.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    emi nz koi to4no e trqbvlo da spe4eli, no ako ima6e nqkoi mlad i baq izstradal za godinite si tva be6e imenno Hrisi, tq e servitiorka ili e bila i znae kakvo e da se trudi6 i da gleda6 edno dete SAMA, taka 4e se radvam 4e tq vze parite i ne mislq 4e e naglaseno.
    няма любов

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    emi nz koi to4no e trqbvlo da spe4eli, no ako ima6e nqkoi mlad i baq izstradal za godinite si tva be6e imenno Hrisi, tq e servitiorka ili e bila i znae kakvo e da se trudi6 i da gleda6 edno dete SAMA, taka 4e se radvam 4e tq vze parite i ne mislq 4e e naglaseno.
    Горката сервитьорка....
    Да отиде в Биг Бр. като Ева на Мариян...

Ух..още съм възмутена от това... Че...чак се чудя на себе си...

Guest

Сливенския Пеньо Спечели

Хахаха Комплексари!!! Тая ниско набита и в гъза развита кривокрака тояга спечели!!! Това може да стане само у наше село БГ!!!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    ... все ми се струва, че да си ВИП означава да бъдеш за пример на другите, а лично аз определено не искам да се възхищавам на такива неграмотни хора. Браво, че поне този път простотията не спечели наградата.
    Не..ВИП означава известен човек...
    А иначе дам...този път злобата и завистта спечелиха..
    То е ясно, че значи да си известен, но по мое мнение славата носи със себе си и някои отговорностти и не е особено добре да демонстрираш ограничени познания, защото какъв пример може да вземеш от такъв човек - че не е важно дали има някой горе, а дали можеш да си фръцкаш добре напудренето дупе.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Ама ок, съгласна съм, че е изстрадала,трудила се е и т.н., но защо трябваше да участва точно във Вип Брадър? Има и Биг Брадър що не я вкараха там? То нали точно за това е измислено Вип и Биг Брадър И как ще не е нагласено? Публиката скандираше "Деси! Деси!", от ясно по-ясно беше, че обажданията и смс-ите за Деси Слава са повече и те изведнъж "Христина, това си ти" Е да ме прощавате ама не може една безизвестна женица да победи певица с кариера... Колкото и да плюете Деси Слава заради стилът й на музика не можете да отречете, че феновете му не са малко щото почте всеки 2-ри слуша чалга, а аз съм убедена, че повечето дори да казвате "не е защото не харесвам чалгата" е точно заради това...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на _donna_
    да бе..Катето играла в няколко филма..голяма работа..
    престанете да се отричате от творците си и да се срамувате от тях.

Катето просто е по-невъздържана.
    какво просташко има в поведението й,не разбирам..
    всеки от вас откача на моменти,а и при пълна изолация е много по-трудно,дори може би повече отколкото можем да си представим.
    аз 2 часа като стоя затворена в нас откачам камо ли седмици..

но както и да е.
    Катето е селянка,а ти си великата интелектуалка.
    нямаме проблеми с тва-нито аз,нито Катето. = )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL

Ама ок, съгласна съм, че е изстрадала,трудила се е и т.н., но защо трябваше да участва точно във Вип Брадър? Има и Биг Брадър що не я вкараха там? То нали точно за това е измислено Вип и Биг Брадър И как ще не е нагласено? Публиката скандираше "Деси! Деси!", от ясно по-ясно беше, че обажданията и смс-ите за Деси Слава са повече и те изведнъж "Христина, това си ти" Е да ме прощавате ама не може една безизвестна женица да победи певица с кариера... Колкото и да плюете Деси Слава заради стилът й на музика не можете да отречете, че феновете му не са малко щото почте всеки 2-ри слуша чалга, а аз съм убедена, че повечето дори да казвате "не е защото не харесвам чалгата" е точно заради това...
    Така е. И не само феновете на Деси са гласували за нея. Аз лично не слушам музиката на Деси. Е, слушам чалга, но не нея, но я харесвах и бях за нея, не гласувах, но съм сигурна, че има още доста като мен, които, обаче са гласували. Колкото до "таз народна женица"....може и да е имала фенове- майка и, стинка и и лелинчо и...но....не са достатъчи, за да победи която и да е известна личност.

