.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Varna

Според вас

Според вас ако едно момиче си легне с момче което познава от скоро, например при дадена ситуация (купон, алкохол и т.н.) която им предпоставя възможност и определено не са на 13 години т.е. от 17 на горе... курва ли е в очите ви...
    Лубопитно ми е... Според мен не е, а според вас?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    НЕ!защо трябва да е ?
    А той какво е ? Курвар?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    НЕ!защо трябва да е ?
    А той какво е ? Курвар?
    След подобни ситуации често съм чувал реплики от устата на момичета предимно...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    НЕ!защо трябва да е ?
    А той какво е ? Курвар?
    След подобни ситуации често съм чувал реплики от устата на момичета предимно...
    Дам,то зависи...
    Въпреки че и аз съм я чувала тая реплика от момичета,които също са го правили-преди или след самото изказване -Всеки обича да се показва с високи морални ценности,но като му опре до кокъла не мисли кой знае колко...
    Ако е момиче което,не си ляга със всеки срещнат,а простой и се е случило дфа се отпусне в дадена вечер,да прави секс с непознато момче..не е курва.Това че иска да си достави удоволствие я прави курва?хах..
    Ами ако тя е курва и момчето е долен курвар - аз си го казах-защо трябва да има разлика?!......... НЯМА!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Ние хората имаме лошия навик да се бъркаме в живота на хората и да ги съдим за постъпките им. А това не трябва да е така. Всеки има личен живот, който живее както иска. Това често се забравя и за това съществуват епитети като "курва". Щом това момиче е намерило за най-подходящо да легне с въпросното момче, за да му покаже, че го харесва нейна си работа. Аз лично подкрепям постъпката
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    Dance Department
    Не не мисля, че е курва или нещо подобно според мен е нормално. Ако дваматата са се харесали преди тва .... къв е проблема Така че НЕ

Мега фен
    Ако И е навик, е курва. Иначе сексът за една нощ не е нещо лошо, но трябва да се подбере партньора.

Ако това се случва често е логично да я нарекат к*рва. Лично аз не съм привърженичка на такъв секс, но всеки има право сам да избира какво да прави. И не сме ние тези, които ще я съдим.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Not In Here :)
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Щом това момиче е намерило за най-подходящо да легне с въпросното момче, за да му покаже, че го харесва нейна си работа. Аз лично подкрепям постъпката
    И аз подкрепям - още повече че във въпроса се споменава че се познават въпросните двама.. така че...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми не, не може да се нарече курва. Но ако е легнала с него под влиянието на алкохол, както ти споменаваш е глупава.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако това се случва често е логично да я нарекат к*рва. Лично аз не съм привърженичка на такъв секс, но всеки има право сам да избира какво да прави. И не сме ние тези, които ще я съдим.

Съгласна съм! Ако е минала вси4ки присъства6ти на купона и спи и с теб, еми да, курва е. Но ако не е такъв слу4ая, явно искрите са били силни, алкохола пове4е, важно да не е навик! Ина4е и аз не съм "ЗА" секса за една но6т/един купон!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си