- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA POBEDITELQ VAV VIP BROTHER
Защо Деси да ходи в Стар АкадемиТам ходят неизвестни хора, за да показват певческите си данни и да им помогнат да ги развият. Деси е известна и е нормално да ходи във Вип Брадър. Обаче Христина не е известна и не е много редно да ПЕЧЕЛИ това реалити. Мое мнение. Иначе не е лоша.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Христина за мен е една глупачка.Да търпи така един мъж да й изневерява и тя да се оправдава с думите "всеки мъж изневерява" е доста тъпо.Но естествено си е направила сметката за хотелчетата и бизнеса на Здравко, който е айде да не казвам какъв.А и към някои от по-горните постове-Деси Слава няма как да ходи в Стар Академи, защото тя се е доказала певица, а не изгряващ талант.
Поведението на Деси Слава не се е харесало и за това хората са гласували уж за Христина.Гласували са за нея, защото я съжаляват, че Здравко се отнася така с нея, че се грижи за детето, което е и нейно задължение като майка.Четирима човека вътре в къщата не бяха никакви випове.На мен малко ми се вярва Деси Слава да е съблазнявала Здравко, но една ревнива женица това ще си помисли.
Не знам какъв рейтинг ще имат след тая издънка.Първоначално написано от Communist
![]()
Абсолютно никой не беше достоен да спечели...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не исках тя да спечели.Бях за Калин.
Още от самото начало най-антипатичния човек за мен беше Христина.Как може да спечели.....![]()
Знаех, че е нагласено, но като се заплеснеш да го гледаш и накрая те е яд.
Аз бях за ДесиСлава или за Катето Евро...![]()
Ама спечели таянагласена работа...миналия път Здравко, са жена му
![]()
![]()
![]()
Ми честно казано аз се колебаех доста между Деси и Маги...И двете ми харесваха като личности.Като изгониха Маги естествено останах за Деси. Христина спечели нечестно. Аз лично не видях едно добро качество в нея, с което да бъде харесана от хората. Супер ревнива,злобна,завистлива.. .Добра майка ли? Че коя добра майка ще си вкара малкото детенце в тая къща дето няма никакви подходящи условия за отглеждането му, да диша цигарен дим и да слуша простотиите на големите? Другото което е - почти всяка вечер трябваше да им гледами скандалите със Здравко кой да го гледа това дете. Ми в крайна сметка като не можете да се разберете за кво изобщо сте го вкарали там само да се мъчи?Една реплика на Христина, която ми е безумно смешна: "Тя се съблича за тебе ама ти не го разбираш" /става дума за Деси/
Е Деси Слава е една от най-добрите фолк икони, има си предостатъно фенове и внимание - умряла е да се съблича за тая мижитурка Здравко, който честно казано не смятам за чак толкова хубав, че всички да му се лепят... Според мен Десито беше искрена и се показа такава каквато е всъщност. Иначе всичко е било нагласено предварително явно заради роднинските връзки на Здравко с продуцентите...А да не говориме за въпросите, които всичките до 1 стигат до един и същ отговор:
Защо когато всички се бяха събрали Христина беше полу-гола в банята, а не при останалите? От къде ще знае кога ще има живо включване и изгонен?
Защо събуди детето едво когато останаха само двете с Деси, а не по-рано? От къде е била сигурна, че ще остане на финал?
Защо когато обявиха победителят, още преди Ники Кънчев да каже, че близките й ще я посрещнат вътре в, Здравко хукна към къщата?
Защо през цялото време беше адски спокойна дори когато й съобщиха, че печели?
Защо не я поканиха в студиото веднага да я аплодира публиката, която уж я е "избрала" ами замазаха положениет с посрещането вътре, за да могат да подменят истинската публика с техни хора ?
Отговорът е един - ВСИЧКО Е УРЕДЕНО!!!
Едно голямо ЕВАЛА на останалите ВИПове, които напуснаха студиото в знак на протест...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не,трябваше да е Десислава.
вапросът е само един не са 10 .. чувате името Десислава някаде - всеки може да каже коя е всеки я знае , чувате името Христина и гледате тъпо ..
