- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-фрапиращата и гнусна гледка,която сте виждали?
Nai frapirashtoto za men e POSLEDNOTO NIVO
Ми един път си карах байка и един гъзар беше надул сигурно над 120 км/ч с някакъв си смешен мерцедес. за всеки случай беше много скъп и от страни идва една лада. Вътре с едно четеричлено циганско семейство. Те си бяха с предимство хората ама тоя се изнесе с 120 км на не много широка улица. Тоя мерцедес направо размаза ладата. Нищо не беше останала от нея. И четеримата цигани бяха просто... жестока гледка. На Едното дете главата му буквално беше размазана. На другото беше с пречупен гръбнак и с почти завъртяна на 360 градуса глава![]()
Жената беше също... в ужасно състояние и тя беше починала на място.
Мъжа бе с прерязан крак и плюеше кръв. Само след секунди и той почина...
Иначе пича още надругия ден беше...
Бе правосъдия кво да кажа![]()
е тва е най-гадното от всичките тука...Първоначално написано от Анонимко
за мене най-гадното беше...когато ми откраднаха колелото от балкона(на втория етаж съм и лесно може да се качи човек) сигурно са били двама...със запалка са прегорели въжетата от простира и са вързали колелото(което аз идиота не бях заключил) и го спуснали надолу...през тва време единия се е ИЗСРАЛ на балкона може би от страх да не ги види някой...и го беше покрил с изтривалката...и сутринта аз стъпвам там и се подхлъзнах и добре че се фанах за парапета че.........................................![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Най-гнусната гледка....а, да - един път си седях на спирката и по едно време, като се обърнах един циганин лъскаше зад мен; наистина беше отвратително. Добре, че в същия момент автобуса ми дойде, защото бях сама на проклетата спирка иии..щях да умра от страх;
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Най-бруталното нещо, което съм виждала е от сорта на тези клипчета, на които убиват тюленчета или делфини.. само дето деряха някакво животно.. беше ЖИВО(((
![]()
![]()
Адски мъчно ми стана, защото го обелиха живо.. в смисъл кожата и беше цялото в кръв и дишаше.. не можай да го догледам.. тя метълката в класа ми го гледаше и се кефеше.. бати коравосърдечното същество, а д не говорим за нещастниците, които мъчат животните така
(((
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Ужас. Това е отвратително.. Това за тюленчетата също.
![]()
Бляяя,тва,което го каза Уискас е наистина гадноооо деа...
То една жена се беше хвърлила и от моя блок иии аз исках да видя трупа.Е,трупа го нямаше,ама деба,кръвта си беше още там.
Ъъъ вървя си аз един път и виждам едно умряло коте.Подминава го.на следващия ден го виждам пак,но този пък имаше връвчица на врата и като се приближих видях,че очите му са изхвръкнали.Беше ужасно.
Веднъж една кола беше минала през главата на една котка.![]()
Ллелел ебаси кво им става на хората..да не е престижно вече да сереш посред бял ден в центъра на някой град?!Първоначално написано от SUGAR_F
А онова за онази "дебелата" пред НДК един мой приятел скейтър ми е разправял че го правела точно на средата..ебаси!!!![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Уфф, аз съм виждала в градинката на Св. Седмочисленици.Първоначално написано от Initial_D
![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
poslednoto koeto vidqh be6e edna 2 metrova hlebarka imam 4uvsstvoto 4e i krila imasherazmazana i ot neq te4e neshto... blqqqqqqqqqqk
![]()
![]()
![]()
![]()
Като видях едната картинка и вчета на работа докато бях и едно момиче и едно момче седнаха . И седяха 2 часа се натискаха и ние с шефката ги обсъждаме и тя вика "Тея са изядоха,ще ги целя с плодове вече" (на бара има плодове) . След малко се преместиха в др част на заведението,където не се вижда от бара и дойдоха още 2ма техни приятели.По едно време отивам аз нататък да огледам и гледам си бъркат в гащитеПървоначално написано от Muse_of_Madness
Шефката накрая отиде и ги изгони най-учтиво ,ама беше бати гнусната гледка
![]()
еми карам си аз байка и по едно време гледам един голям санбернар (после ми казаха че това е най-злобното и голямо куче в квартала)
как гони някъв пес по улицата , обаче песа от страх се блъсна в един трафопост в края на улицата и санбернара го захапа и му откъсна задната част на тялото , а кучето остана живо с половин тяло и почна да лази![]()
I am what I am !!!
