- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
НА КОЛКО ГОДИНИ ПОЧНАХТЕ ДА НОСИТЕ СУТИЕН? И СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ САМО И САМО ДА СИ КАТО ДРУГИТЕ ТРЯБВА ДА СЛОЖИШ СУТИЕН, БЕЗ ДА ИМАШ КАКВО ДА СЛАГАШ ВЪТРЕ?
P.S. АЗ НЕ МИСЛЯ ТАКА
ако има такава тема, трийте тази
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т. от правилника![]()
![]()
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
az nosq ot kraq na 5 klas no zadaljitelno trqbva da ima kakvo da svoje6 v nego tova 4e drugite nosqt ne ozna4ava 4e i ti trqbva da nosi6 osobeno ako nqma6 ni6to
Май бях на 13.![]()
>>> House Music <<<
Май на 14-15, не помня. Чак тогава се наложи - беше неудобно иначе, особено като тичам.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
13.
12 и половина
ваканцията след шести клас т.е. 12 години...майка ми ме накара![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На 13![]()
na 13 ;] na4aloto na 7 klas nqma6e kak samo az da ne nosq sutien ot vs momi4eta v klasa , pak i ve4e mi trqbva6e nqma kak ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
еми не помня май в края на 7 клас бях.. на 14.. ама на мен попринцип гърдите не са ми кой знае колко големи.. за тва толко късно си сложих..еми честно казано предпочитам да почна да нося сутиен, когато наистина имам нужда от него.. а не само и само да се правя на "ДУПЕ" и да пълня сутиена с памук...![]()
![]()
не помня точно но 4 години има вечевече устарях и не помня.....
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az nosq ot 5-ti klas![]()
Ми на 13.Иначе преди това носих бюстие.
az puk bqh na 16g gurdite mi sa malki no si izpulvam sutiena i vse pak mislq che vse oshte ne sum za sutien no ... kato go nosq ne se pritesnqvam tolkova ...
Аз от 5 клас нося сутиен![]()
slagam samo v specialni slu4ai, ina4e ne nosq sutien, za6toto nqmam mnogo material za nego ... tai de kvo da sloja v nego
Ми на 13 като че ли сложих сутиен.И по дяволите,и до ден днешен мразя сутиени е така.А не съм плоска,даже съм си бая в другата крайност.И не мога без сутиен,странно изглежда все пак.Некво разпиляно...; D.Мразя си цицитеНеудобно ми е ебати със сутиен,все ми стяга,все убива нещо.Ква е тая свръхчувствителност към сутиени не знам O.o
И не ,връсниците ми изобщо не ме интересуваха.До последно си се стараех да не слагам сутиен,ама по едно време се наложи ;/Иначе както казах и до сега-мразя.Върна ли се от работа,махам го,даже често се мотая и навън така.
Сутиени-долу;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
бях 5 за 6 клас и още го помня тва майка ми се беше върнала от работа и носеше някакъв сутиен и ми каза хайде да го пробваш а аз взех да се тръшкамдотогава си ходих с боди(бюстие) и изобщо не исках да го слагам гонеше ме из целия апартамент докато накрая ме накара да го сложа
иначе си имах доста какво да слагам в него и сега като се сетя ми е смешно че някои препират да слагат сутиен като няма за какво да го носят а аз не исках макар да имах какво да сложа
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
na 13 ili be6e malko po-rano..abe na4aloto na 6,ee da zna4i na 12 i ne6to