ще видиш колко добре ще се чувстваш
    3.Размърдайй се. тва е засега от мене после като се сета още нещо ще пиша
    Човек се учи цял живот за есета и съчинения не мисля че ще отделя цял живот аи те са елементарни и щом не мога да ги науча аз съм си виновен и за любовта е така аз съм си виновен за всичко
    иначе не мога да постигна нищо нямам умения опитвал съм доста неща и пак няма полза .

Мега фен
    Град
    София
    О господи к`фи са тея депресии бе...младо момче...!Сиг ти е кофти,ама вината си е саво в тебе..!Постарай се да се премениш и да си по-общителен..!А и дай си скайпа да те поуспокоя ,че ше уча психология
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Вземи се в ръцеееееееее

Наранено...........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    О господи к`фи са тея депресии бе...младо момче...!Сиг ти е кофти,ама вината си е саво в тебе..!Постарай се да се премениш и да си по-общителен..!А и дай си скайпа да те поуспокоя ,че ше уча психология
    skype nick foreverlv

dass
    Guest

Re: Нещо реално.

Цитирай Първоначално написано от Наранено същество
    Не ми върви без значение къде аз съм на 17 години м, но имам доста проблеми като почнем в любовта никога не съм си имал приятелка.......... не бих казал че съм грозен просто може би никоя не ме харесва, не мога да пиша есета съчинения и ми се струва че няма да завърша а ако не завърша ще се самоубия нямам си никого..................................... подиграваите ми се ако искате благодаря за отделеното време за четене на глупостите ми...........
    Istinata che mnogo malko hora mogat da gi pishat tiq suchineniq,ckata e chetesh gotovi temi i zapomnqsh analizite na dadeni citati ili po daden vupros ot dadeno proizvedenie,az lichno ucha celiq analiz na edno proizvedenie i na suchinenie piusha absolutno sichko za celiq analiz i vinagi si izkarvam 5-cata;],prosto trqq da nauchish analizite,inache tva az sam da izmislq neshto zabravii zakvo sa tiq knijki s analizi q;p
    Otnosno lubovta hm poznato;] dz... abe sigorno se namirat ama na tebe ne ti haresvat.. ;] Lichno az iziskvam mnogo ot momicheto do mene i mai mai neshto s takia iziskvanq 3 godini nemoa si namera moma;p shte trqq da svalqm letvata dignal sum q visoko,a qvno momite sa s kusi kraka

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    еми тва,че не можеш да пишеш есета и съчинения /можеш да преписваш / говори,че ти не можеш да се съсредоточиш или не можеш да си подредиш мислите. сигурно мислиш за другите си проблеми. излизай повечко и се забавлявай, намери си компанийка,надявам се там да намериш и някое момче.
    няма любов

Темата ' За Депресираните' в клуб ' У Дома' . Там има информация ,която според мен може РЕАЛНО да ви помогне. Ако искате и хвърлете един поглед.
    И горе главата.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    еми тва,че не можеш да пишеш есета и съчинения /можеш да преписваш / говори,че ти не можеш да се съсредоточиш или не можеш да си подредиш мислите. сигурно мислиш за другите си проблеми. излизай повечко и се забавлявай, намери си компанийка,надявам се там да намериш и някое момче.
    Опа депресия депресия,ама май още не е обърнал реэбата
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    Опа депресия депресия,ама май още не е обърнал реэбата
    Още не е късно за момчето, има живец в него, само тряя да осъзнае, че не е толкова смотан, колкото си мисли че е. Вдигни самочувствието, излизай, търси.... нали знаеш, който търси намира! Чукни на 10 врати, поне 1 ще се отвори. Айде.

Чукни на 10 врати, поне 1 ще се отвори...
    Tва си го сложи в подписа, да не го повтаряш всеки път
    А иначе към автора - е батка защо така бе? Стегни се малко. Ако се оставяш на течението без нищо да правиш няма да стане работата. Са кой ти е виновен, че няма да завършиш, или че нямаш гадже - ти каза, че не си бил грозен, другото зависи от теб.

Цитирай Първоначално написано от My_Way
    Чукни на 10 врати, поне 1 ще се отвори...
    Tва си го сложи в подписа, да не го повтаряш всеки път
    А иначе към автора - е батка защо така бе? Стегни се малко. Ако се оставяш на течението без нищо да правиш няма да стане работата. Са кой ти е виновен, че няма да завършиш, или че нямаш гадже - ти каза, че не си бил грозен, другото зависи от теб.
    Хаха и аз съм забелязал, че го казвам честичко, ама просто животът ме е научил така и знам че действа, та за туй искам да налея малко акъл на подрастващите Да не се обиди ся някой

Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Така, ако се самосъжаляваш нищо няма да постигнеш.
    Така е!И не вярвам да нямаш нито един приятел така че излез позабавлявай се малко.Ще видиш как ще намериш нови приятели а и момичета
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Самочувствие братко, самочувствие , тва ти куца, оправи го и ще се оправиш, и тялом и духом
    Suglasna

Guest
    mii i az sum taka .. i az ne se imam za grozna obache qvno drugite me imat za takava.. na 14 sum i sum otchaqna ot jivota..

Рано ти е.
    Кат' станеш на 30 по-може да се отчайваш. Ама на 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си