.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Wrong_way
    Guest

i do moita glava stigna....

zna4i s momi4eto mi sme ot godina nqkude...vsi4ko do sega si e bilo super....i sexa i toi..no tfa koeto me trevoji e 4e mn marzeliv sex primi. Mn sme zaeti i dvama.. sq ni predstoqt kandidatstudentski izpiti i kogato ostanem na same..tfa e za super malko...i taka da sexa....az vinagi si svuur6vam nali... ama pri neq ne6tata ne vinagi se polu4avat..kofti mi e 4e ostavam momi4eto si nezadovoleno v poe4eto slu4ai..znam 4e trqbva da uduljim liubovnata igra i t.n. no... tfa natovareno ejednevie..puk i ssega ne se vijdame osobeno 4esto..ne iskam vruzkata ni da zamine po dqvolte mn si q obi4kam i super mn durja na neq... i razbralite me pogre6no ne mi e tolkova zaradi sexa a kolkoto zaradi tfa kak moga i dostavq po golqmo udovolstvie v slu4aite 4e tq ne dostigne do orgazum... blagodarq vi predvaritelno ;]]

Щом в момента ви е прекалено напрегнато и натоварено - починете си малко.Не е задължително да правите секс. Просто се насладете на малкото време ,което прекарвате заедно

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Предполагам, че след като напрежението отмине нещата ще се оправят. Не е задъжително да правите секс всеки път като се видите, ако не ви се прави.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Оставяй я тя дя води нещата и да ти показва какво иска и как го иска. Опитай се да я "чувстваш". Тя още не е опознала тялото си, помагай и да го направи. А когато си отделите време за секс, нека да е само за това! Не набързо и между другото! При жените нещата не се свеждат само до физиология, трябва им да чувстват с разума.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Наблегни на оралния секс. Нали казваш, че не ти е важно да топнеш чушката? Вместо да го правиш, достави и удоволствие
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе моят пич може точно за 10 минути да ме доведе да такъв оргазъм, че да ми пищят ушите с часове после. Орална любов му е майката и търкане на клиторчето й. И заетодтта не е оправдание да не задоволиш половинката си. гаджето ми учи и работи, едва намира време да се видим, ама когато стане въпрос за секс не ме оставя незадоволена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си