.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Първа среща...

Преди една седмица се запознах с едно момиче(Н.) по случаен начин,чрез една приятелка,започнахме да си 4атим с (Н.) ,ходих до нейното даскало един път и мисля че доста си допаднахме,постоянно ми говори колко много приятелките й ме харесвали,но аз мисля че тфа е израз на нейните чувства но не директно,пък и щом се съгласи да излезе с мен...
    Така да сега по проблема ми,аз не я познавам много и се притеснявам да не й стане скучно докато е с мен ,защото не знам много теми които да й харесват. Може ли да ми кажете някакви примерни теми за които да си говоря с нея,теми които се използват в общия случай?

Голям фен
    Най-Важното е да бъдеш естествен.. бъди себе си в началото темите са обичайни... - опознаване.. не трябва да си с нагласата че ще се провалиш..може би и тя се чувства по същия начин..предразположи я .. нека ти разкаже за себе си и така .. също можеш да питаш приятелите й .. ако сметнеш за добре де .. от какво се интересува .. хоби .. любими места .. за да си по-сигурен в себе си. не трябва да се притесняваш толкова много но се пак тя е един обикновен човек с обичайни интереси за възрастта й.Успех

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Най-Важното е да бъдеш естествен.. бъди себе си в началото темите са обичайни... - опознаване.. не трябва да си с нагласата че ще се провалиш..може би и тя се чувства по същия начин..предразположи я .. нека ти разкаже за себе си и така .. също можеш да питаш приятелите й .. ако сметнеш за добре де .. от какво се интересува .. хоби .. любими места .. за да си по-сигурен в себе си. не трябва да се притесняваш толкова много но се пак тя е един обикновен човек с обичайни интереси за възрастта й.Успех
    Няма какво повече да добавя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Съгласен съм...
    Само да добавя - не се забивайте в някое тъпо одимено барче, по добре се разходете някъде... аз така правя при "първи срещи" и да ти кажа е доста добър ход.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм с Allthatshewant

Ми говорете си за обичайните неща. Даскало, музика, филми, чат ... какво обича, какво не обича, споделяйте ... така ще се опознаете. Съгласен съм с всички по-горе

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Най-тъпото е да си направиш един списък с теми и да действаш по него...Най-добре ще е разговорът да бъде напълно импровизиран и неизрепетиран 100 пъти пред огледалото Бъди естествен.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    govori pyk kot stane

Guest
    pitai q neshta za neq... ot kakvo se interesuva premerno... tq trqbva da znae che ti se interesuvash ot neq.... vinagi q izslushvai... ne q prekysvai, ako tq ne te pita nishto, nqma strashno.... moje da se pritesnqva... no poddyrjai razgovora... moje da kajesh za sebe si... no ne se ovlichai, vse pak ne iskash da q otegchish.... USMIHVAI SE!!!! usmivkata e vajna zashtoto po tozi nachin tq shte znae che ti e priqtno s neq....
    ne otivaite na diskoteka, kino... ili takiva razni mesta kydeto nqma da mojete da govorite osobeno mnogo....
    moje da otidete na nqkoq sladkarnica.... kupi nqkolko razlichni neshta za qdene... po edno ot vsqko... razdelete si gi.... ti plati smetkata.... hem e po-originalno, hem tq shte znae che shte i e "sladko" s tebe... ama da ne q zavedesh v nqkoq banicharnica... sladkarnica da e.... i da ne vzemeh 5 razlichni torti... pitai q kakvo i izglejda vkusno... i tva vzemete.... i gledai da ne se skrynzish... poglezi q malko.... sled kato ste se naqli... otidete na razhotka za da se raztypchete... izprati q do tqh sled tova i i pojelai sladki synishta.... i vie si znaete veche de....
    uspeh!!! dano da sym pomognala....

na pyrvata sre6ta nai-lesno e da razkazvate za sebe si...i bez syntimentalnosti...zaloji na maitapite ..a posle moje i ne6to po-seriozno