Десислава и Азис бяха номинирани за конспирация при гласуване, Здравко и Христина савсем спокойно си шушнеха в спаляната всеки следващт техен ход
Вип Брадър потроши толкова много пари за сватбата на двамата, особено фактът че цялата рокля на Христина е в камани на Сваровски , както и на детето и. Тва са потрошени пари на вятъра,откъде мислите те ще си ги избият ? всеки може да се досети
Репликите на Здравко и Христина в един разговор,който не беше излъчен (хората който са го гледали нон стоп сиг. са го видяли)
Христина : " Здравко чи то не си заслужава за някакви си 100 000 лева да играем"
Здравко "100 000 хиляди .. ама сигурни"![]()
В краина сметка всеки би се досетил че цялата работа е нагласена ,а ако не го направи то е голям идиотДоста голям късмет е ,че 1во Здравко печели БИГ БРАДЪР а след това съпругата му,станала му такава в шоуто печели ВИП БРАДЪР .
Защо Здравко предложи брак на Христина точно там ? Че 2 години каде спа ?! и какъв ВИП е Христина ?! Известната чаровна сескапилна жена с професия и домакиня срещу на никому неизвестната Христина от село Приморско,която е толкова малумна че да влезне с детето си , се едно малко брадъри бяха с деца падащи в басейни или раждащи се там .. и кво ? айде секи вип да си доведе родата .. за по лесно айде моля ви се .. незнам за друго но рейтинга на тва предаване ще падне и то значително![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Изключително съм доволен, че спечели Христина. Може да не я харесвам кой знае колко, но в сравнение с Десислава е супер. При наличието на над 50% неВип персони не виждам какъв е тоя смешен аргумент, че видите ли как може да спечели Христина, като не била Вип. Това беше Вип Биг Брадър и невиповете (като Маги, Тишо, Китаеца, Роси, Данов, Калин, Петя и т.н.) имаха равни шансове с пишман звездите ни, така че не виждам нищо нередно в победата на Христина. Макар да не пращам смс-и ще използвам рефрена от една реклама - 1 смс - лев и двайсе, да гледаш финала на Вип Биг Брадър - 3 часа и половина загубено време, да видиш физиономията на победената чалгарка и реакцията на смешните "Випове" - безценно!
П.С.> Преди някой да вземе да ми спори кои били и кои не били випове, да вземе първо да ми каже критериите си за випове, защото във форума на Биг Брадър като попитам за техните критерии и се посират. Само 1-2 се осмелиха да ги напишат, и дори според техните критерии не можаха да изкарат и 50% от участниците Вип, което доказва тезата ми, че това беше Вип Биг Брадър и всички имаха равни шансове и е смешно да се говори, че Христина не бивало да победи, защото не била Вип.![]()
Левски шампион але але!
GoLdEn`GirL, има доста логика в това, което казваш.А пък и не ми се вярва половината от хората да са гласували за Христина, а не за Деси Слава.
Когато гонят някой ги викат всички заедно, защо е била в банята не знам, но всеки знае, когато ще се гони някой, просто защото Биг Брадър ги вика да се съберат в хола.Защо събуди детето едво когато останаха само двете с Деси, а не по-рано? От къде е била сигурна, че ще остане на финал?
Защо когато обявиха победителят, още преди Ники Кънчев да каже, че близките й ще я посрещнат вътре в, Здравко хукна към къщата?
Защо през цялото време беше адски спокойна дори когато й съобщиха, че печели?
Защо не я поканиха в студиото веднага да я аплодира публиката, която уж я е "избрала" ами замазаха положениет с посрещането вътре, за да могат да подменят истинската публика с техни хора ?
Защо да буди детето, че не се сещам? После има 2 минути да напусне къщата, буди детето и заминава, какво странно има?
Здравко "хукна" към Къщата, след като обявиха победителя, това се видя ясно в живото предаване, след изнасянето на част от "Виповете" и Здравко се изнесе, даже си помислих, че и той бойкотира.
Не беше спокойна, а шокирана, което е повече от нормално, предвид ореола, който бяха изградили на Десислава и едва ли е очаквала, че ще я победи. А как да реагира, като разбра, че печели? Да се радва пред лицето на Десислава ли? Тогава пък щяхте да я обвините, че е злобарка и тем подобни.
Не я пуснаха при публиката в началото, защото беше пълно с топ-идиоти, подкрепящи Еврото и Десислава (те им показаха агитките - бяха половината народ). Здравко също можеше да докара агитка за Христина, защо не го е направил си е негова работа. От друга страна, публиката там е платена и прави това, което й се каже.
