.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от honda^
    666том има съмнения, зна4и си й дал повод. Помисли добре... Ако открие666 за666то тя мисли така, 666те може666 да поправи666 гре666ката си

Honda^ abe 4ovek kak liza6 v skype mai te imam v listata si s abonati daje i pove4e

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не ми се вярва да го мисли безпричинно. Сигурно си показал по някакъв начин, че искаш парите и. Ако е така, опитай се да промениш мнението и. Говори с нея, обясни и, че си с нея, заради самата нея, а не за парите и. Докажи и, че това е истина, че наистина обичаш нея, а не парите и.
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

ABE MAI NQKOI NQMA KVO DA PRAVI I SI IZMISLQ ISTORIIKI,KATO VLIZA BEZ PROFILA SI OTGOVARQ.TAPO E

Guest

Re: моля ви помогнеге ми

Цитирай Първоначално написано от мартинчоооооо
    аз съм на 22 а момичето което овичам на 19 бяхме заедно 5 мес. знам че к тя ме обича но проблема е че според нея съм с нея само заради парите и .Тя е израстнала в богато семеиство в което е васпитана когато обича някого да обича до край. но проблема е в това че не знам как да и покажа че наистина я обичам.Родителите и не са си месили във връзката ни приемали са мн добре всичко миждо нас Обичам я много Помогнете ми да си я вара защото не издържам повече без нея! Благодаря много предварително
    Ходи се гръмни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си