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pitai q neshta za neq... ot kakvo se interesuva premerno... tq trqbva da znae che ti se interesuvash ot neq.... vinagi q izslushvai... ne q prekysvai, ako tq ne te pita nishto, nqma strashno.... moje da se pritesnqva... no poddyrjai razgovora... moje da kajesh za sebe si... no ne se ovlichai, vse pak ne iskash da q otegchish.... USMIHVAI SE!!!! usmivkata e vajna zashtoto po tozi nachin tq shte znae che ti e priqtno s neq....
    ne otivaite na diskoteka, kino... ili takiva razni mesta kydeto nqma da mojete da govorite osobeno mnogo....
    moje da otidete na nqkoq sladkarnica.... kupi nqkolko razlichni neshta za qdene... po edno ot vsqko... razdelete si gi.... ti plati smetkata.... hem e po-originalno, hem tq shte znae che shte i e "sladko" s tebe... ama da ne q zavedesh v nqkoq banicharnica... sladkarnica da e.... i da ne vzemeh 5 razlichni torti... pitai q kakvo i izglejda vkusno... i tva vzemete.... i gledai da ne se skrynzish... poglezi q malko.... sled kato ste se naqli... otidete na razhotka za da se raztypchete... izprati q do tqh sled tova i i pojelai sladki synishta.... i vie si znaete veche de....
    Ама каква сладкарница? На мен ако ми кажат "Искаш ли на сладкарница ?" ще си помисля " Божее къв е тоя е? Как ще ме води на сладкарница? Там се събират само пенсионери..." Най-добре е на кафе. Избери някое където музиката не е много силна (за да можете да се чувате) и просто бъди себе си. всичко ще си дойде на мястото

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Първа среща...

Преди една седмица се запознах с едно момиче(Н.) по случаен начин,чрез една приятелка,започнахме да си 4атим с (Н.) ,ходих до нейното даскало един път и мисля че доста си допаднахме,постоянно ми говори колко много приятелките й ме харесвали,но аз мисля че тфа е израз на нейните чувства но не директно,пък и щом се съгласи да излезе с мен...
    Така да сега по проблема ми,аз не я познавам много и се притеснявам да не й стане скучно докато е с мен ,защото не знам много теми които да й харесват. Може ли да ми кажете някакви примерни теми за които да си говоря с нея,теми които се използват в общия случай?
    Всички мацки дотука казаха работи,които не са добре дошли за тебе,момко.Гарантирам ти,че каквото и да направиш от гореизброеното ще се струполиш на земята кат чувал с картофи паднал от 3 етаж.Не им се връзвай . Нямам пръсти да оборвам всяка една поотделно,затова няма да го правя.

можеш да ми напишеш лично съобщение,ще ти дам ръководство за първи срещи.Написано е от професионалисти (мъже,а не жени )така че... драсни няколко реда,или пиши по скайп,ако искаш наистина всичко да мине предкетно. Или пиши по скайп.

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Да бе .. голяма среща ще стане, когато всичко предварително е планувано .. К'ва е тая глупост "ръководство за първи срещи" .. Специално аз никога не бих се зарадвала на няква си среща като по учебник. Важното е всичко да е спонтанно и момчето е да е естествено ..
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Най-тъпото е да си направиш един списък с теми и да действаш по него...Най-добре ще е разговорът да бъде напълно импровизиран и неизрепетиран 100 пъти пред огледалото Бъди естествен.
    Напълно съм съгласна!!!!! Иначе ще стане кофти по някае време....остави нещата да си протекат естесвено..!То ако не си паснете и се окаже ,че нямате общи теми ,просто не сте един эа друг.....
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Ама каква сладкарница? На мен ако ми кажат "Искаш ли на сладкарница ?" ще си помисля " Божее къв е тоя е? Как ще ме води на сладкарница? Там се събират само пенсионери..." Най-добре е на кафе. Избери някое където музиката не е много силна (за да можете да се чувате) и просто бъди себе си. всичко ще си дойде на мястото
    shto pyk da se sybirat samo pensioneri??? na tebe nqma li da ti pisne ako vseki 2-ri te vodi na kafe???? vse edno i syshto neshto... na horata im trqbva vyobrajenie.... neshto koeto ti qvno nqmash... smored men, vsqko momiche shte se zaradva na neshto novo.... a tova sys sladkarnicata e primer... toi moje da si izmisli neshto dr... no vajnoto e da e originalno, za da dokaje che zasljava vnimanieto i i vremeto i... za da dokaje che e neshto poveche... a ne oshte edin srednostatisticheski piklio...
    sys vtorata polovina ot posta ti sym syglasna...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Напълно съм съгласна!!!!! Иначе ще стане кофти по някае време....остави нещата да си протекат естесвено..!То ако не си паснете и се окаже ,че нямате общи теми ,просто не сте един эа друг.....