Ами аз не слушам чалга ама бях за Деси Слава от самото начало! Мн ме кефеше и не мисля че се е правила на звезда както съм чувала да говорят за нея. Много ме кефеше и мислех да пусна SMS за нея ама .... а това че Христина спечели е направо ужасно от толкова звезди които влязаха във VIP brother да спечели най - неизвестната... Предпочитах даже Катето да спечели, макар че тя не ми беше от любимите във къщата!!!Ама това уж беше ВИП а спечели някаква която не бях виждала преди да влезе в къщата!!!

Супер фен
    Аз пък бях за Китаеца, ама уви, спечели оная овца Христина

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ауууу Китайчето....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Христина /ако оставим настрана това, че обича онова лайно Здравко/ ме кефи. Вярно е, че не е ВИП, но защо тогава са я сложили там? Здравко да не би да е? А Тишо? А Китаеца? Да не говорим, че тъпата Катерина Евро, която е пълна селянка не защото живее на село и по цял ден сади домати, а защото държането И е селско, дори маниерът И на говорене.

От ДесиСлава и Христина предпочитам Христина определено. ДесиСлава има прекрасен глас, но до там.

=D> =D> =D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    Ауууу Китайчето....
    Ммм, ако ми падне в ръчичките...

Град
    София
    Ауууу Китайчето....
    И няма да го споделиш с добрата стара малка_сладуранка?

Супер фен
    Ауууу Китайчето....
    И няма да го споделиш с добрата стара малка_сладуранка?
    Ако беше друга, нямаше да го споделя, ама щом е с теб- съгласна

Guest
    `Death`Whore` написа:
    Христина /ако оставим настрана това, че обича онова лайно Здравко/ ме кефи. Вярно е, че не е ВИП, но защо тогава са я сложили там? Здравко да не би да е? А Тишо? А Китаеца? Да не говорим, че тъпата Катерина Евро, която е пълна селянка не защото живее на село и по цял ден сади домати, а защото държането И е селско, дори маниерът И на говорене.

От ДесиСлава и Христина предпочитам Христина определено. ДесиСлава има прекрасен глас, но до там.

По-точно не мога да го напиша!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз пък мн се изкефих като спечели Христина, не защото го заслужава или защото е ВИП или поради някаква друга причина, ами просто защото всички останали се ПОБЪРКАХА ОТ ЗЛОБА!!! На ДесиСлава даже май почна да й се разгражда силикона в циците от ЗЛОБА! Просто изключително много ми паднаха в очите всичките, е*аха си майката на медийните лица за отрицателно време. Никой не показа нищо положително в тая къща, освен ДесиСлава, дето показа, че може да пее... ама нищо ново, тва всички го знаехме... пълен смях, ВИП-ове... и се побъркаха да псуват... и да си клюкарят, и да интригантстват, и да доказват колко неадекватно реагират на всякакъв тип ситуации...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Честно казано, тя бе най - достойната от останалите накрая, лично бях за Калинко
    Ама кажете ми оная курва(с извинение) ли трябваше да спечели
    Аз се радвам, че стана така

БебЕтатаа мииии

В началото бях за Калин ама след като останаха Деси и Христина исках Христина да спечели. =D> Ама след тва мн ме изкефи кат видях физиономията на Деси когато Ники обяви победтиеля и тая десислава си седи най-спокойно и след 5 минути чак се сети да кажа 1 измислено Честито на Хриси маи наистина са и се разграждали силиконите в циците мн ми е тъпа