най фрапиращата и отвратителна гледка която съм виждал е `Death`Whore`![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как някви 10 годишни мръсни мангалчета се *тъъъъъъъът* в една умряла улица![]()
yuk !?!?!? az kato vidq takova neshto pishtq ... posledniq put sko4ih v edna priqtelka ot strahПървоначално написано от ATAKABG
takvoz i posmurtno ne ubivam
![]()
![]()
![]()
Добър опит,ма нещо не ти се получи.Първоначално написано от Анонимко
![]()
По темата-преди време,няколко години една голяма катастрофа при хотел Плиска![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Преди два дни бях на село при баба
и там тъкмо си събувам едната обувка, и скивам цялата ми пета в някаква гнусна червена слуз, а на крака ми виси някаква смазана буболечка...
![]()
Като го разгледах, беше кърлеж... Влязъл ми в обувката и съм го сплескала, а кръвта дето била в него се разплъоскала в обувката ми...
![]()
Щях да загина от гадост, честно... Колко съм се мила и дезинфекцирала не е истина...
![]()
Другата гардория- като бях на 12-13 някъде, настъпах една хлебарка с бос крак...Без да искам естествено... Никога няма да забравя как изхрущя и после изцвърча... Бррр...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Познавам едни идиоти, дет ги правеха същите неща (ама само двамата де) насред Борисова!Е поне гледаха да е тъмно де, не посред бял ден...и гледаха да е безлюдно..ма не се уреждаха често със спокойствие!Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Оставете децата да се обичат...имат нужди!
![]()
Иначе...виждала съм бая гадни неща...но последното гадно нещо, което ми се отпечата в сънанието и няколко пъти съм сънувала, беше едно коте на трамвайните релси...бях в Сухата река на доктор и гледам на трамвайната линия едно коте, цало целеничко и главата му беше разцепена на две!Явно трамвая е минал, докатое пресичалО!Ужасна смърт!
Миналата година във Варна...имаше голяма катастрофа с едни мотористи, май се бяха блъснали в некъф камион...Минавахме точно покрай катастрофата...единия пич беше починал и главата му беше до гумата на камиона, имаше кръв мозък...бее гадно!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Това, ако ми се случи...Първоначално написано от rosskata
![]()
![]()
![]()
Изпитвам нечовешки ужас от хлебарки и всякакви такива, пък това как пука като се настъпи или котката като ги сдъвче.. Аууууууу ужас...![]()
![]()
![]()
Мн мн мн мн си зле!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хм...ами яко гадорийки съм гледал... Преди време, на един купон, една приятелка беше зела некви работи дет се халюцинира от тях (май некви гъби бяха) и както си танцувахме тя излезе и се метна от балкона....от 10тия етаж - те го даваха и по новините..
Друго - С най-добрия ми приятел бяхме на една вила и като се прибирахме спряхме да пуснем по вода и той излезе на пътя и го смаза един джип...
Друго - с приятелката ми се прибирахме към 4 и чакахме такси на една спирка и както си седим по едно време дойдоха 2ма мангали и ми казаха аз да си ходя, а тя да сваля гащите и аз викам да се махат и те казаха "добре, поне дайте да гледаме" и ние само седим и ги гледаме умно и двамата си свалят гащите и почват да лъскат, а ние съвсем се стъписахме и ДОБРЕ че дойде едно такси и се качихме .... ужас беше
Друго - веднъж бях на рд и едни нещастници се бяха напили ама адски ного и както си вървим (те бяха в наща посока) и единия само спря и каза "ааа сере ми се " и си вали гащите и се изсра......
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Едното беше едно премазано от кола коте. Беше много гадно, защото очите му бяха изхвръкнали. Другото - бях в Южния парк (в София) със няколко съученици и бяхме застанали в една по тиха алейка, защото те искаха да пийнат бира. И точно бяха тръгнали да мятат шишета по едно дърво в жалки опити да го уцелят и се обръщаме и виждаме на 2 метра от нас един да лъска. Беше отвратително. И третото: Не знам дали знаете за моториста, който се размаза при село Долна Диканя. Те май го даваха и по новините. Е аз минах от там малко след като беше станала случката. Моториста го нямаше, но имаше кръв, а от мотора беше останало толкова малко, че не се знаеш дали е бил пистов или чопър. Ужас!
добре,мисля,че е време да се включа пълноценно:
- прерязан на три от мотриса човек
- труп на циганин, ударен със секира по главата
- ръфан от кучета труп на циганин, убит при свада и захвърлен на полето
- асистент по анатомия в Плевен, който целува запазена във формалин ръка на жена
- куче,тичащо из парка със забита пръчка в окото (няма друг такъв артериален поток)
и т.н.
макар да не ги приемам за толкова противни,казвам ви,аз имам тренинг