Естествено става само при Дон Жуановците,а нашия пич за да пита за съвет ,значи определено не е такъв. По неправилен начин разбирате "списъка с теми". Говоря за това,че трябва да имаш определени насоки. Много момчета се вдървяват като тряа да говорят с мацка и си забравят граматиката(ооо има доста такива).И докато се чуди какво да измисли,съвсем случайно се сеща за едно от хобитата на момичето срещу него и започва да разпитва за него. Един път като тръгне разговора вече е добре

Иначе ще стане кофти по някае време....остави нещата да си протекат естесвено..!То ако не си паснете и се окаже ,че нямате общи теми ,просто не сте един эа друг.....
    Общи теми? Вие къде живеете бе? в 18 век? Те тогава хората са имали много общи теми - как да орат земята,как да сеят земята,как да приберат житото.Уууу ама да знайте само колко има да се дискутира около тези темиии!

Общите интереси са важни,но не са най-същественото,иначе аз трудно мога да си обясня връзките между хора със различни професии.Даже смея да кажа ,че любовта,родена на работното място е жалка,защото по тоа начин хората разчитат на физическата близост помежду си
    Най-същественото е разбирателството между хората и желанието им да се опознаят взаимно. Без значение какви са,що са,отде идат и за какво се борят. Интересът към човека срещу вас ще ви провокира да го разпитвате с часове за нещо,което никога не сте си и представяли.И ще ви е интересно да слушате,уверявам ви!

Re: Първа среща...

Чуй Enigma - Return to innocence и ще знаеш какво да правиш

Guest
    Слушай сега! Важното е на теб да ти е забавно. Сядаш, облягаш се добре на стола и се държиш все едно си с някой приятел или роднина.

Колкото до темите, най-добре се концентрирай върху хумора. Дръж се арогантно, но с чувство за хумор.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    shto pyk da se sybirat samo pensioneri??? na tebe nqma li da ti pisne ako vseki 2-ri te vodi na kafe???? vse edno i syshto neshto... na horata im trqbva vyobrajenie.... neshto koeto ti qvno nqmash... smored men, vsqko momiche shte se zaradva na neshto novo.... a tova sys sladkarnicata e primer... toi moje da si izmisli neshto dr... no vajnoto e da e originalno, za da dokaje che zasljava vnimanieto i i vremeto i... za da dokaje che e neshto poveche... a ne oshte edin srednostatisticheski piklio...
    sys vtorata polovina ot posta ti sym syglasna...
    Имам достатъчно въображение... пък и мястото на което е първата среща зависи от характера на момичето... това със сладкарницата е вариянт за по-нататъчните срещи. Ако на първата отидат там ще е шумно,неспокойно,но всеки има право на мнение и моето е само едно от многото

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми говорете си за музика, за нейни любими певци, групи, някви сериали като О.С. или некви забавни предавания. говорете си за нещо, което си сигурен, че тя харесва и гледа. затова може да я подпиташ по чата примерно. успех ти пожелавам и не се притеснявай-тва е най-важното
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си