- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-фрапиращата и гнусна гледка,която сте виждали?
ммм темата си я бива!
Моята случка:
Преди 2 години и малко си стоиме аз брат ми и двама френдове на пейките пред НДК-то зад скейтърите където са сега.Та стоиме си ние и беше събота късен следобед и яко хора по алеите..по едно време минава един пенсионер който продава семки..и разбира се ние налазваме ...купуваме си 4мата тиквени семки.Брат ми и френдовете си чоплят като некви селтаци пред пейката на плочките..а аз културния се обърнах да плюя зад пейката.Повярвайте ми този път културата ми излезе прескъпо...та седим и си чоплим и си зяпам паркчето зад нас обаче нали съм седнал и почти нищо не скивам защото е леко хълмисто...и по едно време минават момиче и момче хванати за ръка и гледат в паркчето и момчето се изцепва "Аааа тоя сере!"
Ние 4мата се стъписахме и веднага да скиваме кво става...ебати гнусната гледка некъв тамън се беше изсрал и с омазания си задник към нас ..на нас направо ни се отяде..веднага се изнесохме и както си вървим по-надолу се оказва че там си смърди от бая време но хората си стояха по пейките...ебаси!!! направо ми става лошо като се сетя!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.