- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Добре! А кога ще поумнеете се питам?![]()
Vseki si ima mnenie za mom4etata nee zashtoo misli4eta sa nai groznite?!
Че то какво друго остана?И кое им е грозното на боди билдърите и скейтърите не разбрах?Първоначално написано от Анонимко
Има едно много кратко и точно обяснение на този въпрос:
Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат, и обичат тези, които ги пренебрегват! Сервантес
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Смея да вмъкна "глупавите" в мисълта на Сервантес...Първоначално написано от madlencheto:)
Питам, има ли смисъл жените да променят тази си черта.Да обърнат внимание на "добрите" момчета?... при положение, че те се заглеждат по най-големите позьорки, използвачки, материалистични к**ки...и се оставят да бъдат въртяни на малкото пръстче на някоя "прелестна" такава...
Повдигам въпроса:
Защо момчетата харесват "лошите" момичета?(мога ли да ги нарека "измет"...)
pravim go za da draznim takiva "krasavci" kato teb koito se 4yvstvat izmesteni ot "groznite"![]()
I s kakvo moje da vi privleche edin tapanar s vunshnost na uligofren?Първоначално написано от iskamTe_vednaga
![]()
Za6to nalitame na bokluci 6ti kaja-za6toto si mislim 4e mojem da gi promenim.Za6to posle se oplakvame-za6toto rano ili kusno razbirame 4e nemojemПървоначално написано от Анонимко
![]()
Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Веднага ти отговарям защо ! :
-Защото имат пари.. хх сес се... 21 век сме се пак.. всичко опира до пари... имат ли пари значи са хубави и привлекателни дори и да изглеждат по-грозно от физономията на кучето ми..
O da be 6toto ti si kazal ne e vqrnoПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Е извинявай ама поне 60-70 % от случайте е тка .. !
Тъпи са и искате вие момичета да ги промените? Грозни и искате да ги промените??? Айде стига бе, вие да не сте от школото по натурална промяна, или от предаването пълна промяна. Тъпия си остава тъп, грозния ... може и да се направи нещо по въпроса. Но пък наистина някои хора са си грозни от вътре, нямат чар, нямат нищо. Тях никой не може да промени.
А защо момичетата ходят с такива ... ??? Щото нямат акъл , за тфа.
Не мога повече така. Ше зема да се гръмна вече.Първоначално написано от BAYO
Мамка му търся търся търся и тъкмо си помисля че съм намерил това което търся и - все същото. Душата ми увяхва брат. I can't take it anymore.
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Еми хората са си казали че хубавите ябълки прасетата ги ядат![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
djeini, идея си нямам мацка, нека той да си каже болката, щот явно му е доста голяма![]()
П.П. Виж му само подписа и кфо пише... от там се подразбират нещата.![]()
В мОмЕнтА съм наПъЛно сЪглаСнА с АвТОрА на тЕмАтА..МнОгО ряДкО се СлучВа НякОе МоМичЕ дА поПадНЕ нА подХодЯщО мОмчЕ..И дА..виНагИ сЕ опЛакВаМе..Но тоВа веЧе Си Е наШа рабОта..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
ne e taka,pone ne za men-kat ne me haresva,aidee,mainata ti,6e si namerq drug.nqkoi drug,koito 6e me uvajava,6e pravi vs za men(ne govorq za rbezkraini razhodki po magaziniteПървоначално написано от hristowow
),6e me ocenqva i 6e haresva takava,kakvato sym.a tva e i dosta efikasen na4in da nakara6 drugiq da te oceni,ama ve4e e kysno,bila sym mu 6uta.mejdu drugoto po4ti vsqko momi4e bi se raztopilo ot edno iskreno "obi4am te".i vse pak ima gi razni naivni devoi4eta,deto se opravqt po pet 4asa predi izlizane,samo i samo da bydat zabelqzani ot nqkoi liglio,a tva e izvynredno typo.
съгластна съм с тебе !!!!!Първоначално написано от flying_girl
Тфа кфо значи , че ние сме прасета ли?Първоначално написано от eleos
![]()
![]()
Цялата тази тема ми прилича на резултатът от пръснал се цирей, пълен с комплекси.
A ti mi prilicash na pruknal se ot misha dupka marmot,ama si traq nali?Първоначално написано от Няк'къв Гост
![]()
![]()
Всъщност не, току що се обади и то доста не-на-място. Надявам се тая храчка текст да не е макет на нормалния ти начин на комуникация. Иначе голям боклук ша да си...Първоначално написано от Анонимко