~NeJnO`f~
    Guest
    Аз не мога да повярвам, че има такива нещастни души и злобни жени, който са способни да гласуват за Хриса!Каква жена от народа, тя влезе като жена на Здравко, първият спечелил "Биг Брадър", влезе да се оженят, писна ми да я класифицират с определението "жена от народа", защото щом се е омъжила за Здравко - не е!Толкова фалшив театър никога не съм виждал.Здравко на финала и предлага да се оженят, след толкова години в който живеят заедно.Защо точно сега?Защо точно там?Цяла седмица се натякваше "Какво ще отговори ТЯ" сякаш хората се интересуват от семейните идилии на Здравко.Толкова банално и сапунено, че чак ми се драйфа.И естествено тя се яви в петък и каза "ДА", колко сме изненадани.Национално събитие.Преди това, Здравко беше казал, че живеят разделено от 4 месеца, в което въобще не повярвах.Театралната игра продължи.Влезе вътре тя с детето, сватби веселие.Десислава и Азис и пяха на сватбата, въобще весело беше.Тогава нямах нищо против Христина.Струваше ми се приятно момиче но до тогава.Абе моме, като си се оженила хвани си детето и си излез, не ми излизай с оправданията "Здравко каза да остана"...тогава на Хриса много и порасна работата, хората вътре се веселят тя и Венета търсеха под всеки камък нещо, от всяка дума плетяха интриги.Извинявайте но Десислава не е умряла за Здравко, Десислава си правеше шоуто, както Азис, както Катето и всички други.Та Хриса и порастна работата и започна да се надува.В спалнята плюеше Десислава пред Здравко, наричаше я "грозна", "със виме", "онова нещо Десислава", "к*урва" ето тогава това момиченце ми падна жестоко в очите.Коя си ти, постигнала ли си толкова много колкото Десислава?Много е лесно да имаш мъж с два- три хотела и да не мислиш за нищо, но Десислава си има професия, обичана е от много хора и е нагло и нахално да коментираш един човек, който видимо е направил много повече от теб зад гърба му.Тогава във спалнята на Здравко се заговори за някакви излизания."Аз излизам", "Ти оставаш", "Ти излез , аз оставам", тогава чудно "Биг Брадър" нищо не им направи, а Десислава и Азис санкционира и ги прати на номинации само заради няколко погледа.От седмица насам усилено започнаха да ни натрапват Хриса.Във вечерните издания от 20.00 часа даваха издънките на всички, но Хриса показваха как си милва и целува детето.Показаха Десислава как обърква две столици, но не показаха как Хриса се напи и как едвам стоеше на краката си.Тогава Здравко излезе от къщата, това негово излизане сега се светвам за какво беше, просто да подготви нещата отвън за съпругата си.Междувремено Калин изхвърча като тапа от шоуто и всички останахме като гръмнати, защото той беше един от фаворитите за голямата награда.Макар, че Здравко излезе Хриса не спря да се надува, сякаш беше сигурна в нещо, а?Всеки съвет го приемаше остро.Обиждаше и тъпчеше Десислава, но тя показа класа и си замълчаваше като дипломатично се оттегляше."Сега шъ влеза вътре и Шъ стане панаир" бяха думите на Хриса когато Десислава и Катето се възмутиха че Хриса тъпче детето с вафли и то на зор."Яж, че ще ядеш плесници", "Яж, че Дино ще дойде", това майка ли е?Така да стресира детето си.Наляво и надясно се подхвърля, че била перфектна майка - е не е!Всяка майка е добра и си гледа детето!Та Хриса остана на финала с Десислава, естествено с Деси за да съберат повече парички НОВА, защото хората ще се впуснат да подкрепят и гласуват за Десислава.Толкова елементарно направено, толкова плосък театър разиграха със сватбата, че направо нямам думи.А Хриса преди няколко дни искаше да излиза.Кажете ми кой нормален човек ще излзе 3 дни преди финала?Вляза в изповедалнята и започна да се жалва как не я приемали, как не се чувствала добре.Умен ход.Другият беше като каза, че Катето Евро и е авторитет - на един от лайфовете.Пак умен ход.Разправяйте си вие, че Десислава преигравала а не видяхте най-големите играчи вътре.Всички тези известни личности бяха вкарани за примамка, да се гледа въпросното шоу а Хриса че ще победи се е знаело отдавна.Преди финала прочетох във "Новинар", че тя щяла да победи, но не повярвах.Здравко ще става кмет, колко удобно за една предизборна кампания, да влезе в шоуто, да се ожени и жена му да отмъкне 100 000 лева.Колко лесно за Николай Тупарев да се здобие с парцел земя в Приморско.Тук ще кажа любимият лаф на Здравко - "Интереса клати феса", така е драги ми зрителю.Преметнаха те, тоест ПРЕМЕТНАХА НИ.Взеха ни парите от SMS-и и сега Хриса и Здравко доволно ще ги вложат в новият си хотел.Десислава беше най хубавото нещо в това шоу.От това още повече се привързах към нея, разбрах колко добър и невероятен човек е.А че е гласовита си знаех - но поне го показа на зяла България и знаете ли, Хриса никога няма да бъде обичана както Десислава дори и със 100 000 лв. в джоба.Сега ще се вдигне малко медиен шум, Хриса ще се покрие като пор в Приморско и всички пак ще свикнем че ни излъгаха.Така е, така и ще бъде.Забелязах, че Десислава стана невероятно обичана от почти всички, дори и тези, който не слушат поп-фолк.През този едн месец се убих да ходя из форуми и да създавам впечатления, респективно и да защитавам Десислава.Всички и се възхищават на невероятният глас.Сега когато кажат, че силиконовите чалгаджийки не могат да пеят има с кое име да им затворим устата.Десислава спечели най-голямата награда - уважението и обичта на всички.А тези, който се хващат за най малката и изцепка не виждат доброто и сърце.