Това са мойте отговори на тези въпроси. Аз също не мога да кажа, че харесвам Христина, но определено не е толкова черна, колкото се опитват да я изкарат.![]()
Левски шампион але але!
Не си падам по поп-фолка , но бих предпочел Десислава да спечели ,защото:
1- За разлика от своята колежка от миналия VIP Райна , тя е направо с класи над нея.
2- За първи път да придобия някакво по - добро виждане за някоя поп-фолк певица изключвайки визията.
3 - Абе ,защо не вземата да вкарат в следващите сезони на ББ майката, таткото, лелята ,чичото .... , а след 17-18 години и детето му та всички да спечелят по 100 хиляди и да си седнат на гъза.
Всичко беше нагласено както винаги става във България , какво да говорим повече.
Нямам нищо против Христина.
Спрете да гледате тези нагласени бози! Протест срещу Нова ТВ! Не им гледайте бозите.
Аз ще дам друго решение за победата просто чалгата загуби не че някой е Вип или не то вип в БГ са 10 човека на кръст и ние или не ги знаем или те никога няма да влезнат в такова предаване... защото да си вип незначи да си известен а да си много работи в едно.
А доколкто селяни и не неможе хора като К.Евро Деси и Незнам си кой които народа ги е направил известни да говорят така и да се даржат така затова и загубиха защото дори феновете на десислава са прости и нормални хора а не някакви който се мислят за много печени и гледат от високо![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Детето беше голо! Как за не 2, а 1 минута имаха-как за 1 минута ше го облече и ше го оправи? Плюс това тя трябваше да се е оправила /а също и детето/ заедно с другите както е редно и нормално. И изобщо не беше шокирана-супер спокойна беше, просто си го знаеше.Още преди другите ВИПове да станат и да си тръгнат (за което пак казвам ЕВАЛА) Здравко стана и тръгна към къщата. Ники Кънчев още не беше обявил, че близките й ще влизат вътре.А защо трябваше да влизат вътре? Защо не я изкараха пред всички да чуе колко я "подкрепят" ??? Вкараха близките й вътре, за да може да сменят публиката, защото беше ПЪЛНО с фенове на Деси Слава, което показва, че вота е бил манипулиран тъй като не може всички да скандират "Деси! Деси!" и да победи Христина. Другите ВИПове колко са такива си е тяхна работа. Може и те да не са много свет, но сравнение с Христина са много повече. "Щяхте да я изкарате злобарка" - че тя си е такава, злобна и завистлива няма какво да я изкарваме ние.Първоначално написано от air_J
ПП Сега се сетих и за друго нещо - защо Ники Кънчев не я покани да седне и да й зададе няколко въпроса като на всички останали? - Защото се усети какъв гаф стана... А защо Христинка не каза поне едно "Благодаря" на "феновете" си ? - Защото такива няма
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
А ама то свършило ли вече![]()
Толкова ви е яд,че не е спечелила оная/айде ще си замълча каква е/ ,не искате да приеме и почвате,че е било нагласено..тцтцт![]()
това и оставаше...Здравко спечели ББ, сега Христина спечели ВИП...остана малкото им момиченце да спечели някой брадър и ще е върха...![]()
![]()
Kids BrotherПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
![]()
Хах, щом така мислиш - твоя воля. А реакцията на "Виповете" беше най-малкото жалка. Победи ги един от тези, които ги правят това, което си мислят че са и тея се посраха от яд и злоба, че и бойкотират. Смях и пародия.![]()
Левски шампион але але!
Много се иэленадах,когато раэбрах,че тя е победилката.Аэ си мислех,че ще бъде Десислава.Ами тия хора се напълниха с пари-първо Эдравко,после-тя.Ами нэ според мен тя не трябваше да бъде победилката,но хората иэбраха нея..
Не смятам, че е било в знак на злоба. По-скоро в знак на протест срещу несправедливостта. В крайна сметка продуцентите ги унижиха по тоя начин, защото целият рейтинг го правехо именно ВИПовете.Надали някой иска да гледа скандалите на Здравко и жена му.
Ами аз лично не искам да гледам з*****а на Деси СлаваПървоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()