- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви ще са последствията ???
Е ся кат зема на бащата голфа 2ка Ге Те И и щи скъсам гумите на поршетоПървоначално написано от Quartz
![]()
Важното е че момичето има "опит" и голфа вървиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Да, то е за хвалене да имаш голям опит с ебзразборния секс на 17...![]()
Е тва е!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
а пък после кажете че не се разпространява така спина,ае...последствията-на голфа му спря повера
![]()
хаха, аре да не ми четеш морал......Първоначално написано от `Death`Whore`
Ей смотьото с БмВ-то поршето ми е Porsche 911 Bi-Turbo 3.6
ето и снимка : http://store4.data.bg/lexusssss/11177314398411592_1.jpg
ще ми скъсаш гумите друг път аз ще ти скъсам изпарделото БМВ![]()
Ще ти чета, малката! Поне научи нещо, а не ми говори, като че ли си царица!
Аре да си караш голфа и да не противоречиш на истината а?Първоначално написано от Golf fenka
![]()
![]()
Смехурко, видях те колко си компетентен на тема коли, дано за секса да си малко по-компетентенПървоначално написано от Schnitzer
Първоначално написано от Quartz
ти нали не си мислиш че тоя наистина има БМВ.....?!Първоначално написано от Quartz
Shto nqkoi ne zakluchi temata ... i bez twa 2 stranici e offtopic ...
Хах да.Научи как се вика на спортните коли на хлопел и голф и много разбираш...аз квото тряаа за БМВ то си го знам...караи си ге те и то и радваиПървоначално написано от Golf fenka
и да има кво нека го видя с поршето на баща ми кво ще правиПървоначално написано от Golf fenka
а да те питам ти искаш ли да се повозиш в поршето![]()
Смотльо си ти дет знае само как да ръчка първа и да обарва скоростния лостПървоначално написано от Quartz
![]()
аз това поисках преди време, ама никой не чува....Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
само тоя с М-пауъра нещо смърди.....
Хах само ти повярвах че имаш поршемен ми писна от тия...аз си разбирам колкото си тряаа от двигатели и машини,иам си гаража и си върша раотата
а пък вие се возете на тати в поршето докат му свършат парите и после на трабанта
![]()
Mi koi da razbere ... ot tolkoz mnogo offtopic horata nemoat widqt molbata ti ... pyk i w kraina smetka i ti ptoduljawash da pishesh za Golfowe,BMW-ta,Opeli i t.n.Първоначално написано от Golf fenka
На неиния въпрос беше отговорено,ся темата е Race WarsПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
И плюс тва се къпя по 2 пъти на ден,ти вуниш
![]()
А пък ти докажи че е на баща ти тва порше,и аз моа ти дам видео на ена 3ка 1400 коня ама...Първоначално написано от Quartz
![]()
" оная тройка с двете скорости, което е най бързото БМВ в света ли ? "Първоначално написано от Schnitzer
А,малко история за Голфа![]()
http://dreal.net/wiki/index.php?titl...%D0%BB%D1%84_2 Всичко за 1 лев
![]()
![]()
аре спри да спамиш бе идиотПървоначално написано от Schnitzer
Тапанар голем !!!! ПРост прост Прост
тук нема ли шибани модове да заключат темата амаха баси организацията
и се наричат модове!!!!
1во.Цялата ти тема е един спам,що да не си напрая фъна вечертаПървоначално написано от Golf fenka
![]()
2ро.Крарц не пада по-надолу от това което ме нарече,щото за тва Порше може да сънува![]()
3то.Вярно малко множко ми доиде смеха,аиде ся си лягаите чеда мои и да заключват темата...![]()