.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108
    Град
    В КЪЩИ

ZA POBEDITELQ VAV VIP BROTHER

Hrisina li spored vas trqbva6e da spe4eli?
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

hah ami az nqmam ni6to protiv neq-struva mi se simpati4na. moje bi naistina ne e VIP, no se vidq kakav e balgarskiq elit. po-dobre hristina ot mangal-pederast ili nekva isteri4na darta pa4avra, izjivqva6ta se kato 15 godi6na!
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не. Деси. Ама е нагласено.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Пловдив
    Не следях особено много предването,но не мисля,че истинския победител е Христина.Искам да отбележа,че не слушам чалга,но според мен Десислава трябваше да вземе парите.Здравко и Христина защо направо не сложат една камера в дома им и да ги гледаме денонощно.Според мен вота е нагласен,защото има много чалгари,които биха предпочели ДесиСлава пред някоя,която не е чак толкова Вип.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Град
    В КЪЩИ
    Според ме не може да влезе там , за да се ожени и на края да победи Десислава , Катето , Маги, Китаеца и т.н. Освен това се видя пред цяла България , че непрекъснато мрънка на Здравко

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Христина е добра като човек(пона това, което показаха), но не е ВИП. Всички бяха много повече ВИП, дори малко известните в къщата. Тя уж влезе да сватбата...Нагласено е, сигурна съм. Сега медиите ще гръмнат.
    За Деси Слава много хора са гласували, не само феновете й, не само тея, които харесват чалга, но и тези, които разбраха, че тя е много чувствителен, талантлив и артистичен човек.

Мега фен
    Христина /ако оставим настрана това, че обича онова лайно Здравко/ ме кефи. Вярно е, че не е ВИП, но защо тогава са я сложили там? Здравко да не би да е? А Тишо? А Китаеца? Да не говорим, че тъпата Катерина Евро, която е пълна селянка не защото живее на село и по цял ден сади домати, а защото държането И е селско, дори маниерът И на говорене.

От ДесиСлава и Христина предпочитам Христина определено. ДесиСлава има прекрасен глас, но до там.

Град
    В КЪЩИ
    А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ ОСТАВИ И ЗА СЕКУНДА ЗДРАВКО НА МИРА? (не, че той е цвете ама все пак Хриси прекали)
    АКО НАИСТИНА ОБИЧА ЗДРАВКО, ТОГАВА ДА МУ ИМА ДОВРИЕ , А НЕ ДА МУ ВЪРВИ СЛЕД ЗАДНИКА ВИНАГИ.

Супер фен Аватара на _donna_
    @`Death`Whore`,Катето Евро може да е селянка ама е Катето Евро...цепиш?!щото половината от видните български личности,независимо от коя епоха,са били със селски МАНИЕР НА ГОВОРЕНЕ..

Мега фен
    Не е само до маниера. Окей, много велики хора го имат, но те имат акъл в главата си и не се държат толкова просташки. И ми е все едно, че е участвала в няколко филма, не е Невена Коканова например, нали?

А Христина да има доверие на тази курва Здравко? Няма начин. Но е вярно и че тя си го е избрала, след като знае какъв е.

gledah go super-rqdko , kato nqmashe kvo da pravq i mislq 4e tq trqbvashe.
    Stiga e pe4elila 4algata?
    Nari4aha q vsi4ki typa , selqnta , glypa4ka i gi pobedi vsi4kite
    Lina , ako ti se ojenish predi sedmica , gledash po cql den deteto a muja ti ti4a da gleda na nqkakva kurva cicite , koqto gi pokazva omishleno, nqmashe li i ti da se vuzmotish?
    Pyk i tq beshe po-krasiva ot tova laino desislava.
    a 4i4ka Kalin beshe li vip? ili onaq petq blabla ili rosica ili onazi s dulgata kudrava kosa ?
    180- бан на профил 2 т.

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не мога да се съглася, че Тишо и Китаеца са на едно ниво с Христина. Китаеца е известен, не толквоа колкото Азис и Деси, но е ..Отдавна е обсъждан в медиите, някъде го бяха номинирали за известна личност с най - хубаво тяло...Абе искам да кажа, че си е малко или много ВИП. Тишо....Той не е, но поне е малко по - известен от Христина. Всички очаквах да спечелят, не и тя...Колкото до Деси, има страхотен глас, но и хубаво излъчване.

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Не мога да се съглася, че Тишо и Китаеца са на едно ниво с Христина. Китаеца е известен, не толквоа колкото Азис и Деси, но е ..Отдавна е обсъждан в медиите, някъде го бяха номинирали за известна личност с най - хубаво тяло...Абе искам да кажа, че си е малко или много ВИП. Тишо....Той не е, но поне е малко по - известен от Христина. Всички очаквах да спечелят, не и тя...Колкото до Деси, има страхотен глас, но и хубаво излъчване.
    desislava e krasiva , kakto kazvashe edin poznat "po selsko prostashki na4in".
    180- бан на профил 2 т.

