- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko vreme izdurjate bez seks???
emi nz az ne sam izdurjal mnogo bez seks!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Подписа е в почивка!
3 месеца.
Мога да издържа без секс. Най-много съм издържала месец, а може и малко повече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Доста време но после си наваксвам и за напред...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
16 godini....dea....![]()
5 седмици. Беше меко казано гадно,ама се случват и такива неща понякога. И да кажеш, че от липса на гадже-не е. Проклетият терен!!!
lele e tolkova li nqma6e kade? peika v parka/asansiorПървоначално написано от krem4et0
a po temata mi moga da izdarja 2 meseca nqkade
Love you Kris !!!
:P 15 godinimi 2 meseca no za mene ne e mnogo vinagi moje i pove4e
radvam se 4e bqha samo tolkoz 6tot rucete mi umalqha...
buzikam se....vsu6tnost ne! kato se zamislq sega ne izdurjam i 3 dena bez sex ot 3 dni ne se bqh vijdala s priqtelq si,i kato se vidqhme dvama negovi priqteli bqha s nego v kolata mu a az prosto kazah 4e na vseki zavoy 6te svalqm po edna dreha, i priqtelite mu burzo burzo sleznaha
naitina trudno izdurjah ama i toy tolkova izdurja na nego da ne kaja vinagi...po4ti vinagi mu se 6iba
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Хм, може да съм била загоряла, ама да правя интимни неща по паркове не ми е в кръвта. Предпочитам спокойната обстановка!Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Много си е хубаво според мен. А и важното е секс да има, по-добре на не толкова хубаво място, отколкото никакъв сексПървоначално написано от krem4et0
![]()
Еми 6 седмици най-много, ма това, за6тото не съм в БГИна4е крем4е и аз предпо4итам спокойната атмосфера, ама по някой път при линса на терен и ОООГРОРММНОО нали4ие на желание са ни хрумвали такива идеи...
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Мен пък ме възбужда сексът навън![]()
e ti si znae6Първоначално написано от krem4et0
no ot vreme na vreme si trqbva raznoobrazie
kakto i da e
![]()
Love you Kris !!!
xaxa kta nqma teren hodete na nqkoi hotel
Колкото е необходимо![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Е, да де ама тогава моя хич не беше навит за подобни изпълнения. той не, че сега е навит, ама ме съмнява да издържи втори път толкова!Първоначално написано от `Death`Whore`
Сега обаче той вече има кола и е по-лесно така, ако много загорим!
от 16 години издържам това ми е рекорда !!!
Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!
Около месец![]()
em izdarjala sam i mesec i polovina no se pobarkvam i si mislq samo za sex,sex,sex!
ехеееее вие сте новобранци беаз 14 години съм издържал та вие за 2 седмици на въпрос го правите
![]()
Be poveche ot 1 sedmica sqkash ne moga;( inache pochwam da otkacham i da prawq gluposti (xormoni)...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
abe hora za sex-a na otkrito - az mn iskam, ma se spi4am, ne moga da se otpusna ako ne e spokoina obstanovkata - a v sy6tia moment mn iskam da go napravq na nestandartno mqsto