.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем...!?!?!

Здравейте,харесвам едно момче,което е с 6 години по-голямо от мен....Преди да се запознаем се засичахме като ходехме по кафета и си разменяхме погледи,но знаех че е прекалено голям и нямам шанс с него...След известно време той ме потърси,оказа се че ме харесвал много.Трагнахме и ходехме 1 седмица през която сме се виждали само 1 път защото той е в казармата...Докато ходехме той не беше казал на нито един от своите приятели,че ходим,и се зачудих срамува ли се че ходи с мен...А според мен няма от какво да се срамува от мен защото много от неговите приятели ме харесват и тн.....попитах го и той ми каза,че съм му била много малка,аз му казах че ако наистина ме харесва толкова много това не трябва да му пречи...Опитах се да го забрава,но не успях и реших да си го върна пак докато все още има чувства към мен както той казва....Срещахме се в една компания 2 пъти след това и той проявяваше интерес и продалжаваше да ми дава надежди...вчера му писах смс че искам да си се видим само двамата,той ми каза,че ще се видим и ме попита защо искам да сме само двамата...И аз го попитах дали има нещо против от това да се видим двамата,а той не ми отговори,това как да го разбирам че не иска да се виждаме ли...Най-добрата ми приятелка ми казва,че според нея го е страх да се привърже към по-малка и затова сме скъсали...Та искам да ви попитам и вие ли бихте постъпили така на негово място...и за вас ли тези 6 години биха били проблем?Моля ви дайте ми съвет...Да продължа ли да се боря за него...? [/i]

Ами значи той щом е в казармата просто сигурно първото момиче, което е видял и му е харесало и е изпитал чувства към теб. Ако наистина смяташ, че не е така опита се да го спечелиш. НО помисли логимно, а не се основавай на чувствата си.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    ami po-dobre ne slu6ai nai-dobrata so fr a surceto..produljavai da se bori6 , no bez da se unujava6

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на koalka
    mp3f, намали си аватара!

Възможно е да го е страх да се обвърже с по-малко момиче и за това компанията му да не иска да знаят.Все пак може да чуе неприятно коментари, както и за теб, така и за него.И не, защото не те харесват, а заради възрастта ти.
    Поговорете сериозно с него и решете какво ще правите.Все пак ти си на 12-13 години, което и за мен е малко...Той е в казармата.
    Чудя ви се защо се занимавате с по-големи от вас момчета, с какво толкова ви омайват главите...?Винаги ще се чудя.Сама разбираш, че тази връзка няма да има особено развитие, ако на него не му е приятно да го виждат с по-малко от него момиче.

абе тва са глупости we... той кат е в казармата и 6 години по-голям значи ти си на.. 13?? 14?? е тва е гадничко... доста... ако примерно ти си на 20 а той на 26 ок, ама...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ti nai-dobre si znaesh,dali ima smisul da se borish!obmisli dobre vsqka krachka,no spored men ne se otkazvai chovek jivee za da goni celite si!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Sofiq
    Toi ako e iskal da ima ne6to seriozno mejdu vas e 6tql da go napravi odavna,no qvno ne e siguren v sebe si i ti nqma nujda da se zatormozqva6 s nego,nameri si nqkoi drug,s koito 6te ti e po dobre.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ти на колко години си? А той?
    Извинявай, ама 6 години разлика на възраст между 12-20 годи6ните е ОГРОМНАААА!!! Представи си, ти си на 14 и да ходи6 с някой на 8?! . Е съ6тото е и с твоя батко! Може да те харесва, ама какво от това?! ЗАбрави го, явно той все пак е по-разумен, не ти отговаря на смсите!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    човека не го е страх да се обвърже с по-малка, просто ти си лигла и само затова мислиш. Като те види че само се оплакваш как ти обръща по малко внимание много ясно че ще те зареже, ма.

