.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

Guest
    Добре! А кога ще поумнеете се питам?

Vseki si ima mnenie za mom4etata nee zashtoo misli4eta sa nai groznite?!

Re: Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. T9
    Че то какво друго остана?И кое им е грозното на боди билдърите и скейтърите не разбрах?

Има едно много кратко и точно обяснение на този въпрос:
    Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат, и обичат тези, които ги пренебрегват! Сервантес
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    Има едно много кратко и точно обяснение на този въпрос:
    Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат, и обичат тези, които ги пренебрегват! Сервантес
    Смея да вмъкна "глупавите" в мисълта на Сервантес...

Питам, има ли смисъл жените да променят тази си черта.Да обърнат внимание на "добрите" момчета?... при положение, че те се заглеждат по най-големите позьорки, използвачки, материалистични к**ки...и се оставят да бъдат въртяни на малкото пръстче на някоя "прелестна" такава...
    Повдигам въпроса:
    Защо момчетата харесват "лошите" момичета?(мога ли да ги нарека "измет"... )

Незнам и аз това се чудя
    Vladoka rulzzz

pravim go za da draznim takiva "krasavci" kato teb koito se 4yvstvat izmesteni ot "groznite"

Има едно лафче любовта е сляпа .Просто докато разбереш какав идиот седи срещу теб е късно..като има привличане нищо неможеш да направиш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    Има едно лафче любовта е сляпа .Просто докато разбереш какав идиот седи срещу теб е късно..като има привличане нищо неможеш да направиш
    I s kakvo moje da vi privleche edin tapanar s vunshnost na uligofren?

Zashto vsichki jeni si padat po naj-golemite bokluci, a posle revat nalqvo i nadqsno che mujete bili prosti,kuhi,smotani,jenkari,izpolzvachi? I ne mi obqsnqvaite che ne e taka... To se vijda i s prosto oko. Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. Ta ot kvo se oplakvate ne razbiram? I narochno tursite intrigite i makar che znaete che shte vi izpolzvat pak se butate tam?
    Za6to nalitame na bokluci 6ti kaja-za6toto si mislim 4e mojem da gi promenim.Za6to posle se oplakvame-za6toto rano ili kusno razbirame 4e nemojem

Град
    РЮАР

Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?

Веднага ти отговарям защо ! :
    -Защото имат пари.. хх сес се... 21 век сме се пак.. всичко опира до пари... имат ли пари значи са хубави и привлекателни дори и да изглеждат по-грозно от физономията на кучето ми..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?

Веднага ти отговарям защо ! :
    -Защото имат пари.. хх сес се... 21 век сме се пак.. всичко опира до пари... имат ли пари значи са хубави и привлекателни дори и да изглеждат по-грозно от физономията на кучето ми..
    O da be 6toto ti si kazal ne e vqrno

Град
    РЮАР

Е извинявай ама поне 60-70 % от случайте е тка .. !

Тъпи са и искате вие момичета да ги промените? Грозни и искате да ги промените??? Айде стига бе, вие да не сте от школото по натурална промяна, или от предаването пълна промяна. Тъпия си остава тъп, грозния ... може и да се направи нещо по въпроса. Но пък наистина някои хора са си грозни от вътре, нямат чар, нямат нищо. Тях никой не може да промени.

А защо момичетата ходят с такива ... ??? Щото нямат акъл , за тфа.

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Тъпи са и искате вие момичета да ги промените? Грозни и искате да ги промените??? Айде стига бе, вие да не сте от школото по натурална промяна, или от предаването пълна промяна. Тъпия си остава тъп, грозния ... може и да се направи нещо по въпроса. Но пък наистина някои хора са си грозни от вътре, нямат чар, нямат нищо. Тях никой не може да промени.

Не мога повече така. Ше зема да се гръмна вече. Мамка му търся търся търся и тъкмо си помисля че съм намерил това което търся и - все същото. Душата ми увяхва брат. I can't take it anymore.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от BAYO

Не мога повече така. Ше зема да се гръмна вече. Мамка му търся търся търся и тъкмо си помисля че съм намерил това което търся и - все същото. Душата ми увяхва брат. I can't take it anymore.
    Za kakvo stava vupros

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Еми хората са си казали че хубавите ябълки прасетата ги ядат
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

djeini, идея си нямам мацка, нека той да си каже болката, щот явно му е доста голяма

П.П. Виж му само подписа и кфо пише... от там се подразбират нещата.

В мОмЕнтА съм наПъЛно сЪглаСнА с АвТОрА на тЕмАтА..МнОгО ряДкО се СлучВа НякОе МоМичЕ дА поПадНЕ нА подХодЯщО мОмчЕ..И дА..виНагИ сЕ опЛакВаМе..Но тоВа веЧе Си Е наШа рабОта..
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от hristowow
    момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.
    ne e taka,pone ne za men-kat ne me haresva,aidee,mainata ti,6e si namerq drug.nqkoi drug,koito 6e me uvajava,6e pravi vs za men(ne govorq za rbezkraini razhodki po magazinite ),6e me ocenqva i 6e haresva takava,kakvato sym.a tva e i dosta efikasen na4in da nakara6 drugiq da te oceni,ama ve4e e kysno,bila sym mu 6uta.mejdu drugoto po4ti vsqko momi4e bi se raztopilo ot edno iskreno "obi4am te".i vse pak ima gi razni naivni devoi4eta,deto se opravqt po pet 4asa predi izlizane,samo i samo da bydat zabelqzani ot nqkoi liglio,a tva e izvynredno typo.

Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    съгластна съм с тебе !!!!!

Цитирай Първоначално написано от eleos
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    съгластна съм с тебе !!!!!
    Тфа кфо значи , че ние сме прасета ли?

Цялата тази тема ми прилича на резултатът от пръснал се цирей, пълен с комплекси.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Цялата тази тема ми прилича на резултатът от пръснал се цирей, пълен с комплекси.
    A ti mi prilicash na pruknal se ot misha dupka marmot,ama si traq nali?

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    A ti mi prilicash na pruknal se ot misha dupka marmot,ama si traq nali?
    Всъщност не, току що се обади и то доста не-на-място. Надявам се тая храчка текст да не е макет на нормалния ти начин на комуникация. Иначе голям боклук ша да си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си