Мега фен
    Осъзнай се! ВИП си, ако хора, които не четат постоянно списания и не гледат подобни предавания, те знаят. Е, аз не съм го знаела преди аферата му с АЗИС, значи не е ВИП. Не мисля, че ако някаква номинация за конкурс те прави ВИП.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ухх на мен тазни Христина ми беше ужасно антипатична. Това за мен е пример каква НЕ трябва да бъде една жена. Нито характер, нито визия, нито държание, нищо не ми хареса в нея. Беше и неверяотно злобна и завислива. Другото което е - Не е ВИП.
    Аз лично бях за някой от онази групичка - Деси, Катето, Маги, пък дори и Китаеца.
    Е, както каза публиката вчера "Мафия...Мафия..."
    Не мисля, че чак толкова хора са гласували за това ограничено девойче, но знам ли..?

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Осъзнай се! ВИП си, ако хора, които не четат постоянно списания и не гледат подобни предавания, те знаят. Е, аз не съм го знаела преди аферата му с АЗИС, значи не е ВИП. Не мисля, че ако някаква номинация за конкурс те прави ВИП.
    Осъзнавам се! Да, стана известен с аферата с Азис, но тази афера е публично достояние месеци преди ВИП-а. Това направи Китаеца познат за доста хора...Да, не всички го знаят, ама повече хора го знаеха, отколкото Христина.

Мега фен
    Да, ДесиСлава не е ограничена...

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не е добре примерно с географията, но е много страстна натура(това,което показаха), пее перфектно, има талант. Един път се опита да пее оперно пеене, дори не е ходила на уроци по такова, а опитът беше сполучлив. Искам да кажа, че е изключително надарена и артистична. Това уважавам в нея. Има и присъствие на сцената.

Мега фен
    Не казах "образована", а "ограничена". Талантът И е неоспорим. Аз преди 1 месец също правех доста успешни опити да пея опера, макар и гласът ми да падаше за немного време, бтв

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    gledah go super-rqdko , kato nqmashe kvo da pravq i mislq 4e tq trqbvashe.
    Stiga e pe4elila 4algata?
    Nari4aha q vsi4ki typa , selqnta , glypa4ka i gi pobedi vsi4kite
    Защото така я наричаха всички и бяха против нея и имено за това спечели. Хората са отчаяни от ВИП-овете в БГ...

Много се учудих сега като видях кой е пречелил... до сега все са печелили ревльовци...

Град
    В КЪЩИ
    Хриси не ревеше, ама честно казано ако ревеше щеше да е по-добре. непрекъснато мрънка за нещо и да же се опитва да подръжава на Деси, за да бъде забелязана. А ако е истинска майка няма да си вкара детето в тая къща.
    ТЯ ЩО НЕ ВКАРА И РОДИТЕЛИТЕ СИ< ТАКА ДЕ... ДА СЕ СЪБЕРЕ РОДАТА

Деси беше победителка не може за 2 мин да се обърнат така резултатите!!!! И нестига това ми Здравко нали спечели ся и жена му ми те догодина ще вкарат и дащеря си и тя да спечели...направо беше смешно всички скандират Деси,а печели тая дет никой не я познаваше!!! И защо не я искараха пред хората да видят колко я обича народа и забялзахте ли,че Здравко не се зарадва...щото всичко е било нагласено и той е знаел!!!
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Град
    София
    И двете са прости пачи.
    Всъщност всички в тоя брадър бяха такива...
    така ,че все едно кой спечелил...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Христина /ако оставим настрана това, че обича онова лайно Здравко/ ме кефи. Вярно е, че не е ВИП, но защо тогава са я сложили там? Здравко да не би да е? А Тишо? А Китаеца? Да не говорим, че тъпата Катерина Евро, която е пълна селянка не защото живее на село и по цял ден сади домати, а защото държането И е селско, дори маниерът И на говорене.

От ДесиСлава и Христина предпочитам Христина определено. ДесиСлава има прекрасен глас, но до там.
    Напълно съм съгласна с теб.Деси Слава като има глас да ходи в Стар Академи и други тем подобни.Аз друго освен да си показва задните части по телевизията и накрая като дойде финала да сготви едно тамм ядене друго не видях.И както казах вече Христина е на светлинни години от Деси Слава по интелект.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Страшно нагласена работа, чак дразни окото. Нова ТВ се издъниха супер яко този път
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си