.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен
    Не искам да те обидя, но ако е вярно, че харесваш интелектуално ограничени...значи и ти си такава...всеки търси човек, който да му пасва...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не искам да те обидя, но ако е вярно, че харесваш интелектуално ограничени...значи и ти си такава...всеки търси човек, който да му пасва...
    еее виж от интелектуално ограничен до тотално объркан и недорасъл има разлика. пък и не вявам да не си личи, че говоря в състояние на афект от последното ми 'изживяване'...

Pff tVa E Izklu4itelno tup vupros...Kak moje da pita6 nqkoi 6to se vlubva mi vle4e go toq 4ovek i to4ka.ne vseki put popada6 na 4ovek koito da te izpolzva tva si zavisi ot tebe ti si predcenqva6 kvo vur6i6...a tova na 14 15 16 li si nqma nikakvo zna4enie...Vsi4ko si e do 4oveka

Мега фен
    Но ти спомена мозъчна ограниченост...не е ли същото?

Повече от фен
    ммм ако ти кажа, че е същото ще спреш ли да ми отговаряш, че много ми се спи
    по-сериозно: в стремежа си да обясня по-цветущо какъв е последният човек, по който си падам се поувлякох мааалко иии тва не е ли оффтопик?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от PeAcH
    vsqko momi4e si izbira s kakvo mo4e iska da bade,nemoje da slaga6 vsi4ki pod edin znamenatel,vsqka si ima sobstven vkus.
    А така!

Голям фен
    За Всеки влак си има пътник за теб може да са боклуци но има кой да ги харесва..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от hristowow
    Абсолютно съм съгласен с автора на темата. Всичко, което казва е истина. Между другото мисля, че момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.
    Аз също съм на това мнение... с разликата че когато ми се случи нещо тако на мен аз просто смазвам и двамата от бой... Ще кажете че нама смисал, но аз ще кажа, че има.... Ако не друго поне си си изкарал яда. не вижадам какво може да те спре. вина ги съм казвал "Искаш ли да сриташ някой, направи го!" инъче ще сабираш гняв във себе си и накой ден може голяма бела да направиш.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Лапландия!?
    хаха еми такова е верно е аз само по най-големите боклуци и женкари си падам просто можи би защото са по-трудна цел особенно ако са женкари и да ги задържиш само за себе си което е достааа трудно но не и невъзможно,и според мен не е правилно да се слагат всичко момичета под един общ знаменател

Много зависи от момичето. Това е въпрос на личен избор и никой няма право да съди другия за изборът му. Знай обаче, че не всички момичета са такива.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    винаги съм се стараела да опозная момчето преди да започна да излизам с него. трябва първо да знаеш с кого си имаш работа, за да предпазиш самия себе си от по-нататъшно страдание!!!

Еми не знам за ко тъй се получава. Може би, човек иска да има лека интрига във връзката си, за да е по-интересна за нея. Но както често се случва, тая интриг прераства в нещо повече, я насилие, я обиди към др. пол ... обаче така нещата не отиват на добре.

Guest
    Ти завиждаш ли сега или кво

Guest
    Ми тка е изборът е техен, обикновено си избират някой пълет тебигьос (който обаче е харесван от всички и има голям избор), после обвиняват всички мъже.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти завиждаш ли сега или кво
    това бях аз
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    УМИРАЙТЕ ВСИЧКИ

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Еми тва емного тъпо твърдение и изоб6то не е вярно!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    фактите говорят друго
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    фактите говорят друго
    ТАка е.

П.П. Всичко зависи от момчето. Ако е келеш , ще си харесва всяк'ви ... от дебели , до грозни, от красиви, до тънки като закачалка за дрехи ... всичко си е до личния избор според мене.

Супер фен
    Град
    sofiq
    e to si e qsno v prirodata ni e zalojeno.az su6to si padam po lo6i mom4eta.ako mi e nqkkav dobri4ak prekalenno nqma s kakvo da me zaintriguva 6te mi bade bezrazli4en

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    e to si e qsno v prirodata ni e zalojeno.az su6to si padam po lo6i mom4eta.ako mi e nqkkav dobri4ak prekalenno nqma s kakvo da me zaintriguva 6te mi bade bezrazli4en
    Е, гледате ли ся пичове за кво ста въпрос? Да не се чудите после, що кат се лигавите, угаждате ии тем подобни на момичетата, ви режат за НУЛА време...

брао на гъзарка, че просветли младите тийнове по тоя въпрос =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    BOI, EBANJE I SRPSKA MUZIKA TI TRQQ NA TEBE !!!!!

Guest
    CHE I SI PRIZNAVAT NAVSICHKOTO OTGORE TUPITE PUTKI. TOLKOVA SA MAZOHISTICHNI, CHE SI PRIZNAVAT CHE IZBIRAT TUPI PRIQTELI. E TOVA NE SYM GO VQRVAL

Цитирай Първоначално написано от hristowow
    Абсолютно съм съгласен с автора на темата. Всичко, което казва е истина. Между другото мисля, че момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.
    ами те хората са си казали "ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ-СЛАДЪК' нещата които знаеш че не можеш да имаш те привличат най-много....и като се позамислиш малко това не се отнася само за момичетата

Съгласна съм с автора,избираме си боклуци и после се оплакваме,че са такива...И моля никой да не отрича,защото поне веднъж сте ходили с някой дето никак не заслужава и после сте ревали заради него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си