- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Завършваме, а няма да си липсваме
Завършваме, а няма да си липсваме. Нормално ли е отношенията на един 12 клас да варират от омраза до лъжлива любов и до тотална игнорация? А измислено си обещават, че ще се виждат всяка година на една дата.
Слънце споко....Нормално е...Аз също завършвам ,но при нас дори не става дума за виждане,камоли това да е всяка година...Има си хора които ще си се виждаме,ама другата част от класа...друг път...А за отношенията...по между ни...NO COMMENT
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Аз пък да ти кажа честно не желая да виждам никой от тях! Използваха ме 4-5 години като парцал, изтривалка, носач на чанти и куфари, съветник и какво ли още не и на всичкото отгоре бяха неблагодарни. Ама, в началото на тази учебна година като си казах: "Стига!" и вече ги игнорирам и изобщо не ги забелязвам, говоря само с 5 човека.
Еми да ти кажа добре правиш...На мен също ми писна да права доброто на всички пред госпожи и пред други,ама благодарност-НИКАКВА....Миналата година почнах работа и им теглих такава майна...После чух от приятелите си че питали къде съм,че нз си кой искал нз си кфо....Е аз да не съм им господ?Ма явно в тоя смотан клас само аз смея да си отвора устата![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
На някои не им пука за мен. На мен не ми пука за някои. Какъв е смисълът да се виждаме?!
страхме еда го напиша, ама на мен класа много ще ми липсва.Колкото и да си обещаваме че ще се виждаме никога няма да е същото
P.S. много съжелявам за вас, че не сте попаднали на готин клас, но за мен моя клас бяха и са всичко ОБИчКАМ СИ ГИ
Уфф...аз няма да коментирам тези от моя клас... не е истина за какви лицемери става на въпрос. Честно казано много се радвам, че се разделяме... Е, ще ми липсват точно 2 човека от класа, но се надявам, че и след като завършим ще поддържаме връзка.
И ние сме такаПървоначално написано от Анонимко
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
И при нас не е много по-различно
Да си липсваме? Хах, смях! Никога не съм била близка с тях и няма да ми липсват. С някои съм имала хубави моменти, но не достатъчно хубави, че и да ми залипсват.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
кат гледам и ние няма да си липсваме особено, даже изобщопо-скоро аз самата се радвам, че най-накрая ще се отърва от цялата тая простащина, която ме заобикаля, защото вече ме хвана страх да не е заразно
![]()
всъщност от класа ще ми липсва единствено едно момче (което между другото не е приятеля ми!) и се колебая все още дали ще почувствам липсата на единственото момиче, с което се имам от класаобаче накъдето отиват нещата май май и тя няма да ми липсва
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Аз явно се различавам от повечето тук. Моя клас е страхотен. Всеки ще ми липсва - един повече, друг по-малко. Може би след като стана една трагедия в класа, всички адски много се сплотихме. Може би от време на време има лицемерие и караници, но без тях не може. Събираме се доста често, излизаме заедно по кръчми, всеки ден на кафенца и т.н... Отношенията в класа са повече от невероятни и наистина не е пресилено, ако кажа, че песента на Тоника - Един неразделен клас ни определя изключително точно... Не искам да завършвам![]()
кул_гърл и при нас е така , мн сме блики целия клас и вс яко ше ми липсват, естествено ние ше продължим да си излизаме заедно, ама няма да е същото няма да можем да се обединяваме срещу даден даскал и да дигаме луди скандали помежду сии аз не искам да завършвам
аз съм 9 клас и преди 1 година когато постъпих в ново у-те си мислех че съм в най-ужасния клас,но макар и супер лицемерие-едно 15 човека адски сме близки помежду си.Всеки ще ми липсва,защото моментите,караниците,смеха ,подлудяването на учителите,пеенето,бягстват а,криенето от учителите докато пушим.... всичко това адски ще ми липсва и не си представям че един ден ще се събудя и онези олигофренки няма да бъдат в моето ежедневие![]()
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
az daje se otkazah i bal da si pravq tazi godina![]()
ако бъда честна ми липсват съучениците с които бях от 1 до 4 клас.от пети нататък не срещнах никой който да си заслужава.класът ни все идваха в него нови ученици няккави лайна с извинение.не,не ми липсват изобщо!
спомням си колко хубаво ми беше до четвърти клас,макар че беше отдавна.с две съученички бях много близка и си прекарвахме добре заедно.ех,беше прекрасно!
ами в повечето случай не ми допадат като характери ....но пък иначе като клас сме дуре ,подкрепяме се понякога , помагаме си понякога ....ае можеше и да е по зле ..доволна съм .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абсолютно нормано .Първоначално написано от Анонимко
От моя клас бих искал да видя само 5-6 човека останалото просто не ме интересува или сме на нож (гумен) .
Ама сега за бала ще се напрайм ,че се харесваме ,че сме изпълнени с другарска обич и т.н само да изтърпим там за последно.
Ей много ги мразя ей тези неща ,но така си е.![]()
normalno e vav vseki klas vsi4ki da se delqt na grypi4ki ot po maksimym 5 4oveka....mn qsnu 4e horata ot otdelnite grypichki she se vijdat ama si4ki navednaj....nadali...v moq klas sashto e tei...ima nqkoi det neiskam da gi vijdam nikoga....ama za sajalenie sq sam za parva godina s tqh![]()
i neznam kak she gi istraq do 12 klas....mn rqdko se sreshtat sploteni klasove tei 4e ne se ot4aivaite hora
![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Мо клас е мн задружен мн се бичкаме такава любов другаде няма виждаме се почти всеки ден\
/
![]()