- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос САМО към момчетата
Искам да ви питам момчета пука ли ви коя ви е първата с която правите секс?Или ви е все едно?
za men imashe znachenie da
no sled kato osyznah che qvno nqmam osoben kysmet s jenite si hvanah momiche koeto ne e tochno po moi vkus no vse pak go napravihme s neq
tq ne znaeshe de no sega q uvajavam mnogo i mi e mnogo blizka vypreki che s neq sym prekaral okolo sedmica tq beshe na pochivka tuk...
не им пука,все им е едно.ся доволна ли си?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ti oba4e iska6 da si pqrva na vsqko mom4e nali
Все едно ми е![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
На 95 % от момчетата им е все едно - в смисъл? - в смисъл че като искат да изч_кат нещо не им до любов и други подобни, просто да топнат чушката. Естествено с колкото се може по-готина мацка, но и общо взето всяка става.
Обобщенията и тука не важат - не при всички е така, но при огромна част.![]()
И на мен ми е все тая!![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Пукаше ми, исках с едно момиче да си легна, ама станаха такива нещата,че се объркаха.
Тогава бях малук и не държах на алкохол, напих се и спря да ми пука...
Легнах си с някаква дето я познавах от скоро, а тая по която си падах и се изредиха няколко и аз спрях да си падам по нея.......
така е в живота "Или ебеш или те ебат"
хехехехеехехехех :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D>Първоначално написано от Анонимко
nqma zna4enie
Само да не е някоя ЦИГАНКА или Туркиня или Мизерна СЕЛЯНКА.. дето да се къпи 1 път в месеца![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
що бе? може преди да го направите ти сам да я изкъпеш така ще си напълно сигорен за степента й на хигиенаПървоначално написано от Adwokat
![]()
Не е такаПървоначално написано от ThePainIsReaL
не говори в множествено число
![]()
и моя милост си мислеше така до скороПървоначално написано от ThePainIsReaL
после открих, че има и добри мом4ета
бест френда: "не бих правил секс преди да стана на 18, може би само яко мн я обичам, искам тази вечер да остане незабравима за мен и за нея"
един съученик: " и дори аз да не съм и първият, съм сигурен, че тя ще ме запомни, защото съм я обичал наистина" - същият човек отряза една мис Ловеч, наистина мн хубаво момиче, а му беше сигурна
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хм,надявам се, че на моят приятел му е пукало и не му е било все едно. Все пак беше почти на 21,а си правим секс повече от година вече и се обичаме.
Много ясно че ми пука!! Ако нямам гадже и съм мноо загорял ще пробвам с някоя позната , а не да тичам при градските ку*вета.
Те момичетата да не са няква вещ само да ходя да я из*укам и да я забравя!!! егати пренебрежението ! много уважавам момичетата с които съм правил секс!!!!
I am what I am !!!
Добре,съжелявамПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Поне един МЪЖ да се извини в тоя форум!ЕВАЛА! По темата: И аз смятям че на момчетата(или поне на свястната част от тях) им пука, коя им е първа!Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
No za jalost svqsnata chast (ili pochtennata) e mnogo mnogo malka....Първоначално написано от aniezina
abe ne pi6e6e li samo za mom4eta?! kvi sa teq nekompetentni mneniq ot momi4etata...
po temata: puka mi mnoo qsno! ako ne mi puka6e nqma6e sega na 17 da sedq vse o6te devstven![]()
xxxx pravilnoПървоначално написано от Анонимко
i za mene se otnasq su6toto vupreki 4e 4esto polzvam frazata "dupe ima li zlato e "
аъхъахаъхаъхаъхаъх
Ех, ама някои как ги изкарвате мъжете като някакви животни..![]()
Естествено, че има такива които ги интересува и такива които не ги. Друг е въпроса кои преобладават, кои се правят, че им пука, и кои, че не им..