- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA POBEDITELQ VAV VIP BROTHER
Много се радвам, че тя спечели и им свали малкото тъпото самочувствиеХахаххах Деси щеше да се разплаче още малко. За първи път вторият не поздрави първият, е поздравия след 3 минути, когато се осъзна, че трябва да играе пак ролята на добричката Деси
Деси не е лоша, ама самочувствието й е без покритие![]()
Аз пък изобщо не харесвам Десислава!Поведението и изобщо не съотвестваше на това отвън(не говоря за тва дето го пише по жълтата преса щот не я чета).Пък там като правеше ония курвенски изпънения и после вика "Това е истинската Десислава.Това съм аз.".Пък после аз съм нз си каква и т.н.А когато казаха че Христина печели,някой все едно беше цапнал Деса с мокър палцал.Попринцип ако си поне малко интелигентен ще кажеш браво,честито веднага,а не като ти кажат да излизаш.Според мен точно пък на Десислава са и обащели да спечели,щото беше повече от очевидно,че тя е сигурна че ще спечели.Плюс тва четах във 24 часа едно интервю с ПР-ката,където се казваше,че "когато Десислава спечели 100 000-те хиляди ще издаде албум в Испания".Кво ще си помисла всеки нормален човек-еми то на нея явно и е обещано че ще спечели.А пък тва ще Христина не била ВИП - ми че то 4 от всички съквъртиранти бяха випове истински при тва!!!!!
Поне е хубав, а скандалите са грозна и смешна картинка...Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
кат не искаш да го гледаш смени каналаПървоначално написано от Under_my_skin
кфо ме грее мене че не искаш? колкото до другото не стаа вапрос за тфа кои харесва деси и кои не а кои е ВИП и кои не ! и дали победата е била честна и реална сори ама ако си мислите че оная приморска селяндурка има повече фенове от фолкпевицата Десислава сте ЕБАТи идиотите !
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Деси се разплака така или иначе от вълнение...Никой не Ви задължава да й гледате задника. Поне има какво да показваКолкото до самочувствието - аз не съм я видяла нито 1 път да се надува за нещо
Държеше се съвсем нормално.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Щом не си забелязала явно си е постигнала целта... Абе хора, многоповърхносто гледате това предаване. То не че е създадено за друго, де, но ....
Това е така. Много добро, чувствително и лъчеразно момиче. Вярно е, че не знае столиците и т.н не я прави недостоен човек...Първоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
Xristina e 10 pati po-gotina ot Desilava s krivia nos izrosenata kosa i izkustvenite gardi.
opredeleno bqh za hristina.. kva li ne q nari4aha ama nakraq bi ne samo kateto mi i desi .. a a ko be6e spee4elila desi nz de shtqh da se zavra.. 2ri sezon pak 4alga da spe4eli basi gadnoto![]()
![]()
Да, радвам се, че точно тя спечели и разказа играта на "Виповете". В последните дни много ме дразниха със самочувствието си до небето, което според мен нямаше никакво покритие. Десислава показа колко и е интелигентността...столици е трябва да се знаят поне от обща култура - и това са, хората, които представят България, нали за Звезди..Христина се държа напълно нормално. Хареса ми това, че не се оставяше да я злепоставят и да я обиждат, след като не е звезда, а им показа, че може да е достойна за наградата.
В крайна сметка се оказа, че в България няма звезди, щом едно обикновено момиче, което нито играе във филми, нито пее по телевизията, спечели играта за вип персони.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хайде на бас, че и много хора от тук не ги знаят столиците!
Странно защо в България, като някой с труд е успял да се издигне винаги го плюят.
Ами като е нагласено естествено, че "ще им разкаже играта"...Първоначално написано от In4iTu_
![]()
Здравко - педераса какъв ВИП е, като стана победител в далечната 2004 година? Никой не го помнеше. Катето Евро също лежи на стари лаври, но Десислава миналата година имаше албум.
кво като не е вип Хрисито е умна и красива жена кво като хората не е знаят една кокошка като Десислава ли да спечели дето 2 изречения не може да върже и казва,че Австралия има столица и после тъпака Азис и другите се изнесоха като чувал с картофи той гей не6тастен кво се прави![]()
Христина е тъпа пача, жена без воля и пионка на лайнара Здравко.
Първоначално написано от фенка на Христина
Тя Австралия си има столица.
![]()
Сидни
![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
ОДрежи си ръката!Първоначално написано от LiCk|It_OfF
![]()
Левски шампион але але!
Леле как може една селска простакеса, приличаща на Пеньо да спечели. И въобще не е жена от народа. Тя е съпруга на хотелиер - богаташ, докато народа не всеки си има хотел.
Първоначално написано от LiCk|It_OfF
да не би сидни да е столицата на австралия ?
всеки път научавам нещо ново от тоя форум..
ТАЯ ХРИСТИНА ЗАЩО НЕ ВКАРА И МАЙКА СИ , И БАЩА СИ ЦЯЛАТА РОДА ДА СЕ СЪБЕРЕ ТАМ ДА ГИ ВИ ДИМ КАКВИ СА СЕЛЯНИ. ВЯРНО, ЧЕ И ТЯ СЕ Е ЯДОСВАЛА ЗАРАДИ ЗДРАВКО АМА ТВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТЯ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ!![]()
![]()
![]()
[/url]
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Пфф...те не знаят да пишат, остава столиците да знаят..Първоначално написано от OtherDimension
И все пак столицата е Канбера.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ама верно е.Първоначално написано от Анонимко
И аз казах, че мяза на Пеньо у сурата
и после го чух от още няколко и сега пак...
![]()
Може Христина да не е ВИП, но съгласете се, че щеше да е обидно за абсолютно всички гласували ако предаването беше спечелено от личност съобщила, че Манхатън е столицата на Австралия. То бива бива простотия ама чак толкова... все ми се струва, че да си ВИП означава да бъдеш за пример на другите, а лично аз определено не искам да се възхищавам на такива неграмотни хора. Браво, че поне този път простотията не спечели наградата.
Не..ВИП означава известен човек...Първоначално написано от Disorder
А иначе дам...този път злобата и завистта спечелиха..![]()