Здравейте!

Няма да овъртам за това ще премина направо към проблема.

Наскоро с приятелката ми бяхме заедно вечерта <тя е 1 година по-малка от мен и сме заедно от близо 3 месеца>...та, легнахме си са спим <не сме правили секс до сега, въпреки че на мен много ми се иска защото съм бил с момичета преди нея, а тя е девствена> тя беше много уморена и заспа дълбоко аз също заспах до нея. След около 2 часа се събудих след като я бях сънувал и бях на ръба на побъркването от възбуда. Започнах да я целувам и галя по тялото,
тя се поразмърда и започна да пъшка от възбуда, аз естествено си помислих че се е събудила и си помислих че може би желае да правим секс <най-после> а и чесно казано много не се замислих... целувах я , галих я още малко и след това реших да действам, но точно преди да започне половият акт тя се разтрепери от болка, извика и се отмести встрани ... Аз бях изненадан и притеснен не на шега и след това осъзнах че тя е спяла през цялото време! На сутринта си заминах силно притеснен и не знаех какво да й кажа...А и честно казано ако аз бях на нейно място нямаше да простя такова нещо!

Обичам я!Тя е първото момиче към което съм така привързан и изпитвам такива чувства! Какво да правя?!