- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бирената мая
Някой ползвал ли е?Има ли добър ефект?Как се получава най-добър ефект от нея?Моля някой ако знае да пишее!![]()
имам предвид дали действа,когато примерно искаш да качиш някое килце...!дали ще има ефект!?иии по колко трябва да се взима за по бърз и видим ефек!![]()
hmmm ami ne moga da ti garantiram,no edna pr predi 3-4 godini kogato bqhme to4no v "razcveta na puberteta" si i zapo4naha da i izlizat pupki si kupi ot aptekata i q pie6e za pupkite...i taka baq nalq na dupe ,abe navsqkude nalq i posle ne moje6e da gi svali tiq kg...ta mislq 4e 6te podeistva ,idi v nqkoq apteka i popitai za birena maq,te 6te ti obqsnqt![]()
Napulnqvaneto ot birena maq spored men e mn otnositelno.Edna fr-ka pie ot godina i ne e mrudnala.Tq si e i slabi4ka ama ne e naddala.Spored mene ako si predrazpolojen kum napulnqvane togava bi moglo da se napulnee![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Ами да ти кажа преди 2 седмици започнах да пия бирена мая .Пия по 2 хапчета 3 пъти на ден,то си пише и на опаковката де.И сега усещам че започнаха да ми излизат по-малко пъпки случва се по 1-2 да ми излязат, а преди бяха повече.А относно напълняването попринцип аз съм много слаба и до сега промяна в килограмите ми няма.Пък и за 2 седмици не може да се разбере още.Ще я пия още известно време и ще спра.Пробвай ако искаш да видиш как ще ти действа![]()
Аз пия бирена мая, но...не за килца, а за здрава коса, нокти, хубава кожа и т.н. Ефекта е добър, но незнам дали ще успееш да качиш от нея.
А колко струва една опаковка?
"Употребява се при недостиг на витамините A, C и Е и на тези от групата "B". Съдействува за укрепването на имунната система и съпротивителните сили, действува общо укрепващо, оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата гладка и еласточна, а косата лъскава и мека. Заздравява ноктите. Действува благоприятно върху развитието на младия организъм, особено през пубертета."
Това го пише отзад на опаковката. Аз също го използвам. Чувал съм, че се използва и за вдигане на мускулна маса. За момчетата това е добре, но за момичетата явно не е много приятно, защото се изразява в дигането на килца.
Като цяло е доста полезно нещо и е препоръчително за тинейджърите![]()
2.40 струва една опаковка със 60 хапчетаПървоначално написано от лалалала
преди малко бях в аптеката и си купих бирена мая,но нямаше от малките опаковки и си взех голяма...125 капсули за 5 лева....ште я пия пак да видим какво ще стане...защото сам много слаба..и искам да кача няке и друго килце...а се надявам и да ми почисти лицето от пъпките и да заздрави косата и ноктите ми...![]()
Аз я пия вече 3 месеца, че бях много зле с пъпките... Има страшен ефект, вече почти не ми излизат, добра е за косата, ноктите, всичко... Обаче съм нонстоп гладна и качих килца от нея, които вече месец не мога да сваля...![]()
az predi pieh za papkite birena maq.no zapo4nah da debeleq i se otkazah.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
momi4eta ina4e ima li zna4enie dali shte q piesh predi ili sled qdene....pitam zashtoto na opakovkata ne pishe
Towa e lubowta-svetulki w ochite!
Towa e lubowta-dokoswane w dushite!!!
Shumna sam Baby,no ne Evtina!!!
Kuchka sam Baby,no ne tvoqta!!!!
Има май нещо вярно, от бирена мая се напълнява.Аз когато пиех имах доста голям апетит и се случи така, че за 1 месец качих килограми![]()
Добре, че се оправих вече![]()
nz moje da se napulnqva ot neq no se uvrejdat 4ervata zatova ne izpolzvaite![]()
![]()
![]()
a taqqqq birena maq po kolko kapsylki s epiqt da den ili hap4eta li sa nz... ama po kolko trqbva aidi kajete,,,, ;]]
Ефект нямаше.
[size=7][b][u]fosse cos
Много е добра за почистване на кожата като цяло. И аптекарката каза, че може да се качи някой килограм. Е, при мен такъв ефект нямаше. А пък на вкус е доста гадничка. Аз май затова я спрях. И маята и бирата са силни аромати, а 2 в 1... нямам думи
Мисля да си купя да пробвам, знам че се напълнява от течната бирена мая, в стъклени и пвц бутилки![]()
Аз пия и ми премахна всички пъпки от лицето, временно изчезнаха![]()
Аз пих два-три месеца бирена мая,точно за да напълнея.Но нямаше никакъв ефект![]()
w0w 2.40 az q zeh za 5.00Първоначално написано от Бебчо
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз пия бирена мая,но не е обикновенна а неква за прочистване има ефект![]()
Не съм пила, но попринцип съм чувала, че се пълнее от витамин В /съдържа се в бирената мая/.![]()