Не бе, просто е в казармата и го гони нагон. Залепил се е за първата кандидатка и така ... просто за забавление и разнообразие, докато е в родната казарма. Остави го да си кисне там, неа смисъл да се знимаваш с него, щом толкова го е "страх" от това, да бъде с по-малка. А пък и не е редно, разбираш ли? Ма ти си знаеш, после да няма "той ме на*ба и ме остави"

Да предположим, че той е между 18-20. Значи ти си между 12-14.
    Ауве ей... той да не е луд? Явно човека много добре знае, че на 14-годишните на дупето им пише "прокурор".

ОК, все пак да ти отговоря на въпроса - не, той не желае да се виждате, не не се опитвай да си го "върнеш".

prosto ti za nego si vse oshte dete...naistina kfoto i da si govorim 6 godini sa si 6 godini...prosto naistina moje da go e strah da ne se privarje kam tebe ili pak da ne te narani....i se pak ko iskash probvai da si go varnesh no spored mene e po dobre da go zabravish
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Еми не не съм нито на 12 нито на 14,а съм на 15.Мерси все пак sladurana2319 мерси много и аз мисля като теб,но май по-добре ще е да го забравя

Мен ако пита666 се е изгаврил с теб и това е . По-добре не го търси и не се занимавай с него
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

на 15 ??? Нее е нужно да казваш друго. Просто лекичко си се заблудила, но ш'ти мине, не се коси. Давай нататък, с някой по - малък, не такъв пенсионер

spored men ... naistina toi se straha da ne se privyrje kym po malka ... pyk ako bqh na tvoe mqsto i toi se dyrjeshe taka s mene bih go ostavila ... zashtoto ako ima chuvstva shte se vyrne ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

hmm ..tva che ima golqma razlika ne znachi nishto ! ebahti misleneto deto go imate povecheto..v momenta hodq s momche (to veche myj, no kakto i da e) koito e na 25 a az sym na 18 ! hodim 3-4 godini vechee .bila sum na 15-16 kato sme trugnali ..q ne mi govorete tva che na 14-15 godishnite im pishelo na dupetata "prokukor". Prichinata e druga. _chocolate_girl_ Spored mene ne si zaslujava da se tormozish za nqkuf si "batko" deto se sramyva ot priqtelite si ili komentarite ot tqhna strana ..kato go e bilo sram shto e trugnal s tebe? Puk i sled muj i avtobus ne se ticha ..na vseki 5 min idva sledvash. Ne si misli che e samo toi na tozi svqt, obedena sym che shte si namerish nqkoi mnogo po dobur i nqkoi za koito shte si zaslujava poveche ot toq pich !

Guest
    o6te v miga v koito ste skasali e trqbvalo da se zamisli6-ako si mu tolkova malka za6to e tragnal s teb.Ima pri4ina i tq e bila ili za6toto e mislel 4e si lesna i na burzo 6te te vkara v legloto ili za6toto naistina te haresva.Za men e vtoroto pove4eto mom4eta se pritesnqvat ot priqtelite si i ne im kazvat vsi4ko za da ne stavat obekt na podigrafki.Spored men toi ima 4uvstva kum teb-no samo ti moje6 a razbere6 zavisi ot teb! Uspex!

Мега фен
    Град
    София
    Абе ДЕНЯТ СЕ ПОЭНАВА ОТ ВЕЧЕРТА! Тоест-щом не върви работата ,няма и да потръгне! По-добре се пробвай да го преживееш и не му ходи по гъэа.....
    [size=7][b][u]fosse cos

Na4i ne pro4etox drugite mneniq i dano ne povorq nqkoi no mila moq edno mom4e v kazarmata si iska ebaneto moje li da se pritisnqva 4e nqma da mu go dade6.A i nali znae6 4e na nepulnoletnite na zadnika im kazvat 4e pi6e prokuror.Az ne mislq 4e se sramuva ot teb tova e glupavo seedno moite priateli da se sramuvat ot tova 4e sa 18/20 godi6ni a az nqmam o6te 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си