- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- НОВА Телевизия се осра
Не, това не е живота. Но между професионалист и показващ действителността има голяма разлика. Проблема не е в работниците на Нова ТВ, а в масовата публика. След като хората искат тъпотии им ги пускат. Тези работници биха направили и страхотни предавания, ако масата беше по-умна. Убеден съм в това.Първоначално написано от Анонимко
Е как тогава повечето телевизии правеха по-добри продукти 1997-2001? Да не би хората тогава да са били по-умни?
Хах напротив,най-добрата българска телевизия-това е БТВ.Първоначално написано от LiCk|It_OfF
Нова Телевизия защо като са толкова добри си повтарят филмите и предаванията по 100 пъти..и защо са толкова корумпирани.
Как може една тъпа селянка да спечели "ВИП" Брадър...
то от километри си личи колко е нагласена цялата работа.Ми мога да кажа само да му е честито на продуцента на "шоуто",спечели си още 30 години безплатни почивки на морето..Пффф Деси Слава,Азис,Калин Вельов,КАТЕРИНА ЕВРО да се слагат на едно ниво пък и да са победени от няква напълно непозната Христина...
![]()
то направо е срам за тая телевизия.Аз нямам думи!
Иначе ако става въпрос за другите им предавания, единствено ми харесва "Сделка или не", "Горещо" (гледам го понякога),но пък имат готини филмчета. ("Безследно изчезнали","От местопрестъплението" и разни латино-американски сериалчета)
f@nt@zi@
НОВА ТВ Е ПЪЛЕН БОКЛУК!!! ОЩЕ ОТ 2000-та година!
Като си голям разбирач, кажи някои стойностни, по твоя преценка предавания от програмата на Нова Тв преди 2000г ?
Биг Брадър, Стани Богат, Сделка или не, Един срещу всички и другите чужди предавания защо не са по бТВ или някоя друга телевизия ? Защото Нова в момента е най-добрата и е логично продуцентите да я предпочетат.
И в крайна сметка никой не те кара насила да гледаш, който и да е канал. Аз не харесвам Планета, не я гледам. От проблеми не се оплаквам.
П.П. Отечествен Фронт е култуво ! Карбовски е гении !![]()
Ами: едно предаване за животните, Супершоу Невада, Сопртен Свят. Спортен Свят за щастие и сега си го има. А Ники Кънчев е олигофрен, така че не ми давай примери с негови предавания ако обичаш!
А за шуробаджанащината нещо да кажеш? Или те е страх? Знаехте ли, че Нико Тупарев е кръстник на Яница, а Здравко е подарил цяла кооперация на екипи от СИА и Нова?
Най-се ядосах, че заради тая простотия VIP Brother ми спряха сериала Доктор Хаус. Много ми харесваше, дано пак го пуснат.
и аз гледам хаус-мн ме радва.обаче тоя big brother
стана банален.никой не го гледаше.и най накрая
оня селянин гушна парите![]()
аз мисля че е делил с продуцентите да спечели.
и нова и btv ме отвръщават.кой е с мен да ги избием сичките
you should kill yourself >=D
ти пък ми кажи коя телевизия не е осрана и ти свалям шапка.освен СКАТ, много ясно.
изобщо, телевизия, не трябва да се гледа, ако искаш да си останеш с читав мозък. ако решиш да се порадваш на родните програми, то винаги трябва да си имаш едно наум относно това с каква информация те заливат, колко е вярна и дали не целят затъпяване на хората.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз съм с теб. Още нещо - НОВА се провали като я купиха гърците и напрактика не е българска телевизия, БТВ пък замени Ефир 2, може да е (уж) по-готина, ама пък тя е американска. И двете са перални за пари.Първоначално написано от EMILY the strange
Сега разбрах защо като дете бях по-щастлив - гледах по-малко телевизия!Първоначално написано от пор
налии!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
но пък по канал едно имаш часът на Дисни, където даваха нечовешките детски, а сега...то да има най-много 2-3 прилични предавания, другото е тъпня и безумна глупост. особено като започнат с тея смс-и за тоя и оня. много дразнещо.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тогава как да кажа на тъпанарите, които дискутират в училище само за телевизия да млъкнат? И само какво давали по новините! Блах, толкова са прости. Аз мисля, че човек не трябва да има други кумири освен себе си и тези, които познава, сам да си е звезда и да не се интересува много от живота на ВИП-овете. Но, наистина аз БИГ БРАДЪР и Нова Телевизия повече няма да ги гледам.Първоначално написано от пор
Аз Нова не съм я гледал от финала.
от цялата тая биг и вип брадър глупост само БИГ брадър 1 беше най-доброто...от тогава го осраха изцяло...а за телевизията...аз не гледам телевизия освен новините докато вечерям и ако дават хубав филм...за другото въобще не си вдигам нервите
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Призовавам всички зрители на ВипБрадър, които останаха излъгани и прецакани от Нова ТВ да спрат да гледат Нова ТВ и да призоват своите близки и приятели също да не го правят, докато не се извинят публично на ДесиСлава и другите участници. Ако подкрепяте кампанията - моля разпространете я и из другите форуми!
1. СМС - шмекерии
2. Това е ВИП Брадър, не Биг Брадър, Христина Вил ли е?
Да, тях ги наказаха с номинация за конспирации, но шушуканията на Здравко и Христина в тяхната стаичка никой не ги видя нали? Да не говориме колко неизлъчвани неща има. Мястото нито на Здравко, нито на жена му беше в къщата. Те не се никакви ВИПове (не че останалите много са, но все пак са постигнали нещо в тоя живот). Никак не беше честно да наградят Христина при положение, че беше от ясно по-ясно, че Деси Слава има повече почитатели и гласове. И не е само безплатно ядене, ами и обещани имотиПървоначално написано от Lake_bodom
НОВА ТВ наистина много се изложиха и загубиха поне 70% от аудиторията си.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ахахаха, аз ли да съм се преебал да пускам СМС![]()
![]()
Казваш обещани имоти... срещу какво? Победа в Биг Брадър? Каква пък е мотивацията на Здравко да дава имоти, за да победи той или жена му в Биг Брадър? С какво тази тяхна победа е важна за тях?
За да стане кмет на Поморие.Първоначално написано от Lake_bodom
Освен това в условията на игрите на Нова ясно си пише, че участници, които имат каквато и да е роднинска или сродна връзка с лица, свързани по някакъв начин с Нова Телевизия нямат право на участие. Същото стана и със 100 000 в Стани Богат - бащата на Искра спечели парите и после трябваше да ги върне. А сега ситуацията е следната - Нико Тупарев е кръстник на Яница.
Поне каза, че има такова желание да се кандидатира. Не мислите ли, че участието му е един вид реклама за изборите за кмет?Първоначално написано от Lake_bodom
Пич, спри да четеш жълти вестници....![]()
П.П. тези предавания за животните и Невада, май само ти си ги гледал![]()
;Първоначално написано от LunaTriCk
Ти си изрод!