.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Guest

Няма любов

" Няма любов.. Не намерих любов.. Преобърнах всичко ала не намерих любов.. "

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Госта , не се отчайвай и не плачкай !!! Аз също мислех като теб - но ето намерих любовта ! Просто имай търпение и не спирай да вярваш че ИМА любов ! Успех
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Еми много ясно нема любов за всеки и за мене няма ама кво не ме бърка !!!
    Vladoka rulzzz

Sladka_intriga
    Guest

lubov

Lubov ima nop ne vinagi uspqvame da q zadarjim!Dopredi 3 meseca i az smqtah 4e lubovta e ne6to otnositelno,no se vlubih i razbarh kakvo e da obi4a61Za syjalenie sega sled tri meseca az zagybih lubovta na jivota si,no ne syjalqvam,za6toto imah mn hubavi momenti1Za tva ne se ot4aivai i ti 6te q sre6ne6 :P

Голям фен
    Любовта я има и винаги ще я има .. дори и да не я търсим тя рано или късно ни сполетява.. просто при някой хора се иска време..затова не губи надежда защото скоро ще почука и на твоята врата

Любов има и винаги ще я има. Това, че още не си я открил не означава, че я няма. Не се отчайвай, ще видиш, че много скоро ще срещнеш подходящия човек, който да обикнеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Има, ама просто ти не си я изпитал и е нормално да твърдиш такова нещо.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    любов има! тя е най-красивото нещо на този свят. има я и е прекрасно.много боли, когато си отиде. не го пожелавам на никого. просто не си намерил подходящия човек. любовта сама ще те намери. така стана и с мен

--009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    любов има! тя е най-красивото нещо на този свят. има я и е прекрасно.много боли, когато си отиде. не го пожелавам на никого. просто не си намерил подходящия човек. любовта сама ще те намери. така стана и с мен
    Най-красивото нещо другия път
    За съжаление доста често ги слушам тия простотии за любовта и тем подобни. Просто такова нещо за мен няма - да намериш любовта. Колко пъти съм се влюбвал и ПОЧТИ толкова пъти после съжалявам..
    Не е нормално това да си влюбен в някоя а тя само да ти се прай на недостъпна и да неще да приказвате ! Това ако е любовта *баси майката често !!
    Благодаря за вниманието

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Хей, 009, това, 4е си се влубвал и си съжалявал и те е боляло, това показва, 4е има лубов! И всяка монета има две страни - когато оби4а6 си толкова 6тастлив, но и толкова емоционално зависим, 4е нараняванията са ужасни...Никой не е казал, 4е лубовта е само прекрасна!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Има бе. Рядко срещано явление като кълбовидната мълния, ама има. Както и мълниите, така и любовта си има разновидности. Зависи на коя си попаднал

Guest
    омг вие сте рядко големи жумели-емота. Любов си има просто вие сте тъпи и я карате да изглежда лигава и позьорска...

LiTTlE_MiSsS__
    Guest

ima lubov

IMA LUBOV
    tarsi6 li - namira6
    stoi6 li i 4aka6 tq sama da doide - zabravi za lubovta

Guest

Re: ima lubov

Цитирай Първоначално написано от LiTTlE_MiSsS__
    IMA LUBOV
    tarsi6 li - namira6
    хех поредния "разбирач" цитира чужди безкрайно клиширани простотии.

Guest

IMA LUBOV
    tarsi6 li - namira6

xaxaxaxaxxa mn si zleeee

--009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Хей, 009, това, 4е си се влубвал и си съжалявал и те е боляло, това показва, 4е има лубов! И всяка монета има две страни - когато оби4а6 си толкова 6тастлив, но и толкова емоционално зависим, 4е нараняванията са ужасни...Никой не е казал, 4е лубовта е само прекрасна!
    Преди може да съм се влюбвал ама ще ти кажа, че ПОВЕЧЕ АМА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЛЮБЯ ! Любовта е пълна пародия и фалш, а най-лошото е че аз се заблудих незнам откъде, че ще намеря любовта(явно много филми гледам), а в действителност един път бяхме "щастливи" само че накрая и двамата си омръзнахме и нямаше наренени и всичко за какво ?
    За едното нищо

Никога не казвай никога, мой човек, че живота така ще се търкулне, та после ще се чудиш, кво те е патило да говориш така.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    И за какво ти е любов?
    Да ти трови нервната система?
    Я се стегни = има време ,живота е пред теб!
    Хубавите моменти са малко,като ис по-пораснал по- ясно ги виждаш нещата и осъзнаваш.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    И за какво ти е любов?
    Да ти трови нервната система?

Я се стегни = има време ,живота е пред теб!
    Хубавите моменти са малко,като ис по-пораснал по- ясно ги виждаш нещата и осъзнаваш.
    Зависи кой как си изживява любовта. Тя не е чудо, та да се нагаджа според нашите интереси. Просто ти се нагаджаш към нея и си щастлив, в противен случай страдаш , както ти в момента. Тя, любовта е игра, в която няма правила, ти си ги създаваш. АКо имаш какво да покажеш и да кажеш го правиш , без да мислиш за последствията, а ако е обратното същото - държиш на твоето до последно и тва е.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Много несериозно ми взе поста и не долови иронията : )
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от --009
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Най-красивото нещо другия път
    За съжаление доста често ги слушам тия простотии за любовта и тем подобни. Просто такова нещо за мен няма - да намериш любовта. Колко пъти съм се влюбвал и ПОЧТИ толкова пъти после съжалявам..
    Не е нормално това да си влюбен в някоя а тя само да ти се прай на недостъпна и да неще да приказвате ! Това ако е любовта *баси майката често !!
    Благодаря за вниманието
    Допада ми това мнение =D> =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Много несериозно ми взе поста и не долови иронията : )
    Да бе, за пореден път, за което се извинявам, ама май живота ме трансформира в човек, който е над 35-40г. и взима вс. на сериозно.

П.П. Приятелите хубаво ми викат : Ти си убил вс. детско в тебе :P
    П.П.П. Е понякога и аз се шегувам, но тоя път не улових момента Сори.

[quote="Анонимко"]
    IMA LUBOV
    tarsi6 li - namira6

епа не съм съгластна ! аз не търсих, ама тя сама ме намери ..кво се прай

[quote="eleos"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    IMA LUBOV
    tarsi6 li - namira6

епа не съм съгластна ! аз не търсих, ама тя сама ме намери ..кво се прай
    Еми то тва е житейско правило;

Когато я търсиш не я намираш , а когато най-малко очакваш тя чука на рамото ти

Re: Няма любов

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    " Няма любов.. Не намерих любов.. Преобърнах всичко ала не намерих любов.. "
    И к'во от т'ва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си