pitai q neshta za neq... ot kakvo se interesuva premerno... tq trqbva da znae che ti se interesuvash ot neq.... vinagi q izslushvai... ne q prekysvai, ako tq ne te pita nishto, nqma strashno.... moje da se pritesnqva... no poddyrjai razgovora... moje da kajesh za sebe si... no ne se ovlichai, vse pak ne iskash da q otegchish.... USMIHVAI SE!!!! usmivkata e vajna zashtoto po tozi nachin tq shte znae che ti e priqtno s neq....
ne otivaite na diskoteka, kino... ili takiva razni mesta kydeto nqma da mojete da govorite osobeno mnogo....
moje da otidete na nqkoq sladkarnica.... kupi nqkolko razlichni neshta za qdene... po edno ot vsqko... razdelete si gi.... ti plati smetkata.... hem e po-originalno, hem tq shte znae che shte i e "sladko" s tebe... ama da ne q zavedesh v nqkoq banicharnica... sladkarnica da e.... i da ne vzemeh 5 razlichni torti... pitai q kakvo i izglejda vkusno... i tva vzemete.... i gledai da ne se skrynzish... poglezi q malko.... sled kato ste se naqli... otidete na razhotka za da se raztypchete... izprati q do tqh sled tova i i pojelai sladki synishta.... i vie si znaete veche de....
uspeh!!! dano da sym pomognala....