- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-фрапиращата и гнусна гледка,която сте виждали?
АХАХАХАХАХААХХААХАХХАХАХА Х!Първоначално написано от quench
![]()
съжалявам, ама не мога да се сдържа!Куче с пръчка в окото!ужъс.....(за по-лесно си го представете като анимационен герой хъхъх)
не знам що, кучетата не ме разчустват!Премазано коте мноу гадно...ама един ден си вървяхме със скъпите ми съученици и видяхме трупче на малко кученце..не знам защо аз просто казах 'Хора, вижте труп!" а те казаха "Ти си ужасна!"О.о
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
добре де,когато съм ги срещал първите 2 гадорийки,бях много малък и макар споменът за тях да ми е ясен,тогава не съм имал знанията за това каква реакция да си сформирам. И до ден днешен не се стъписвам от подобни гледки,кво да правя?!
Човешки мозък ... .
ама... не е чак толкова зле. Някои повръщаха. Аз не..
И междудругото, няма нищо по-вкусно от мозък!!! Сварен и после запържен с масълце.. ех, ех..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз искрено се възхитих, не беше шега.Първоначално написано от quench
Иначе най-гадната гледка за която се сещам е едно куче от квартала, което има нещо като тумор. Всъщност не знам дали е точно това, но има едно образование на врата голямо колкото самата му глава и виси много брутално все едно има окачена торба на главата. Много е грозно, но не мога да го опиша с думи - просто трябва да се види.