.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    *aZzZ*
    Guest

Бирената мая

Някой ползвал ли е?Има ли добър ефект?Как се получава най-добър ефект от нея?Моля някой ако знае да пишее!

*aZzZ*
    Guest
    имам предвид дали действа,когато примерно искаш да качиш някое килце...!дали ще има ефект!?иии по колко трябва да се взима за по бърз и видим ефек!

Guest
    hmmm ami ne moga da ti garantiram,no edna pr predi 3-4 godini kogato bqhme to4no v "razcveta na puberteta" si i zapo4naha da i izlizat pupki si kupi ot aptekata i q pie6e za pupkite...i taka baq nalq na dupe ,abe navsqkude nalq i posle ne moje6e da gi svali tiq kg...ta mislq 4e 6te podeistva ,idi v nqkoq apteka i popitai za birena maq,te 6te ti obqsnqt

Napulnqvaneto ot birena maq spored men e mn otnositelno.Edna fr-ka pie ot godina i ne e mrudnala.Tq si e i slabi4ka ama ne e naddala.Spored mene ako si predrazpolojen kum napulnqvane togava bi moglo da se napulnee
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Бебчо
    Guest
    Ами да ти кажа преди 2 седмици започнах да пия бирена мая .Пия по 2 хапчета 3 пъти на ден,то си пише и на опаковката де.И сега усещам че започнаха да ми излизат по-малко пъпки случва се по 1-2 да ми излязат, а преди бяха повече.А относно напълняването попринцип аз съм много слаба и до сега промяна в килограмите ми няма.Пък и за 2 седмици не може да се разбере още.Ще я пия още известно време и ще спра.Пробвай ако искаш да видиш как ще ти действа

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз пия бирена мая, но...не за килца, а за здрава коса, нокти, хубава кожа и т.н. Ефекта е добър, но незнам дали ще успееш да качиш от нея.

лалалала
    Guest
    А колко струва една опаковка?

"Употребява се при недостиг на витамините A, C и Е и на тези от групата "B". Съдействува за укрепването на имунната система и съпротивителните сили, действува общо укрепващо, оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата гладка и еласточна, а косата лъскава и мека. Заздравява ноктите. Действува благоприятно върху развитието на младия организъм, особено през пубертета."

Това го пише отзад на опаковката. Аз също го използвам. Чувал съм, че се използва и за вдигане на мускулна маса. За момчетата това е добре, но за момичетата явно не е много приятно, защото се изразява в дигането на килца.

Като цяло е доста полезно нещо и е препоръчително за тинейджърите

Бебчо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от лалалала
    2.40 струва една опаковка със 60 хапчета

Guest
    преди малко бях в аптеката и си купих бирена мая,но нямаше от малките опаковки и си взех голяма...125 капсули за 5 лева....ште я пия пак да видим какво ще стане...защото сам много слаба..и искам да кача няке и друго килце...а се надявам и да ми почисти лицето от пъпките и да заздрави косата и ноктите ми...

Guest
    Аз я пия вече 3 месеца, че бях много зле с пъпките... Има страшен ефект, вече почти не ми излизат, добра е за косата, ноктите, всичко... Обаче съм нонстоп гладна и качих килца от нея, които вече месец не мога да сваля...

Голям фен
    az predi pieh za papkite birena maq.no zapo4nah da debeleq i se otkazah.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

momi4eta ina4e ima li zna4enie dali shte q piesh predi ili sled qdene....pitam zashtoto na opakovkata ne pishe
    Towa e lubowta-svetulki w ochite!
    Towa e lubowta-dokoswane w dushite!!!
    Shumna sam Baby,no ne Evtina!!!
    Kuchka sam Baby,no ne tvoqta!!!!

Град
    Pleven
    Има май нещо вярно, от бирена мая се напълнява.Аз когато пиех имах доста голям апетит и се случи така, че за 1 месец качих килограми
    Добре, че се оправих вече

Guest
    nz moje da se napulnqva ot neq no se uvrejdat 4ervata zatova ne izpolzvaite

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Пила съм.. имаше ефект, да. И не съм напълняла или поне не с видима разлика в теглото.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    a taqqqq birena maq po kolko kapsylki s epiqt da den ili hap4eta li sa nz... ama po kolko trqbva aidi kajete,,,, ;]]

Мега фен
    Град
    София
    Ефект нямаше.
    [size=7][b][u]fosse cos

Много е добра за почистване на кожата като цяло. И аптекарката каза, че може да се качи някой килограм. Е, при мен такъв ефект нямаше. А пък на вкус е доста гадничка. Аз май затова я спрях. И маята и бирата са силни аромати, а 2 в 1... нямам думи

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Мисля да си купя да пробвам, знам че се напълнява от течната бирена мая, в стъклени и пвц бутилки

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Аз пия и ми премахна всички пъпки от лицето, временно изчезнаха
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Голям фен
    Аз пих два-три месеца бирена мая,точно за да напълнея.Но нямаше никакъв ефект

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Бебчо
    Цитирай Първоначално написано от лалалала
    2.40 струва една опаковка със 60 хапчета
    w0w 2.40 az q zeh za 5.00
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Аз пия бирена мая,но не е обикновенна а неква за прочистване има ефект

Не съм пила, но попринцип съм чувала, че се пълнее от витамин В /съдържа се в бирената мая/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си