- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Help! Trqbva mi syvet
Здравейте!
Няма да овъртам за това ще премина направо към проблема.
Наскоро с приятелката ми бяхме заедно вечерта <тя е 1 година по-малка от мен и сме заедно от близо 3 месеца>...та, легнахме си са спим <не сме правили секс до сега, въпреки че на мен много ми се иска защото съм бил с момичета преди нея, а тя е девствена> тя беше много уморена и заспа дълбоко аз също заспах до нея. След около 2 часа се събудих след като я бях сънувал и бях на ръба на побъркването от възбуда. Започнах да я целувам и галя по тялото,
тя се поразмърда и започна да пъшка от възбуда, аз естествено си помислих че се е събудила и си помислих че може би желае да правим секс <най-после> а и чесно казано много не се замислих... целувах я , галих я още малко и след това реших да действам, но точно преди да започне половият акт тя се разтрепери от болка, извика и се отмести встрани ... Аз бях изненадан и притеснен не на шега и след това осъзнах че тя е спяла през цялото време! На сутринта си заминах силно притеснен и не знаех какво да й кажа...А и честно казано ако аз бях на нейно място нямаше да простя такова нещо!
Обичам я!Тя е първото момиче към което съм така привързан и изпитвам такива чувства! Какво да правя?!
Ti pa kak nqma da usetish che tq spi ... ne i li gowori neshto ... wse pak purwiq put ne e shega rabota ... I tq sled tazi nosht kaza li ti neshto,qdosana li e ... ti nishto ne kazwash ...
Моят мъж редовно ми се натиска нощем, аз се събудя и навия...и той си заспи. И после казва, че е било в просъница. Напълно възможно е.
Govorihte li Sled tova??? Izvini li i Se??
O boje... otchaivam sa ot jivoTa..
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Не сме говорили ... страх ме е каква може да е реакцията й...
Но пък от друга страна си мислех да й направя някаква изненада
и така да й се извиня...
I hate myself!!!
Ami goworete ... razberi kakwo i e mnenieto po wuprosa,ako se nacupi ili neshto takowa i obqsni tochno kak stoqt neshtata,che ne si iskal da q karash nasila,che si mislil che e budna i go iska ... drunta mrunta .. seshtash sa![]()
Говорете! Тя може да е решила, че си искал да я изчукаш, докато спи, което е гадно.
Леле, човек....може ли да не разбереш, че тя спи?! Определено си направил много кофти работа...а ти...проникнал ли си в нея?! Щом я е заболяло....ако си отворил момичето докато спи направоооооооАми нз ако тя не повдигне въпроса може да не и казваш, но предполагам, че съвестта те гложди да и кажеш, ама имай предвид, че шанса да ти прости това е малък
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Най-добре поговори с нея. Обясни и какво се е случило. Има голяма вероятност да ти се е обидила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami ne pravi pove4e taka gleday da e trezva budna i ne nadrusana ,pa togava si butay pi6kata nqkude![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Представяш ли си момиче да си легне девствено и да се събуди опорочено вечеПървоначално написано от fulldelight
![]()
![]()
![]()
А по въпроса.. поне до момента на болката си й направил съня мнооооого приятен повярвай ми![]()
И то веднага. кажи и това, което каза на нас!Първоначално написано от `Death`Whore`
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
аз пък неразбрах...
Опънал ли си я или преди да и го набуташ си спрял...
Ако си я опнатл това е равностойно на изнасилване, ако ли пък не... разкажи и каквое станало т.е. кажи и всичко и в давата случая.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Prosto i kaji kvo e stanalo.. Ako darji na teb shte te razbere ako li ne Zareji q!
![]()
Хмммм... снощи говорих с нея и тя ми е сърдита ...
а колкото до другото нещата ми намирисват на скъсане ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...не мога без нея!
няма значение ... много ми е гадно и не мога да си простя всичко това ...
както и да е ...
надявам се всичко да се оправи с нея!
пък аз почвам да си мисля за подходящ начин за самоубийство ...
мисля че с малко хапченца и доста алкохол ще се справя![]()
I hate myself!!!
Като за начало спри да налиташ на деца.
Nai mnogo nekoi alkoxolno natrawqne si prichinish ... nedei si pulni glawata s gluposti.Първоначално написано от incubus
A ti gowori li kakto trqbwa s neq,iska li da te izslusha wuobshte ... i za kakwo tolkoz se surdi,ti si mislil che tq e budna i ne e imala nishto protiw.Obqsni i che ne bi naprawil neshto protiw wolqta i ...
Айде по-сопокойно...ще и мине, наистина е гадно, но все пок си спрял на време, нали?.... Купи и някакъв хубав подарък, и и го поднеси със сълзи...предполагам че ще успееш даже да са истински...покажи и колко я обичаш, и ще простиПървоначално написано от incubus
![]()
а относно самоубийството-НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Това е от най-страшните грехове да си отнемеш живота бе! Я горе главата.Първоначално написано от incubus
Щом я обичаш, даже и да ти се сърди, продължавай да й показваш че се чувстваш виновен!
lele naistina budi iskren kato i se izvinqvash .. ako tq vidi tazi iskrenost 6te ti prosti stanaloto .. samo dano ne e ot tezi momi4eta koito ne iskat da 4uvat ni6to pove4e![]()
uspeh![]()