- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pls help
zdraveite . stava vupros za goleminata na .. .mujkiq polov 4len de , ta zna4i daite suvet kak moje da se uveli4i 6tot e nekude okolo 14 sm pa sia za po goliamo udovolstvie na madamite tria pove4e , .. i bez tupite 6egi .ae mersi
Mi az ne sum mom4e i nqmam ideq kak da ti porasne pove4e,no iskam da ti kaja 4e mn malko ot jenite,koito poznavam,se interesuvat glavno ot goleminata na 4lena.Da ne ti pukaPerkai nared:P
Навърши 16.
Не ве верно. Има време, той расте до 21![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
![]()
![]()
![]()
Дърпай си го и пий боза
![]()
![]()
Не е важна дължината, а важно е да умейш да я използваш
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
9 и 11 точка от правилника!
Мненията по-надолу нарушаваха както 9 и 11 точка, така и 2, и бяха директно изтрити!
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
1-има адски много подобни теми!
2-няма значение колко ти е голям, както съм казвала много пъти(а и не само аз) ВАЖНО Е КАК ГО ИЗПОЛЗВАШ! Още повече, че за удоволствието на жената, е по-важна дебелината..... Казваш че е 14 см.... за твое успокоение (ако ще подейста) първия път когато достигнах до оргазъм, беше момче с член по-малък от твоя.... Такаче, ако имаш акъл в главата, и 14 сантима са ти достатъчни, а ако нямаш продължавай да търсиш решение....
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Няма значение размера.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
е не е нужно да е по-голям-и дебелината е от значение![]()
няма любов
Такива теми във форума има много, за това рази ще бъде заключена!
Погледни и товаhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616 !
![]()