- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Не искам да те обидя, но ако е вярно, че харесваш интелектуално ограничени...значи и ти си такава...всеки търси човек, който да му пасва...
еее виж от интелектуално ограничен до тотално объркан и недорасъл има разлика. пък и не вявам да не си личи, че говоря в състояние на афект от последното ми 'изживяване'...Първоначално написано от `Death`Whore`
Pff tVa E Izklu4itelno tup vupros...Kak moje da pita6 nqkoi 6to se vlubva mi vle4e go toq 4ovek i to4ka.ne vseki put popada6 na 4ovek koito da te izpolzva tva si zavisi ot tebe ti si predcenqva6 kvo vur6i6...a tova na 14 15 16 li si nqma nikakvo zna4enie...Vsi4ko si e do 4oveka![]()
Но ти спомена мозъчна ограниченост...не е ли същото?
ммм ако ти кажа, че е същото ще спреш ли да ми отговаряш, че много ми се спи
по-сериозно: в стремежа си да обясня по-цветущо какъв е последният човек, по който си падам се поувлякох мааалко иии тва не е ли оффтопик?![]()
А така!Първоначално написано от PeAcH
За Всеки влак си има пътник за теб може да са боклуци но има кой да ги харесва..![]()
Аз също съм на това мнение... с разликата че когато ми се случи нещо тако на мен аз просто смазвам и двамата от бой... Ще кажете че нама смисал, но аз ще кажа, че има.... Ако не друго поне си си изкарал яда. не вижадам какво може да те спре. вина ги съм казвал "Искаш ли да сриташ някой, направи го!" инъче ще сабираш гняв във себе си и накой ден може голяма бела да направиш.Първоначално написано от hristowow
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хаха еми такова е верно е аз само по най-големите боклуци и женкари си падам просто можи би защото са по-трудна цел особенно ако са женкари и да ги задържиш само за себе си което е достааа трудно но не и невъзможно,и според мен не е правилно да се слагат всичко момичета под един общ знаменател![]()
Много зависи от момичето. Това е въпрос на личен избор и никой няма право да съди другия за изборът му. Знай обаче, че не всички момичета са такива.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми не знам за ко тъй се получава. Може би, човек иска да има лека интрига във връзката си, за да е по-интересна за нея. Но както често се случва, тая интриг прераства в нещо повече, я насилие, я обиди към др. пол ... обаче така нещата не отиват на добре.
Ти завиждаш ли сега или кво![]()
Ми тка е изборът е техен, обикновено си избират някой пълет тебигьос (който обаче е харесван от всички и има голям избор), после обвиняват всички мъже.
това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Let The BEAT Control Your Body
УМИРАЙТЕ ВСИЧКИ![]()
Еми тва емного тъпо твърдение и изоб6то не е вярно!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
фактите говорят другоПървоначално написано от leti_cherry
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ТАка е.Първоначално написано от kuber
П.П. Всичко зависи от момчето. Ако е келеш , ще си харесва всяк'ви ... от дебели , до грозни, от красиви, до тънки като закачалка за дрехи ... всичко си е до личния избор според мене.
e to si e qsno v prirodata ni e zalojeno.az su6to si padam po lo6i mom4eta.ako mi e nqkkav dobri4ak prekalenno nqma s kakvo da me zaintriguva 6te mi bade bezrazli4en
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Е, гледате ли ся пичове за кво ста въпрос? Да не се чудите после, що кат се лигавите, угаждате ии тем подобни на момичетата, ви режат за НУЛА време...Първоначално написано от gazarka
брао на гъзарка, че просветли младите тийнове по тоя въпрос =D>
BOI, EBANJE I SRPSKA MUZIKA TI TRQQ NA TEBE !!!!!Първоначално написано от gazarka
![]()
![]()
CHE I SI PRIZNAVAT NAVSICHKOTO OTGORE TUPITE PUTKI. TOLKOVA SA MAZOHISTICHNI, CHE SI PRIZNAVAT CHE IZBIRAT TUPI PRIQTELI. E TOVA NE SYM GO VQRVAL![]()
![]()
ами те хората са си казали "ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ-СЛАДЪК' нещата които знаеш че не можеш да имаш те привличат най-много....и като се позамислиш малко това не се отнася само за момичетатаПървоначално написано от hristowow
![]()
Съгласна съм с автора,избираме си боклуци и после се оплакваме,че са такива...И моля никой да не отрича,защото поне веднъж сте ходили с някой дето никак не заслужава и после сте ревали заради него!![]()
![]()