.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Az piq birena maq ot mesec i neshto!Tri puti na den po dve tabletki i ima efekt!Pupkite mi se iz4istiha i imam dosta golqm apetit.Stryva kum 5lv

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    значи .. пиех за да ми расте по - бързо и по - силна косата, но надебелях доста .. апетита ми се увеличи .. пиех я някъде около 2 -3 -4 месеца ии .. и сега след 3 години доста надебелях ..ама достаааа и апетита ми е много силен .. въобще ефекта е ужасен,.. и сигурно за тия три години съм качиила 30 килограма.. и сега диети .. режими, упражнения, лишения, подигравки, комплекси, не ходя на плаж, не си купувам къси панталоники, не ходя с поли и т.н. и изобщо е ужасно
    mindscan

Аз вчера си купих малка опаковка бирена мая, 60 хапчета и сметнах, че ако ги пия както е препоръчано - 3х2 табл. ще ги изпия за 10 дни. Но разбрах, че мн се пълнеело от тая мая и мисля да разредя дозата, примерно 3х1 или 2х2 табл. Дали има значение и ако наистина мн се дебелее да продължа ли да я пия???

За момчета, които искат да качат килограми имам доста приятели, които са пили бирена мая и има видим ефект, а при мен за 1 година качих 9-10 кг.

Супер фен Аватара на galu6a
    оо пределно нямам нужда да качвам някое др килце ,а обратана даже съм надиета
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nz moje da se napulnqva ot neq no se uvrejdat 4ervata zatova ne izpolzvaite
    Точно обратното - възстановява фунционалността на стомаха и червата.

Бирената мая съдържа много витамини, аминокиселини, минерали. Нормално е да ускорява метаболизма. Това че пълнеете не идва толкова от бирената мая, а от храните, които са ви част от дневното меню.

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Това че пълнеете не идва толкова от бирената мая, а от храните, които са ви част от дневното меню.
    И аз така мислех, че е. Разбрах, че мн се усилвал апетита, но аз не усещам такова нещо. Но понеже не съм особено запозната реших, че се пълнее от самите хапчета ....

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Просто ти отваря апетита, и зависи дали имаш бърз или бавен метаболизъм, ако е бърз не мисля, че е проблем, но ако е бавен и ядеш повече, ще качиш лично аз нямам проблеми защото качвам много трудно

добре...искам само да попитам,понеже аз използвам бирената мая за пречистване на организма и премахване на акнето...пия я от 2 седмици и искам да знам как точно протича ефекта и спрямо акнето?имам предвид ,първо засилва пъпките за определено време в което прочиства организма и след това се махат като това става в рамките от 1-3 месеца? или какво?...моля някой който е имал проблем с акнето и го е премахнал благодарение на бирената мая ,или просто го е намалил значително...нека пише...много благодаря

Град
    Враца
    Ами аз пия бирена мая но от съвсем скоро и до сега не е дало особен резултат.Аптекарката ми каза че повечето жени избягват да я пият защото оказвало влияние върху теглото. Аз междодругото точно за това я пия но каза че доста помага за ноктите пъпките и косата.Предполагам щом таблетките са за това няма как да не дадът резултат.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    БРАВО ВЕ ТЕМА ОТ 2007

От бирената мая не се качват кг, повишава ти се апетита и от там идва кг.
    n00bs

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    БРАВО ВЕ ТЕМА ОТ 2007

От бирената мая не се качват кг, повишава ти се апетита и от там идва кг.
    В бирената мая има мазнини,въглехидрати и белтъчини това са хранителни добавки от които се напънява
    А отделно имаш апетит и поцял ден се тъпчеш...

Аз си купих бирена мая , дано при мен има ефект .Но четох и за Геритамин Нео и се зарибих и него да си купя .Лошо ли ще е ако ги пия и двете

И аз пих преди месец в смисъл изпих една опаковка от 125 хапчета, пъпките ми доста намаляха, не съм качвала килца, и дори като казах на лекарката ми, че пия тя ми каза, че може да ми пораснат и циците, защото съдържа повече въглехидрати, но не вярвам и сега ще си купа още 1 опаковка и така..

Трета тема от 2007 за днес ..
    Направо вече имам чувсвото , че някои хора живеят , за да изкарват стари теми ..
    Нямаше логика,беше любов.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    Аз си купих бирена мая , дано при мен има ефект .Но четох и за Геритамин Нео и се зарибих и него да си купя .Лошо ли ще е ако ги пия и двете
    Мисля че може да се комбинира защото са обикновенни витамини и те действат повече когато в целия си състав.Ако това не помогне опитай Пчелно млечице-действа.

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Хора много е скъпа бирената мая. Аз на месец едва ли не трябва да давам по 15 лева за добра дневна доза, че да кача маса. Знаете ли нещо подобно на нея с което да се качва маса и да е по-изгодно като цена?
    Търсещ половинка .

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    какви 15 лева те бият у главата бе струва около 2-3 лева

Супер фен Аватара на pressiana
    От бирената мая ми стана по-лъскава косата. И ноктите ми спряха да се белят.

А също съм пила бирена мая, но не мисля че се пълнее от нея пък и не трябва да се прекалява пие се за не повече от месец, после почивка и пак може да се пие. Ако повечето го вземат за премахване на пъпките има и друг вариант- калций магнезий и цинк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си