- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви ще са последствията ???
Преди два дни, бях на диско и се запознах с по-голямо момче....
Танцувахме, целувахме се....по едно време отидох до тоалетната и тъкмо тръгнах да излизам го видях че е дошъл с мен......правих му свирка, обаче не се дръпнах на време, а и нямах шанс и част от семенната му течност попадна точно в гърлото ми и глътнах.....сега предполагам че има опасност да съм се заразила от полово предавана болест......нали така?
само ще отбележа че съм на 17 и попринцип имам доста опит в тази част от взаимоотношенията м/у мъж и жена
кажете ми голяма ли е вероятността да хвана нещо?
Kato imash dosta opit shto si oprqla do foruma w takuw sluchai?
Spored men nqma za kwo se tryshkash.
имам опит, но за пръв път гълтам.....Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Първоначално написано от Golf fenka
Има6 опит, пък не знае6 основни не6та...![]()
Ми има вероятност да хване6 не6то, ако има6 отворена рани4ка в устата...А 6то не мисли6 за това преди да прави6 свирки наляво и надясно?И какво е това - "нямах 6анс да се дръпна на време"?!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ако не е тайна тва на снимката ти ли си ? и ако искаш може да идем на диско да се позабавляваме да по денсим
дай си ГСМ-а![]()
Опит предполага и да си светната до въпроси, касае6ти ли4ното ти здраве!Първоначално написано от Golf fenka
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Имаш голям опит само дето в въртенето на чикий![]()
Кат гледам грам знанич нямаш
![]()
нямах шанс, нямах късмет, и част попадна точно в гърлото....сега разбра ли ме?Първоначално написано от leti_cherry
Еми да не му беше праила свирка бе,някои да те е каралПървоначално написано от Golf fenka
пфуу такиа кат теб
![]()
![]()
да, разбрах те, просто внимавай. Казах ти, ако има6 рани4ка в устата е опасно. Тва, 4е си глътнала не е проблем.Първоначално написано от Golf fenka
чикии вие с БМВ-тата си правите, аз просто обичам да с евозя на задната седалка на Голф 2Първоначално написано от Schnitzer
![]()
ее са не и се нахвърляйте на момичето като и гледам снимката е няква мн яка пичкаПървоначално написано от Schnitzer
Golf fenka дай си ГСМ-а![]()
благодаря ти, за раничките знам......Първоначално написано от leti_cherry
![]()
аз имам голф 2 черен много якПървоначално написано от Golf fenka
може да те повозя на задната седалка
![]()
off topic- NAMALI q tyS snimka 4e sh mi izvadish nqkoi oko![]()
a po temata- ako tolkova se pritesnqvash nai dobre otidi na lekar, vSe pak ne Sme vrachki da znaem "Golemiq batko" dali ne e bil bolen ot ne6ty...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
на непознати не го давам....Първоначално написано от Quartz
![]()
Може да се запознаемПървоначално написано от Golf fenka
![]()
благодаря ви хора, разбрах каквото ми трябваше
само на тоя заядливия от БМВ пауър клуб ще кажа, да не се ебава с хората, още по-малко с момичетата.......баси идиота......
ПС може да се трие или заключва вече темата
Оу иеее "Ге Се И" повера рулира![]()
![]()
![]()
http://www.cement1000.hit.bg/ ти и акъл в главата нямаш,затва се разнася спина
![]()
Хей БМВ-то искаш ли да се дърпаме с теб ??? с мощното порше на баща ми ??? ще защитя честа на голф фенката с поршето на баща ми
или те хваща страх![]()
ееее СМОТЛЬО..... "Ге Се И" sa ОПЕЛите......голфарите са GTI......Първоначално написано от Schnitzer
замълчи и спри да се излагаш повече
ПС ако нямаш какво да пишеш по темата, престани да си показваш пишлето
баси мацката освен че е красива и от коли разбираПървоначално написано от Golf fenka
![]()
Боли ма хуя да не съм хлопел фен ок де,моя грешка..."Ге Те И"Доволна ли си?Първоначално написано от Golf fenka
![]()
Неслучайно болестите са "предавани по полов път" - бактериите виреят в лигавици. Не е нужно изпразване, за да се заразиш, и не е нужно да стигне до гърлото. Поне като правиш безразборен секс, се поинтересувай от тези неща.