Супер фен
    Колко нещо се изписа за тея пумаци ахахахаха

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Колко нещо се изписа за тея пумаци ахахахаха
    хахах много точно казано =D>

Според мен Деси Слава трябваше да спечели.. а и немога да си обясня как толкова много хора са гласували за Христина при положение че Деси Слава пее от 7,8 години и за това време си е спечелила много фенове.. и накрая тая Хриса да я бие.. нещо ми се вижда нереално

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ... ДесиСлава има прекрасен глас, но до там.

Тя на това разчита се пак.. Се пак Христина си е леко селянка тя си треаше си земе парите.. на ДесиСлава за к'во са и ? тя треа пари си ги зима за 1-2 концерта.. а Христина от к1де ше ги изм1рди тея пари... ше дава на Здравко яхтата под наем ?

T_T

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Във всеки Биг Брадър вота се манипулира не свикнахте ли :< .
    Номера беше Катето да се представи като надута селянка , а Христина като "невинно момиченце с сладка дъщеричка , попаднала случайно в тая къща" . Че е 1000 пъти по-умна от Десислава е ясно.Обаче вота се манипулира.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    1. Юбилейният 50 Биг Брадър ща бъде спечелен от:
    а/ Брата на Здравко
    б/ Комшия на Здравко
    с/ Порастналата вече Яница която ще си направи абитурентският бал във шоуто

2. Какво ще направи Здравко във следващият Биг Брадър?
    а/ ще се обреже
    б/ ще си напреви пирсинг
    с/ ще отпразнува рождения си ден, на който ще покани десетина близки роднини, който ще останат в шоуто и след празника. Накрая наградата я взима майка му.

3. Ако СИА и Нова ТВ организират конкурс за най-красива котка с награда 200000 лева, наградата ще вземе
    а/ котката с най-рядка порода
    б/ най-фотогеничната котка
    с/ пудела на Здравко

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си